Tiktok Bedava Jeton Alma

Tiktok Bedava Jeton Alma - Tiktok Jeton Hilesi - Tiktok Bedava Jeton Alma

Tiktok kullanıyorsanız ve bedava bir şekilde jeton kazanmayı istiyorsanız tam aradığınız yayındasınız. Bu yayınımızda sizlere Tiktok ile nasıl bedava bir şekilde jeton kazanılır bunları göstereceğiz. Peki Tiktok İle Bedava Jeton Nasıl Kazanılır? İşte Detaylar...

Tiktok Bedava Jeton Almak Mümkün Mü?

Evet mümkün, sizlerde çok basit yöntemler ile bu yayınımızdan bedava bir şekidle jeton kazanabilirsiniz.


BU YAZI GÜNCEL DEĞİLDİR, GÜNCEL HALİNE BURADAN GİDEBİLİRSİNİZ.


Tiktok Jetonu Nedir?

Tiktok jetonu uygulama içerisinde bir değeri olan sanal paradır. Canlı yayında olan yayıncılara veya farklı kişilere bağış göndermenizi sağlar. Jetonlarınızla alacağınız emojileri yayıncılara bağış olarak atabilirsiniz.

Jetonları Tiktok uygulamasından satın alabiliyorsunuz ayrıca Tiktok uygulamasının yeni özelliği ile de bedava jeton kazanabiliyorsunuz.

Titok emojileri bu işe yaramaktadır. Tamamen bağış ve destek amaçlı oluşturulmuş, maddi karşılığı olan bir sanal paradır.

Tiktok Bedava Jeton Nasıl Alınır?

Tiktok üzerinden bedava bir şekilde jeton almanın internette birçok yolu bulunmaktadır. Sizlerde bu yollardan sadece birini bile yaparsanız bedava jeton kazanabilirsiniz. Kazandığınız jetonları içerik üreticilerine bağışlayabilir veya hesabınızda biriktirebilirsiniz.

Sizlere bu yayınımızda bedava jeton almanın 2 tane yolunu göstereceğiz. Bu yollardan birini bile yaparsanız bedava jeton elde edebilirsiniz.

  • Tosla İle Bedava Jeton Kazanma
  • Sandık Açarak Bedava Jeton Kazanma

1-) Tosla İle Bedava Jeton Kazanma

Tosla ile bedava jeton kazanma yolu yapabileceğiniz en kolay jeton kazanma yollarından biridir. Tosla ile jeton kazanabilmek için öncelikle Tosla uygulamasını indirmeniz gerekmekte. Tosla uygulamasını indirmek için şu adımları uygulayın:
  • Google Play veya App Store mağazalarından birini açın.
  • Arama bölümüne "Tosla" yazın ve aratın.
  • Karşınıza çıkan uygulamayı indirin ve telefonunuza kurun.
Bu işlemlerden sonra uygulamayı açın ve kayıt olun. Kayıt olurken "JHG58" kodunu girerek bedava 3₺ bakiye kazanabilirsiniz. Uygulamaya kaydınızı oluşturduktan sonra, girişinizi sağlayın ve profiliniz bölümüne girin. Buradan "Arkadaşlarını Davet Et" butonuna tıklayın ve karşınıza çıkan kodu kopyalayın. Daha sonra bu kodu arkadaşlarınız ile paylaşın ve paylaştığınız kodu ile kayıt olmalarını belirtin. Sizin kodunuzla kayıt olan kişiler 3₺ sizde 3₺ bakiye kazanacaksınız.

Bu kazandığınız bakiyeyi Tiktok uygulamasına girerek harcayıp jeton vs. alabilirsiniz. Ayrıca sadece Tiktok üzerinden alışveriş yapmak zorunda değilsiniz. Kazandığınız para ile farklı işlemlerde yapabilirsiniz.

2-) Sandık Açarak Jeton Kazanma

Tiktok uygulamasına yeni eklenen özelliklerden biri de sandık açarak jeton kazanma yöntemi. Bazı yayıncılar takipçilerine hediye verebilmek için yayınlarda sandık açmaktadırlar. Sizlerde bu sandıklardan pay elde ediyorsunuz ve hesabınıza jetonlar geliyor. Yapabileceğiniz en hızlı yöntem olmasa da, en güvenli yöntem budur. Bunun nedeni tamamen Tiktok tarafından desteklenen bir yöntem olmasıdır.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski