Epic Games Bedava Oyun Alma

Epic Games Bedava Oyun Alma

Epic Games Bedava Oyun Alma - Epic Games Oyun Hilesi - Epic Games Bedava Oyun

Son zamanlarda Epic Games kullanan oyuncu sayısı bir hayli artmaktadır. Sizlerde Epic Games ile ücretli oyunları ücretsiz bir şekilde alabilirsiniz. Sizlere vereceğimiz yöntemleri uyguladıktan sonra bedava oyun alabilirsiniz. Peki Epic Games ile nasıl bedava oyun alınır? İşte Detaylar...

Epic Games İle Bedava Oyun Almak Mümkün Mü?

Evet mümkün, sizlerde vereceğimiz yöntemler ile Epic Games platformunda ücretsiz oyun alabilirsiniz.


BU YAZI GÜNCEL DEĞİLDİR, GÜNCEL HALİNE BURADAN GİDEBİLİRSİNİZ.



Epic Games Bedava Oyun Alma Yöntemleri

Sizler için hazırlamış olduğumuz yöntemleri bizzat tarafımızca denedik ve olumlu sonuçlar gözlemledik. Bu yöntemler nelerdir?

1-) Ücretsiz Oyun Kampanyaları

Epic Games her hafta oyuncularına bedava oyun dağıtmaktadır. Sizlerde sadece Epic Games uygulamasını kullanarak bedava oyun elde edebilirsiniz. Epic Games tarafından oyuncular için seçilen özel oyunları elde edebilirsiniz. Tek yapmanız gereken şey her hafta Epic Games'e girmek.


2-) Tosla İle Bedava Oyun Alma

Sizlerde Tosla ile birçok platformda ve oyun içinde bedava içerikler elde edebilirsiniz. Tosla, kullanıcıları için hazırlamış olduğu kampanyalar ile bedava para kazanma imkanı sunmaktadır. Sizlerde sadece arkadaşlarınızı davet ederek Tosla ile para kazanabilirsiniz. Tosla ile para kazanabilmek için öncelikle uygulamayı indirmeniz gerekir. Tosla uygulamasını şu şekilde indirebilirsiniz:
  • Google Play veya App Store mağazalarını açın.
  • Arama bölümüne "Tosla" yazın ve aratın.
  • Karşınıza çıkan ilk uygulamaya tıklayın ve cihazınıza indirin.
  • Uygulamayı çalıştırın.
Uygulamayı açtıktan sonra kısa bir kayıt işlemi gerçekleştiriyorsunuz. Burada kullanacağınız bilgilerinizi doğru bir şekilde girmeye özen gösterin. Aksi takdirde hesap işlemlerinde vs. Sorun yaşayabilirsiniz. Bu işlemlerden sonra profiliniz bölümüne girin ve "Arkadaşlarını Davet Et" butonuna tıklayın.

Burada sizlere özel üretilmiş kodu kopyalayın ve arkadaşlarınız ile paylaşın. Bu kod ile uygulamaya kayıt olan kişilerden para kazanabilirsiniz. Aynı şekilde sizlerin kodu ile kayıt olan kişilerde para kazanır. Bu şekilde para biriktirip Epic Games platformundan oyun alabilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski