LoL Bedava RP Alma - LoL Bedava Hesap Alma (Güncel)

LoL Bedava RP Alma - LoL Bedava Hesap Alma (Güncel)

LoL Güncel RP Kodları - LoL Bedava Hesap Alma Yöntemleri

League of Legends, son zamanlarda git gide popülerleşmeye başlayan MOBA türünde bir strateji oyunudur. LoL içerisinde RP adında ücretli olan ve oyun içi içerik almamızı sağlayan bir para birimi bulunmaktadır. Sizlere bu yayınımızda ücretsiz olarak RP almayı ve bedava hesap almayı göstereceğiz.


League of Legends Bedava Hesap Alma

Sizlere vermiş olduğumuz hesapları dilediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Hesaplar her hafta Pazartesi günü yenilenmektedir ve tamamen güncel hesaplardır. Sizin de League of Legends hesabınız kötüyse, vermiş olduğumuz bu hesaplar ile oyunun tadını çıkarabilirsiniz.

BU YAZI GÜNCEL DEĞİLDİR, GÜNCEL HALİNE BURADAN GİDEBİLİRSİNİZ.



Sizlere vermiş olduğumuz LoL hesapları bir başkası tarafından kullanılıyor olabilir. Bu hesaplar herkese açık ve başka kullanıcıların hesapları olduğundan dolayı, bazen oyuna girme problemleri ile karşılaşabilirsiniz. Bu sorunlar ile karşılaşmamak için aldığınız hesabın şifresini ve e-posta adresini değiştirmeyi unutmayın. Bazı hesapların bilgilerini değiştiremeyebilirsiniz, unutmayın bu hesapları seviye atlamak için veya yüksek derecelere ulaşmak için kullanmayın. Oyunun tadını çıkarmak için ve nadir oyun içi kostümler ile oynayabilmek için kullanın. Bu yayında verilen hesaplar daha önceden oynanmış veya uzun zamandır giriş yapılmayan hesaplardır, genelde mağdur olmamanız adına kullanılmayan hesapları sizlere vermekteyiz. Sizlere sunmuş olduğumuz hesapların içerisinde genelde 1200 RP veya 15 destansı kostüm bulunmaktadır.

Hesapları almak için aşağıda bulunan "TIKLA" butonuna basabilirsiniz. Ardından karşınıza çıkan hesaplardan dilediğinizi alıp, kullanabilirsiniz. LoL hesap çalma gibi yöntemleri kullanmak yerine, sizlere verdiğimiz hesapları kullanarak daha güvenilir yoldan oyuna erişim sağlayabilirsiniz. 

Aldığınız hesaplar bizim yükümlülüğümüz altında değildir. Başınıza gelecek her türlü işten vs. sorumlu değiliz bunun için hesaplara oyunu keyifli oyun oynamak için oynayın.

League of Legends bedava hesapları almak için TIKLA



Tıkla butonuna bastıktan sonra karşınıza bir link geçme sayfası gelecektir. Bu sayfada beş saniye boyunca bekleyin ve linki geç butonuna basın. Karşınıza reklam sayfası gelecektir, bilgisayardan hesapları almaya çalışıyorsanız geri gelin. Eğer telefondan hesapları almaya çalışıyorsanız telefonunuzun geri gelme tuşuna basın ve geri gelin. Tekrardan linki geç butonuna basarak bedava hesaplara ulaşabilirsiniz.

League of Legends Bedava RP Alma Yöntemleri

League of Legends oyununda bedava RP almanın birçok yöntemi bulunmaktadır. Sizlere bu yayınımızda kendi tarafımızca denenmiş ve onaylanmış yöntemleri sıralayacağız. Sizlerde bu yöntemlerin en az birini kullanarak bedava RP alabilirsiniz.

Web sitemizin içerisindeki Ücretsiz kategorisinde Pubg Mobile Bedava Hesap ve UC Alma, Valorant Bedava Hesap ve VP Alma, Ücretsiz Spotify Alma, Ücretsiz Youtube Premium Alma, Ücretsiz Steam Random Key Alma yayınlarına ve daha fazlasına ulaşabilirsiniz.

Tosla İle Bedava RP Alma

Tosla, kullanıcılarına arkadaşlarını davet ederek para kazanma imkanı sunmaktadır. Sizlerde arkadaşlarınızı Tosla uygulamasına davet ederek 10₺ bakiye kazanabileceğinizi biliyor muydunuz? Bu kampanyadan faydalanabilmek için öncelikle cihazınıza Tosla uygulamasını indirmeniz gerekiyor, Tosla uygulamasını aşağıdaki adımları takip ederek cihazınıza indirebilirsiniz;
  • Android bir telefon kullanıyorsanız Google Play, İOS bir telefon kullanıyorsanız AppStore uygulamasını açın.
  • Arama bölümüne "Tosla" yazın ve aratın.
  • Karşınıza çıkan ilk uygulamaya tıklayın ve cihazınıza indirin.
Uygulama cihazınıza indikten sonra kayıt olmanız gerekmektedir. Tosla, kullanıcı güvenirliği açısından sizden TC kimlik numaranızı istemektedir. Bu bilgileri verirken korkmanıza gerek yoktur, Tosla uygulaması Akbank bankasının çıkarmış olduğu bir ön ödemeli kart firmasıdır. Kayıt olurken referans kodu bölümüne "JHG58" kodunu yazarak bedava 10₺ kazanabilirsiniz.

Kayıt işlemlerinin ardından profilinizi tamamlayın ve profilinize gidin. Buradan "Arkadaşlarını Davet Et" butonuna tıklayın ve açılan sayfadaki kodu kopyalayın. Bu kodu arkadaşlarınız ile paylaşın, sizin kodunuz ile Tosla uygulamasına kayıt olmalarını isteyin. Kayıt olan kişilerden 10₺ bakiye kazanabilirsiniz. Aynı şekilde sizin kodunuz ile kayıt olan kişi de 10₺ bakiye kazanacaktır. Bu şekilde paranızı biriktirerek uygulama içerisinden RP kodu satın alabilirsiniz.


İninal İle Bedava RP Alma

İninal geçtiğimiz yıllardan beri kullanıcılarına arkadaşlarını davet ederek para kazanma imkanı sunmaktadır. İninal uygulamasının arkasında büyük bir banka veya kuruluş olmasa da, uzun yıllardır piyasada devamlılığını sürdüren bağımsız bir ön ödemeli kart firmasıdır. Bu yüzden İninal uygulamasına güvenebilir ve rahatlıkla işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. İninal uygulamasından arkadaşlarınızı davet ederek para kazanmak için, uygulamayı cihazınıza indirmiş olmanız gerekmektedir. Eğer hala İninal uygulamasını cihazınıza indirmediyseniz, aşağıdaki adımları uygulayarak uygulamayı cihazınıza indirebilirsiniz;
  • Android bir telefon kullanıyorsanız Google Play, İOS bir telefon kullanıyorsanız AppStore uygulamasını açın.
  • Arama bölümüne "İninal" yazın ve aratın.
  • Karşınıza çıkan ilk uygulamaya tıklayın ve cihazınıza indirin.
Bu şekilde İninal uygulamasını cihazınıza indirdikten sonra, kayıt olma işlemlerine başlayın. Kayıt olurken "md512174" kodunu kullanarak 7₺ bakiye kazanabilirsiniz. Kayıt işlemlerinin ardından, uygulamanın alt bölümünden "Diğer" butonuna tıklayın ve "Arkadaşlarını Davet Et" sayfasına gidin. Burada size özel üretilmiş bir kod ile karşılaşacaksınız, bu kodu kopyalayın ve arkadaşlarınız ile paylaşın. Sizin kodunuz ile uygulamaya kayıt olan arkadaşlarınızdan 7₺ bakiye kazanacaksınız. Aynı şekilde sizin kodunuz ile kayıt olan arkadaşlarınız ise 5₺ bakiye kazanacaktır. Bu şekilde kazandığınız parayı biriktirerek, RP kodu satın alabilirsiniz.

Nays İle Bedava RP Alma

Nays, İş bankası tarafından piyasaya sürülmüş olan bir ön ödemeli kart firmasıdır. Uygulama daha yeni olduğundan dolayı arkadaşlarını davet et kampanyasını kullanarak bilinirliğini arttırmaya çalışıyor. Sizlerde bu kampanyadan yararlanarak, arkadaşlarınızı davet edip 10₺ bakiye kazanabilirsiniz. Nays uygulamasını cihazınıza hala indirmediyseniz şu şekilde indirebilirsiniz;
  • Android bir telefon kullanıyorsanız Google Play, İOS bir telefon kullanıyorsanız AppStore uygulamasını açın.
  • Arama bölümüne "Nays" yazın ve aratın.
  • Karşınıza çıkan ilk uygulamaya tıklayın ve cihazınıza indirin.
Bu işlemlerin ardından uygulamayı açın ve kayıt olun. Kayıt olduktan sonra ana sayfa bölümünde bulunan "Arkadaşlarını Davet Et" butonuna tıklayarak, sizlerde arkadaşlarınızı davet edebilirsiniz. Davet ettiğiniz arkadaşlarınız sizin linkiniz ile kayıt olurlarsa 10₺ bakiye kazanabilirsiniz. Arkadaşlarınız bu işlemden herhangi bir ücret kazanmamaktadır. Sizlerde bu yöntem ile paranızı biriktirerek RP kodu satın alabilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski