Steam Bedava Cüzdan Kodu Alma | Steam Bedava Cüzdan Kodları

Steam Bedava Cüzdan Kodu Alma | Steam Bedava Cüzdan Kodları

Steam Bedava Cüzdan Kodu Alma - Steam Para Hilesi - Steam Cüzdan Kodları - Bedava Steam Hediye Kartları - Steam Cüzdan Kodu

Son zamanlarda yeni oyunların çıkması ile beraber yeni oyun fiyatları cep yakıyor. Sizlerde ücretsiz bir şekilde Steam cüzdan kodu alarak bedava oyun alabileceğinizi biliyor musunuz? Günümüzde ücretsiz şekilde Steam cüzdan kodu alma yöntemleri bulunmaktadır. Peki bedava bir şekilde Steam cüzdan kodu nasıl alınır? İşte Detaylar...

Steam üzerinden ücretli bir oyunu satın almak için bir kredi kartına yada herhangi bir Steam cüzdan koduna ihtiyacınız vardır. Bu yayınımızda sizlere ücretsiz cüzdan kodu almayı göstereceğiz. Verdiğimiz yöntemleri uygulayarak bedava oyun vs. alabilirsiniz.

Steam Cüzdan Kodu Fiyatları

Steam'da kullanılmak üzere üretilmiş kodlar "Steam Cüzdan Kodu" olarak geçmektedir. Eğer bedava cüzdan kodu almak yerine satın almak istiyorsanız fiyatlar şu şekildedir:

  • 10 TL Değerinde Steam Cüzdan Kodu : 10₺
  • 20 TL Değerinde Steam Cüzdan Kodu : 20₺
  • 50 TL Değerinde Steam Cüzdan Kodu : 50₺
  • 100 TL Değerinde Steam Cüzdan Kodu : 100₺
  • 200 TL Değerinde Steam Cüzdan Kodu : 200₺
Bedava Steam Cüzdan Kodu Nasıl Alınır?

Ücretsiz bir şekilde Steam cüzdan kodu almanın birçok yolu bulunmaktadır. Bu yayınımızda sizlere en kolay ve basit yöntemlerle Steam cüzdan kodu almayı göstereceğiz.


BU YAZI GÜNCEL DEĞİLDİR, GÜNCEL HALİNE BURADAN GİDEBİLİRSİNİZ.



1-) Tosla İle Bedava Cüzdan Kodu Alma

Tosla ile bedava birçok içerik elde edebilirsiniz. Sadece arkadaşlarınızı davet ederek bile para kazanabiliyorsunuz. 10₺ değerinde Steam cüzdan kodu almak için sadece 4 arkadaş davet etmeniz gerekmektedir. Sizin kodunuz ile uygulamaya kayıt olan kişiler 3₺, sizde 3₺ bakiye kazanırsınız. Bu şekilde bedava para kazanıp Steam cüzdan kodu elde edebilirsiniz. Tosla uygulaması ile cüzdan kodu almak için şu adımları uygulayın:
  • Google Play veya App Store mağazalarını açın.
  • Arama bölümüne "Tosla" yazın ve aratın.
  • Karşınıza çıkan uygulamayı cihazınıza indirin ve kurun.
Kurulum işlemini bitirdikten sonra uygulamayı açın ve "Kayıt Ol" butonuna basın. Kayıt olurken doğru bilgilerinizi vermeye dikkat edin herhangi bir yanlışlık yapmayın. Aksi takdirde doğrulama/onaylama işlemlerinde sıkıntı yaşayabilirsiniz. Ayrıca kayıt olurken "JHG58" kodunu kullanarak bedava 3₺ bakiye kazanabilirsiniz.

Kayıt işlemlerinden sonra profiliniz bölümüne gelin ve "Arkadaşlarını Davet Et" butonuna tıklayın. Karşınıza çıkan size özel üretilmiş kodu kopyalayın ve arkadaşlarınız ile paylaşın. Kodunuz ile kayıt olan kişilerden 3₺ bakiye elde edebilirsiniz.


Bakiyenizi biriktirdikten sonra ana sayfa bölümünde bulunan Tosla logosuna basın ve "Öde" bölümüne gelin. Buradan "Firma, oyun ismi" bölümüne "Steam" yazın ve aratın. Bu şekilde cüzdan kodu satın alabilirsiniz.

2-) İninal İle Bedava Cüzdan Kodu Alma

İninal, uzun zamandan beri arkadaşlarını davet eden kişilere bakiye kazandırmaktadır. Sizlerde sadece 2 arkadaşınızı davet ederek 14₺ bakiye kazanabilirsiniz. İninal uygulaması ile bedava cüzdan kodu almak için şu adımları uygulayın:
  • Google Play veya App Store mağazalarını açın.
  • Arama bölümüne "İninal" yazın ve aratın.
  • Karşınıza çıkan uygulamayı indirip, cihazınıza kurun.
Daha sonra kayıt olmanız gerekmektedir. Kayıt olurken "md512174" kodunu kullanarak 7₺ bakiye kazanabilirsiniz. Kayıt işlemlerini bitirdikten sonra sağ üst bölümden üç çizgiye dokunun ve "Arkadaşlarını Davet Et" butonuna basın. Karşınıza size özel üretilmiş bir kod çıkacaktır. Bu kodu arkadaşlarınız ile paylaşın ve uygulamaya sizin kodunuz ile kayıt olmalarını isteyin. Kayıt olan kişilerden 7₺ bakiye kazanabilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski