Youtube Outro Nasıl Yapılır? Youtube Outro Yapımı

Youtube Outro Nasıl Yapılır? Youtube Outro Yapımı - Youtube Video Sonu İntro Nasıl Yapılır? - Youtube Outro Yapma

Birçok Youtube içerik üreticisi video sonuna Outro koyarak videolarının ve kanalının logosunu koymaktadır. Sizlerde basit bir site ile Outro yapıp videolarınızda kullanabilirsiniz. Peki Outro nasıl yapılır? İşte Detaylar...


Youtube Kanalları İçin Outro Nasıl Yapılır?

Outro yapmak için sizlere verdiğimiz siteyi kullanabilirsiniz. Bu site ile İntro ve Outro yaparak kanalınızı dikkat çekici hale getirebilirsiniz. Outro yapmak için şu adımları uygulayın:

  • Tarayıcınızı açın.
  • Arama bölümüne gelin ve "Panzoid" yazın.
  • Karşınıza çıkan ilk siteye girin.
Bu adımlardan sonra siteyi açın ve arama bölümüne "Outro" yazın. Karşınıza çıkan outrolardan bir tanesini seçin ve düzenleme ekranına gidin. Daha sonra Outro üzerindeki "Text", "Name" bölümünü kendi kanalınızın adı ile güncelleyin.

Ayrıca Sitemizdeki Ücretsiz kategorisinde;

Yayınlarını ziyaret ederek, bedava oyun hesapları ve ücretsiz oyun içerikleri elde edebilirsiniz. Bunun gibi daha fazla yayını Ücretsiz kategorimizden bulabilirsiniz.

Outronuzu tamamladıktan sonra sol bölümünden İndir butonuna tıklayın ve Outroyu indirin. Videoyu indirdikten sonra MP4'e çevirmeniz gerekmektedir. Aksi takdirde Outroyu kullanırken sorun yaşayabilirsiniz. Outorunuzu MP4 formatına çevirmek için şu adımları uygulayın:
  • Tarayıcınızı açın ve arama bölümüne girin.
  • İndirdiğinizin videonuzun formatını yazın ve yazınızın hemen yanına "To MP4" yazın.
  • Karşınıza çıkan ilk siteye girin.
Buradan videonuzu yükleyerek formatınızı değiştirebilirsiniz. Daha sonra videonuzu indirip MP4 formatında kullanabilirsiniz.

Tekno Gelir sitemizde, Ücretsiz kategorimiz ile bedava hesap veya oyun parası alabilirsiniz. Para Kazanma kategorimiz ile internetten para kazanmayı öğrenebilirsiniz. Bilgi kategorimiz ile işinize yarayacak bilgileri elde edebilirsiniz. İndirim Kodu kategorimiz ile de Yemek Sepeti, Getir gibi uygulamaların indirim kodlarını elde edebilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski