Bedava Google Play Kodu Alma

Bedava Google Play Kodu Alma

 Bedava Google Play Kodu Nasıl Alınır? - Google Play Bedava Kod Alma - Google Play Bedava Kod Hilesi - 100 TL Google Play Kodu Bedava

Son zamanlarda birçok kişinin ihtiyaç duyduğu Google Play Kodu nasıl bedava alınır? Bedava bir şekilde Google Play Kodu almak mümkün mü? Sorularını bu yayınımızda sizler için cevaplayacağız. İşte Bütün Detaylar...

Bedava Google Play Kod Almak Mümkün Mü?

Evet mümkün, sizlerde çok basit işlemler yaparak Google Play Kodu alabilirsiniz. Aldığınız kodları hemen aktifleştirip kullanabilirsiniz.


BU YAZI GÜNCEL DEĞİLDİR, GÜNCEL HALİNE BURADAN GİDEBİLİRSİNİZ.



Bedava Google Play Kod Nasıl Alınır?

Günümüzde birçok kişi sizlere vereceğimiz yöntemler ile Google Play kodu almaktadır. Yöntemlerimiz, Google Play Kod Hilesi gibi saçma yöntemlerden değildir. Tamamen gerçek ve herkesin alabileceği yöntemleri sizler için listeledik.
  • Bedava Kod Veren Uygulamalar İle Kod Kazanmak
  • Çekilişlere Katılarak Kod Kazanmak
  • Tosla İle Google Play Kod Kazanmak
Bu yöntemler ile bedava bir şekilde Google Play Kodu alabilirsiniz.

Bedava Google Play Kodu Veren Uygulamalar

Şuanda piyasada birçok bedava Google Play Kodu veren uygulamaları bulunmaktadır. Çoğu aldatıcı uygulamalar olsa da aralarında bedava Google Play Kod veren uygulamalarda bulunmaktadır.

Bu uygulamalardan biri de Gift Play adlı uygulamadır. Gift Play uygulaması ile günümüzde birçok kişi bedava kod almakta. Sizlerde Gift Play uygulamasını indirerek Bedava Kod kazanabilirsiniz. 

Gift Play uygulamasında basit görevler yaparak "Çip" isimli para birimi kazanıyorsunuz. Gerekli Çip sayısını biriktirdikten sonra Google Play Kodunuzu uygulama üzerinden alabilirsiniz. Yapacağınız görevler çok basit uygulama açarak, uygulama indirerek vs. buradan Çip para kazanıp, Google Play kodu alabilirsiniz.

Çekilişlere Katılarak Kod Kazanmak

Bazı küçük çaplı yayıncılar ve içerik üreticileri izleyicilerini arttırmak için Google Play Kodu ve bazı oyunların oyun için içeriklerini dağıtmaktadırlar. Sizlerde az izleyicisi olan içerik üreticilerinin yayınına giderek çekilişlere katılıp Google Play Kod kazanabilirsiniz.

Bu şekilde sizlerde bedava bir şekilde Google Play Kod kazanabilirsiniz.

Tosla İle Bedava Google Play Kod Kazanmak

Tosla ile Google Play Kod kazanma yöntemi birçok kişinin kullandığı yöntemlerden biridir. Sizlerde sadece arkadaşlarınızı davet ederek Google Play Kodu kazanabilirsiniz. Tosla ile bedava kod almak için şu adımları uygulayın:
  • Google Play uygulamasını açın.
  • Arama Bölümüne "Tosla" yazın ve aratın.
  • Karşınıza Çıkan Uygulamayı Cihazınıza Kurun.
Bu işlemlerden sonra uygulamayı açın ve kayıt olun. Kayıt işlemini bitirdikten sonra, profiliniz bölümünden "Arkadaşlarını Davet Et" butonuna tıklayın. Karşınıza çıkan kodu kopyalayın ve arkadaşlarınız ile paylaşın. Daha sonra arkadaşlarınızın Tosla uygulamasına sizin kodunuz aracılığı ile kayıt olduğu zaman iki tarafta 3₺ para kazanacaktır.

Biriktirdiğiniz paraları "Öde" bölümüne gelerek Google Play Koduna çevirebilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski