İninal İle Para Kazanma - İnternetten Para Kazanma

İninal İle Para Kazanma - İnternetten Para Kazanma

İninal İle Para Kazanma Yöntemleri - İninal Bedava Para Kazanma - İnternetten Para Kazanma Yolları

İninal, birçok gencin kullanmış olduğu bir ön ödemeli kart firmasıdır. 18 yaşının altında olsanız bile İninal uygulamasına erişim sağlayabilirsiniz. Sizlerde İninal uygulamasını kullanıyorsanız ve para kazanmak istiyorsanız, sizler için mükemmel yöntemler derledik. 

BU YAZI GÜNCEL DEĞİLDİR BURADAN GÜNCEL HALİNE GİDEBİLİRSİNİZ.


İninal İle Para Kazanma

İninal ile birçok yöntem kullanarak para kazanabilirsiniz. Sizlere bu yayında denemiş olduğumuz bazı yöntemleri vereceğiz.


1-) Arkadaşlarını Davet Ederek Para Kazanma

İninal, daha fazla kullanıcı toplamak ve uygulama bilinirliğini arttırmak için davet et kazan sistemini kullanmaktadır. Sizlerde İninal kullanmayan bir arkadaşınızı, İninal uygulamasına davet ederek para kazanabiliyorsunuz. İsterseniz bu yöntemi sizin için biraz detaylandıralım.

Öncelikle İninal uygulamasını cihazınıza indirin. Uygulamayı daha indirmediyseniz şu şekilde indirebilirsiniz;

  • Android bir telefon kullanıyorsanız Google Play, İOS bir telefon kullanıyorsanız AppStore uygulamasını açın.
  • Arama bölümüne "İninal" yazın ve aratın.
  • Karşınıza çıkan ilk uygulamayı indirin ve cihazınıza kurun.

Bu işlemleri bitirdikten sonra İninal uygulamasına erişebilmek için kayıt olmanız gerekiyor. Kayıt olurken gerçek bilgilerinizi vermeye dikkat edin. Doğrulama ve onay aşamalarında yanlış bilgilerden dolayı sorun yaşayabilirsiniz. Uygulamaya kayıt olurken davet kodu bölümüne "md512174" kodunu yazarak bedava 7₺ para kazanabilirsiniz. Arkadaşlarınızı davet  ederek para kazanmak için şu adımları takip edin;
  • İninal uygulamasına girişinizi sağlayın.
  • Alt menüden "Diğer" butonuna tıklayın.
  • Buradan en üstteki "Arkadaşını Davet Et" butonuna tıklayın.
  • Karşınıza çıkan kodu kopyalayın.
Bu şekilde davet kodunuzu alabilirsiniz. Kodunuzu aldıktan sonra arkadaşlarınız ile paylaşmayı unutmayın. Arkadaşlarınız sizin davet kodunuz ile üye olursa 7₺ bakiye kazanacaksınız. Aynı şekilde arkadaşınızda 7₺ bakiye kazanacaktır.

2-) Görev Yaparak Para Kazanma

İnternet üzerinden basit işler yaparak para kazanabileceğinizi biliyor muydunuz? Sosyal medya hesaplarını takip ederek, beğeni atarak, yorum yazarak para kazanabilirsiniz. Bu yöntem birçok sosyal medya platformunda popüler oldu ve daha da popülerleşmeye devam ediyor. Sizlerde günde 5-10 dakikanızı görev yapmaya ayırarak para kazanabiliyorsunuz. İsterseniz bu yöntemi sizin için detaylandıralım.

Görev yaparak para kazanmak için güvenilir ve ödeme yapan bir site bulmanız gerekiyor. Eğer bildiğiniz bir görev yap kazan sitesi yoksa Youtube'a girin ve "Sızdırılmam" kanalını ziyaret edin. Bu kanalda birçok ödeme yapan ve güvenilir görev yap para kazan uygulaması yer almaktadır.

Güvenilir bir site bulduktan sonra sitenin size sunduğu görevleri yapmanız gerekiyor. Yaptığınız her görevden para kazanırsınız ve bu paralar bakiyenize yansır. Bakiyeniz sitenin ödeme alt limitini karşıladığı zaman İninal hesabınıza paranızı çekebilirsiniz. Bu şekilde günde 5-10 dakikanızı ayırarak ek gelir oluşturabilir ve İninal uygulamasından para kazanabilirsiniz.


3-) Anket Çözerek Para Kazanma

Son zamanlarda gittikçe popüler olan bir para kazanma yöntemidir. Sizlerde bu yöntem ile evde oturduğunuz yerden paralar kazanabilirsiniz. Yapmanız gereken şeyler çok basit, sadece size verilen soruları cevaplayarak para kazanabiliyorsunuz.

Eğer bildiğiniz bir anket çöz para kazan sitesi yoksa Youtube'a girin ve "Sızdırılmam" kanalını ziyaret edin. Bu kanalda birçok ödeme yapan ve güvenilir anket çöz para kazan siteleri yer almaktadır.

Site içerisinde çözdüğünüz her anket başına para almaktasınız. Site, kullanıcılar için sabit bir ödeme alt limiti belirlemektedir. Bu ödeme alt limitini bakiyeniz karşıladığı zaman parayı İninal hesabınıza aktarabilirsiniz. Bu şekilde sadece soru cevaplayarak para kazanabilirsiniz.

4-) Oyun Hesabı Satarak Para Kazanma

Sizlerde oynamadığınız oyunların hesabını satarak para kazanabileceğinizi biliyor muydunuz? Birçok oyuncu bu yöntem ile ciddi paralar kazanmaktadır. Sadece İninal uygulamasını kullanıyorsanız, İninal ile çekim yapabileceğiniz güvenilir bir satış sitesi bulmalısınız. İtemSatış bu siteler arasında en iyi örnek olacaktır. Sizlerde İtemSatış sitesi üzerinden oyun hesabınızı ilan olarak ekleyerek, satışını yapabilirsiniz. Sattığınız oyun hesabının ücreti bakiyenize gelmektedir. Bakiyenize gelen parayı İninal hesabınıza hemen aktarabilirsiniz. Bu şekilde oyun hesabınızı satarak İninal üzerinden kolay bir şekilde para kazanabilirsiniz.

Tekno Gelir sitesi içerisinde bu yayınlardan daha fazlasını bulabilirsiniz. Yemek Sepeti İndirim Kodu Alma, Trendyol İndirim Kodu, Getir İndirim Kodları yayınlarımız ilginizi çekiyorsa İndirim Kodu kategorimize bakabilirsiniz. Ayrıca web sitemizde bu yayınlar gibi birçok yayın bulunmaktadır. Sizlerde bir göz atmayı unutmayın.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski