Türk Telekom Bedava İnternet Alma - (Güncel Kampanyalar)

Türk Telekom Bedava İnternet Alma - (Güncel Kampanyalar)

Türk Telekom Bedava İnternet Alma - Türk Telekom Bedava GB

Türk Telekom, çoğu zaman kullanıcılarına yaptığı kampanyalar ile bedava internet vermektedir. Sizlerde  faturalı veya faturasız olsanız bile bedava internet kampanyalarından yararlanabiliyorsunuz. Sizler için bu yayında bedava internet kampanyalarını sıraladık. Bu yöntemler tamamen doğru ve denenmiş yöntemlerdir.

Türk Telekom Bedava İnternet Alma Yöntemleri

Türk Telekom üzerinden bedava internet almanın birçok yöntemi bulunmaktadır. Sizlere bu yayında denenmiş ve işe yarayan yöntemleri göstereceğiz.

Sizlerde web sitemiz içerisinde, Ücretsiz kategorisine göz atarak bedava Youtube Premium alma, bedava Spotify Premium alma, Vodafone bedava internet alma, Türkcell bedava internet alma yayınlarına ve daha fazlasına erişim sağlayabilirsiniz.

BU YAZI GÜNCEL DEĞİLDİR, GÜNCEL HALİNE BURADAN GİDEBİLİRSİNİZ.





Türk Telekom Sil Süpür Kampanyası

Bütün Türk Telekom kullanıcılarının kullanabileceği bir kampanyadır. Sizlerde haftada bir kere bu kampanyadan yararlanabilirsiniz. Bu kampanyadan yararlanmak için şu adımları izleyin;
  • "Türk Telekom Online İşlemler" uygulamasını cihazınıza indirin.
  • Giriş yapın ve uygulamanın ana sayfa kısmına gelin.
  • Sağ üst bölümde bulunan hediye şeklindeki butona tıklayın.
  • Buradan "Sil Süpür" kampanyasına tıklayarak, bedava internet alabilirsiniz.
Alacağınız bedava internetin süresi şansınıza bağlıdır. Bazen 1 haftalık, bazen de 1 günlük internetler çıkabilmekte. Sizlerde her hafta şansınızı denemeyi unutmayın.

Türk Telekom ArayanıBil Plus 1 GB Hediye İnternet Kampanyası

Türk Telekom, servislerinin arasına her hafta yeni bir servis eklemektedir. Bu servisler arasında ArayanıBil Plus servisi de bulunmaktadır. Sizlerde Türk Telekom uygulaması üzerinden ArayanıBil Plus aboneliği başlatarak 1 GB bedava internete sahip olabilirsiniz. Ayrıca telefonunuzun mesaj bölümünü açıp 7065 numarasına "PLUS" yazıp SMS göndererek de aboneliğinizi başlatabilirsiniz.


Bu işlemleri yaptıktan sonra aboneliğiniz kısa bir süre içerisinde başlayacaktır. Aboneliğinizin başlamasının ardından bedava 1 GB internetiniz hattınıza tanımlanacaktır.

Türk Telekom Ücretsiz Sosyal Medya Paketi Kampanyası

Türk Telekom, geçtiğimiz günlerde kullanıcılarına sunduğu ücretsiz sosyal medya kampanyası ile, Türk Telekom aboneleri WhatsApp, Facebook, Twitter ve Instagram uygulamalarını 1 hafta boyunca internetlerini harcamadan kullanabiliyor. Bu kampanya sadece bir kere kullanılabilir ve kişiye özeldir. Sizlerde ücretsiz sosyal medya paketine sahip olmak için "SOSYAL PAKET" yazıp 5555'e SMS göndermeniz yeterlidir. Kısa bir süre sonra kampanya hattınıza tanımlanacaktır.

Türk Telekom 4.5G Hediye İnternet Kampanyası

Son zamanlarda Türk Telekom firması da diğer operatörler gibi 4.5G kampanyası başlatarak abonelerine hediyeler sunmaya başladı. Türk Telekom 4.5G kampanyasına kayıt olan abonelerine 1 ay boyunca geçerli, 30 GB internet paketi tanımlamaktadır. Kampanyaya kayıt olabilmek için SİM kartınızın 4.5G desteklemesi gerekmektedir. Hattınız 4.5G uyumlu değil ise en yakın Türk Telekom şubesini ziyaret ederek, yeni bir 4.5G destekli SİM kartı alabilirsiniz. Bu işlemleri tamamladıktan sonra kampanyaya kayıt olabilmek için "30GB" yazıp, 5555 numarasına SMS göndermeniz gerekmektedir. Kısa bir süre sonra internetiniz hattınıza tanımlanacaktır.

Türk Telekom E-Fatura Hediye İnternet Kampanyası

Türk Telekom doğayı korumak adına başlatmış olduğu kampanya ile abonelerine 1 ay geçerli 1 GB hediye internet paketi vermektedir. Bu sayede faturalarınız posta kutunuza gelmek yerine, E-posta adresinize gelmektedir. Bu aboneliği başlattıktan sonra artık faturalarınız e-posta adresinize gelecektir. E-fatura aboneliğinizi başlatmak için "1 GB kendiepostaadresiniz@gmail.com" yazarak, 3008 numarasına SMS olarak gönderin. Kısa bir süre içerisinde hattınıza internetiniz tanımlanacaktır ve bundan sonra faturalarınız E-posta adresinize gelecektir.

Türk Telekom Otomatik Fatura Ödeme Talimatı Kampanyası


Bu kampanya sadece Türk Telekom faturalı hat sahipleri için geçerlidir. Türk Telekom, Online İşlemler uygulaması üzerinden veya herhangi bir banka üzerinden otomatik ödeme talimatı veren abonelerine 2 GB internet hediye etmektedir. Sizlerde otomatik ödeme talimatı ile 2 GB hediye internet kazanabilirsiniz. Bu kampanyaya katılmak için herhangi bir şey yapmanıza gerek yoktur. Sadece bankanız üzerinden veya Online İşlemler uygulaması üzerinden otomatik ödeme talimatı oluşturmanız yeterlidir.

Türk Telekom Hediye İnternet Gönder 1 GB Kazan Kampanyası

Türk Telekom yoğun istek üzerinde tekrardan başlatmış olduğu kampanyası olan hediye internet gönder, 1 GB kazan kampanyasını tekrardan başlatmıştır. Sizlerde bu kampanya ile sevdiklerinize, arkadaşlarınıza veya tanıdıklarınıza internet göndererek 1 GB hediye internet kazanabilirsiniz. Kampanya süresi içerisinde 1 ila 4 GB internet arasında hediye gönderenler abonelere, 1 hafta geçerli 1 GB internet gönderilecektir. 4 GB ve üzeri internet gönderen abonelere ise 1 ay boyunca geçerli 1 GB hediye internet gönderileceği belirtildi.

Türk Telekom E-Dergi İnternet Hediyesi Kampanyası

Türk Telekom firması tarafından piyasaya sürülmüş E-dergi uygulaması, yabancı ve yerli gazete okumanızı sağlamaktadır. Bu uygulamayı kullanmaya başlayan abonelere 1 GB hediye internet verileceği belirtilmiştir. E-dergi uygulamasını cihazınıza hala kurmadıysanız App Store veya Google Play mağazalarından indirebilirsiniz. Uygulamaya giriş yaptıktan sonra her yöne geçerli olan 1 GB internetin keyfini çıkarabilirsiniz.


Türk Telekom BTK Akademi Hediye İnternet Kampanyası

Sizlerde BTK akademi kampanyası ile 6 GB bedava internete sahip olabiliyorsunuz. Alacağınız bu hediye interneti sadece BTK akademi sistemlerinde kullanabilirsiniz. Kampanyaya katılım sağlamak için 5555 numarasına "BTK Akademi" yazıp göndermeniz gerekmektedir. Kısa bir süre içerisinde hattınıza 6 GB internet paketi tanımlanacaktır. 

Türk Telekom Banka Yükleme Kampanyası

Bu yöntem sadece faturasız hat sahipleri için geçerlidir. Türk Telekom faturasız hat aboneleri için başlattığı bu kampanya ile 5 GB internet hediye etmektedir. Sizlerde hattınıza banka hesabınız üzerinden 40 TL yükleme yaparsanız 5 GB günlük internet, 50 TL yükleme yaparsanız 5 GB haftalık internete sahip olabilirsiniz. Yükleme işlemlerinize başlamadan önce yapmanız gereken bir adım bulunmaktadır. Mesajlar bölümünüze girerek 5555 numarasına "BANKA" yazıp SMS olarak göndermeniz gerekiyor. Bu işlemi gerçekleştirdikten sonra hattınıza yükleme yaprak hediye internetinizin keyfini çıkarabilirsiniz.

Türk Telekom Selfy Mor Hediye Kampanyası

Sizlerde Türk Telekom'un oluşturmuş olduğu bu kampanya ile bedava bir şekilde 1 GB internet kazanabiliyorsunuz. Yapmanız gereken adımlar çok basit, telefonunuzun mesajlar bölümüne girin ve 4545 numarasına "MOR HEDIYE" yazıp SMS olarak gönderin. Kısa bir süre içerisinde hattınıza her yöne 1 GB internet tanımlanacaktır.

Türk Telekom Yaay Ücretsiz İnternet Kampanyası

Sizlerde Yaay uygulaması içerisinde birçok işlemlerinizi internetinizi harcamadan yapabilirsiniz. Yaay uygulaması içerisinde metin, video ve sesli mesaj gönderimleri ile sesli veya görüntülü görüşmeleri ücretsiz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Yaay uygulaması üzerinden yapacağınız bütün işlemleri internetinizi azaltmadan gerçekleştirebilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski