Bedava Youtube Music Premium Nasıl Alınır?

Bedava Youtube Music Premium Nasıl Alınır?

Bedava Youtube Music Premium Nasıl Alınır? - Ücretsiz Youtube Music Alma - Beleş Youtube Music Alma

Youtube Music, son zamanlarda piyasaya sürülmüş bir müzik dinleme uygulamasıdır. Youtube Music uygulamasının bazı özelliklerini açmak için ücret ödemeniz gerekmektedir. Eğer ücretsiz bir şekilde Youtube Music uygulamasını kullanmak istiyorsanız tam aradığınız yayındasınız. Peki ücretsiz bir şekilde Youtube Music nasıl alınır? İşte Detaylar...



Bedava Youtube Music Alma Yöntemleri

Bedava bir şekilde Youtube Music elde etmek istiyorsanız vereceğimiz yöntemleri tamamen doğru bir şekilde yapmanız gerekmektedir. Ayrıca ilk defa Youtube Music satın alacaksanız 3 ay boyunca ücretsiz bir şekilde deneme sürümü kullanabilirsiniz.


BU YAZI GÜNCEL DEĞİLDİR, GÜNCEL HALİNE BURADAN GİDEBİLİRSİNİZ.



1-) Tosla İle Bedava Youtube Music Premium Alma

Tosla uygulaması ile birçok uygulamada ve sitede ücretsiz içerik, oyun parası, premium vs. elde edebilirsiniz. Tosla ile Youtube Music Premium elde etmek için şu adımları uygulayın:
  • Google Play veya App Store mağazalarından birini açın.
  • Arama bölümüne "Tosla" yazın ve aratın.
  • Karşınıza çıkan uygulamaya tıklayın ve cihazınıza kurun.
Bu işlemlerden sonra Tosla uygulamasını açın ve kayıt işlemlerini tamamlayın. Kayıt olurken doğru bilgilerinizi vermeye dikkat edin. Doğrulama ve hesap kurtarma konularında zorluk çekmemek için doğru bilgilerinizi vermeniz gerekmektedir.

Kayıt işlemlerinizi bitirdikten sonra profilinizi tamamlayın. Daha sonra profiliniz bölümüne girin ve "Arkadaşlarını Davet Et" butonuna tıklayın. Karşınıza çıkan size özel üretilen kodu kopyalayın ve arkadaşlarınız ile paylaşın. Kodunuzu paylaştığınız kişiler, sizin kodunuz ile Tosla uygulamasına kayıt olduğunda 3₺ bakiye kazanırsınız. Aynı şekilde kayıt olan kişi de 3₺ bakiye kazanır.


Youtube Music Premium satın almak için Tosla uygulamasında bakiyenizi biriktirin. Gerekli miktara ulaştıktan sonra Youtube Music Premium satın alabilirsiniz.

2-) İninal İle Bedava Youtube Music Premium Alma

İninal, kullanıcılarına arkadaşlarını davet ederek para kazanma imkanı sunmaktadır. İninal ile arkadaşlarınızı davet ederek para kazanmak için şu adımları uygulayın:
  • Google Play veya App Store mağazalarını açın.
  • Arama bölümünü açın ve "İninal" yazın.
  • Karşınıza çıkan uygulamayı indirin ve kayıt olun.
Kayıt işlemlerini tamamladıktan sonra "Arkadaşını Davet Et" butonuna tıklayın ve size özel üretilmiş kodu arkadaşlarınız ile paylaşın. Daha sonra uygulamaya sizin kodunuz ile kayıt olan kişilerden ücretsiz 5₺ bakiye kazanırsınız. Bu bakiye ile Youtube Music Premium satın alabilirsiniz.

3-) Papara İle İndirimli Youtube Premium Alma

Papara, kullanıcılarına birçok yararlı kampanya ve fırsatlar sunmaktadır. Sizlerde Youtube üzerinden yapacağınız alışverişlerde %50 para iadesi alabilirsiniz.

Yapacağınız Youtube alışverişlerinde %50 para iadesi alabilirsiniz.

2 Yorumlar

  1. Merhaba nasılsınız bana makaralı hesap verimisiniz?

    YanıtlaSil
  2. Merhaba banada markali hesap verirmisiniz?

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski