Youtube İzlenme Arttırma Yöntemleri

Youtube İzlenme Arttırma Yöntemleri

Youtube İzlenme Arttırma Yöntemleri - Youtube İzlenme Hilesi - Youtube Kanalı Nasıl Geliştirilir? - Youtube İzlenme Arttırma

Youtube, sosyal medya platformları arasında en eski ve en fazla kazandıran platformlardan biridir. Günümüzde birçok kişi Youtube üzerinden para kazanmak için bir Youtube kanalı oluşturmaktadır. Sizlerde bir Youtube kanalı oluşturup fazla izlenmek istiyorsanız tam aradığınız yayındasınız. Peki Youtube izlenmelerinizi nasıl arttırırsınız? İşte Detaylar...

Youtube İzlenme Arttırma Yöntemleri

Youtube izlenmelerinizi arttırmanın çok basit yöntemleri bulunmaktadır. Vereceğimiz basit yöntemler ile izlenmelerinizi 2 katına arttırabilirsiniz. Peki bu yöntemler nelerdir?

Ayrıca Sitemizdeki Ücretsiz kategorisinde;

Yayınlarını ziyaret ederek, bedava oyun hesapları ve ücretsiz oyun içerikleri elde edebilirsiniz. Bunun gibi daha fazla yayını Ücretsiz kategorimizden bulabilirsiniz.

1-) Ortalama İzlenme Süresi Arttırma

Youtube, videonuzu izleyen kullanıcıların reklam görmesini ister. Bir videoda ne kadar fazla reklam görüntülenirse sizlerde o kadar para kazanırsınız. Bu yüzden ortalama görüntülenme süresi çok önemlidir. 10 dakikalık bir videonuzun sadece 1 dakikası izleniyorsa Youtube bu videodan para kazanamayacağını düşünür ve videonuzu önermez.

Bundan dolayı videonuzun ortalama görüntülenme süresini yüksek tutmanız gerekmektedir.

2-) Video Kapağınızı Değiştirin

Birçok Youtube kullanıcı videolara girmeden önce video kapağına bakmaktadır. Eğer dikkat çekici bir video kapağına sahipseniz daha fazla izlenebilirsiniz. Bundan dolayı video kapağınızı hazırlarken göz alıcı ve güzel renkler kullanarak videonuzun kapağını dikkat çekici hale getirebilirsiniz.

Birçok içerik üreticisi bu yöntemi kullanarak daha fazla izlenmektedir.

3-) Dikkat Çekici Konular Belirleyin

Daha fazla kitleye hitap eden konular belirleyerek daha fazla izlenebilirsiniz. Dikkat çekmeyen, sıkıcı, fazla kitlesi olmayan videolar üretirseniz daha az izlenirsiniz. Bundan dolayı popüler ve fazla kitleye hitap eden içerikler üreterek daha fazla izlenebilirsiniz.

4-) Beğeni ve Yorumlara Önem Gösterin

Videonuzu izleyen kullanıcılara beğeni ve yorum yapmalarını isteyin. Eğer videonuzu izleyen kullanıcı, videonuzu beğendiyse size destek olmak için videonuzu beğenir. Youtube beğeni ve yorumlara önem göstermektedir. Yüksek beğeni ve yoruma sahipseniz videonuz daha fazla izlenecektir.

5-) Açıklama ve Etiket Kısmını Düzenleyin

Videonuzun izlenmesi için SEO skorunuzun da yüksek olması gerekir. Videonuzun açıklama kısmında SEO uyumlu bir cümle bile olsa daha fazla izlenebilirsiniz. Ayrıca etiketler kısmına da videonuz ile alakalı kelimeler girerek aramalarda üst sıralara çıkabilirsiniz. Örneğin bir eğlence videosu çektiğin ve etiket arıyorsunuz, etiketler bölümüne "eğlence, komik videolar" vs. yazarak aramalarda üst sıralara çıkabilirsiniz.

Tekno Gelir sitemizde, Ücretsiz kategorimiz ile bedava hesap veya oyun parası alabilirsiniz. Para Kazanma kategorimiz ile internetten para kazanmayı öğrenebilirsiniz. Bilgi kategorimiz ile işinize yarayacak bilgileri elde edebilirsiniz. İndirim Kodu kategorimiz ile de Yemek Sepeti, Getir gibi uygulamaların indirim kodlarını elde edebilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski