Türkcell Bedava İnternet Alma - (Güncel Kampanyalar)

Türkcell Bedava İnternet Alma - (Güncel Kampanyalar)

Türkcell Bedava İnternet Alma Yöntemleri - Türkcell Bedava GB

Türkcell, Türkiye'nin en bilinen ve en iyi çekim gününe sahip operatör firmalarından biridir. Son zamanlarda Türkcell firması abonelerine sunduğu kampanyalar ile bedava internet kazandırmaktadır. Sizlere bu yayında bedava bir şekilde internet kazanmayı göstereceğiz. Bu yayında gösterilen bütün yöntemler tamamen doğru ve denenmiş yöntemlerdir.

Türkcell Bedava İnternet Alma Yöntemleri

Türkcell, her geçtiğimiz günde yeni bir kampanya yayınlayarak abonelerine hediye vermeye çalışmaktadır. Sizlere bu yayında herkesin kullanabileceği ve bedava olan kampanyaları sıralayacağız.


BU YAZI GÜNCEL DEĞİLDİR, GÜNCEL HALİNE BURADAN GİDEBİLİRSİNİZ.


Sizlerde web sitemiz içerisinde, Ücretsiz kategorisine göz atarak bedava Youtube Premium alma, bedava Spotify Premium alma, Vodafone bedava internet alma, Türkcell bedava internet alma yayınlarına ve daha fazlasına erişim sağlayabilirsiniz.

Türkcell Salla Kazan Bedava İnternet Kampanyası

Türkcell bedava internet konusu açıldığı zaman herkesin aklına gelen ilk kampanya salla kazandır. Eğer sizlerde hala salla kazan ile bedava internet, dakika, SMS kazanmadıysanız, bu yöntemi dikkatlice okumanızı öneririz.

Türkcell aboneleri, haftada sadece bir kere salla kazan uygulamasını kullanarak bedava internet ve diğer hediyelerden faydalanabiliyor. Salla kazan kampanyası ile bedava internet almak için tek yapmanız gereken şey, salla kazan uygulamasını cihazınıza indirip giriş yapmaktır. Giriş yaptıktan sonra kampanyaya katılarak bedava internetinizin keyfini çıkarabilirsiniz.

Türkcell GNÇ Getir Yemek 2 GB Bedava İnternet Kampanyası

Türkcell GNÇ operatörü kullanıcıları Getir yemek üzerinden sipariş verdikçe 2 GB internet kazanabiliyor. Ayrıca 30 TL ve üzeri yapacağınız alışverişlerde, 10 TL indirim kazanabilirsiniz.

Turkcell Ramazan Kampanyası

Türkcell her geçtiğimiz ramazan ayında abonelerine hediyeler vermektedir. Bu yılda abonelerine salla kazan üzerinden 20 GB internet vermiştir. Sizlerde her Ramazan ayında bu hediyelerden ve kampanyalardan faydalanabilirsiniz.

Ayrıca her Ramazan ayında Türkcell kullanan arkadaşlarınıza 1 GB hediye internet gönderebilirsiniz.

Turkcell Bastı Kaptı Bedava İnternet Kampanyası

Bastı kaptı kampanyasını Türkcell GNÇ aboneleri kullanmaktadır. Bu kampanyanın her hangi bir süresi veya zamanı yoktur. Bu kampanyadan yararlanabilmek için Türkcell GNÇ uygulamasının bildirimlerini takip etmeniz gerekmektedir. Bastı Kaptı kampanyası ücretsizdir ve GNÇ aboneleri kullanabilir.

Türkcell 3 GB Süper Paket Bedava İnternet Kampanyası

Türkcell bütün 4.5G kullanan abonelerine bedava 3 GB internet vermektedir. Sizin de sim kartınız ve telefonunuz 4.5G uyumlu ise, bu kampanyadan faydalanabilirsiniz. Dijital Operatör uygulamasına girip, Hediye Havuzu bölümüne gelerek bedava internetinizi alabilirsiniz.

Türkcell Haftalık 2 GB Hediye İnternet Kampanyası

Türkcell, faturasız hattan faturalı hatta geçen kişilere 2 GB internet paketi tanımlamaktadır. Bu kampanyayı 6 ay boyunca sadece 2 kerelik kullanabilirsiniz. Sadece Türkcell mağazalarını kullanarak veya çağrı merkezi ile iletişime geçerek, faturasızdan faturalıya geçen kişilere internet verilmektedir. Hattınızı faturalıya geçirdikten sonra Dijital Operatör uygulaması üzerinden Hediye Havuzu bölümüne girerek hediyenizi alabilirsiniz.

Turkcell Yılbaşı Bedava İnternet Kampanyası

Türkcell firması her yılbaşında abonelerine internet ve hediyeler vermektedir. Türkcell, bu konularda abonelerine cömert davranmaktadır ve özel günlerde abonelerini internetsiz bırakmamaktadır. Türkcell yeni yıl için abonelerine yeni bir görev sundu, sizlerde BiP Sen Yap Diye görevini tamamlayarak 1 GB hediye internetinizin keyfini çıkarabilirsiniz. Hediyeniz sadece 1 GB internet ile sınırlı değil, birçok indirim ve kampanyalar sizleri bekliyor.

Türkcell Upcall Bedava İnternet Kampanyası

Türkcell, Upcall uygulaması kullananlar için yeni bir kampanya başlatmıştır. Bu kampanya günlük elli bin kişi ile sınırlıdır. Sizlerde Upcall aboneliği başlatarak Türkcell tarafından 1 GB hediye internet alabilirsiniz. Hediyeniz Dijital Operatör uygulamasında Hediye Havuzuna gelecektir. Upcall uygulaması numaradan isim, isimden numara sorgulamaya yarayan kullanışlı bir uygulamadır.

Türkcell EBA Bedava İnternet Kampanyası

Türkcell firması, son zamanlarda tam hız eğitime destek vermeye devam ediyor. Bütün Türkcell abonelerine bedava internet vererek eğitime katkıda bulunmaya çalışıyor. EBA bedava internetinden faydalanmak için BİP uygulamasını indirmeniz gerekmektedir. Buradan sadece EBA için geçerli 6 GB bedava internetiniz alabilirsiniz. Ayrıca Türkcell TV Plus ile de EBA yayınlarını izleyebilirsiniz.

Türkcell BİP Bedava İnternet Kampanyası

BİP, Türkcell firmasının çıkarmış olduğu en iyi uygulamalar arasındadır. Türkcell aboneleri BİP uygulamasını çok sevmektedir ve salla kazan uygulamasından sonra en fazla bedava internet veren uygulamalar arasında yer almaktadır. Sizlerde BİP uygulamasının size verdiği basit görevleri yaparak hediye internet kazanabilirsiniz. BİP uygulamasından görev yaparak internet kazanmak için #senyapdiye kanalını bulun ve takip edin. Buradan size verilen görevleri yaparak internet kazanabilirsiniz.

Turkcell Sağlık Çalışanları 5 GB Bedava İnternet Kampanyası

Türkcell sağlık çalışanları için yeni bir kampanya piyasaya sürmüştür. Bu kampanya ile sağlık çalışanları 500 dakika ve 5 GB interneti ücretsiz olarak elde edebilirler. Kampanyaya SMS ile başvuru yapabilirsiniz, SAGLIKCALISAN yazıp 2200 numarasına SMS atarak internetinizi alabilirsiniz. Hediye internetiniz hemen hesabınıza tanımlanmayabilir, SMS gönderiminin ardından Sağlık Bakanlığı tarafından sağlık çalışanı olup olmadığınız kontrol edilir. Ardından hesabınıza hediye internetiniz ve dakikanız gelir.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski