Mustafa Çinkılınç Kimdir? Kaç Yaşındadır ve Nerelidir?

Mustafa Çinkılınç Kimdir? Kaç Yaşındadır ve Nerelidir?

 İnternet kullanıcıları son zamanlarda Mustafa Çinkılınç Kimdir sorusunu sormaktadır. Google Trendlerde en çok aratılan kişiler arasında bulunan KEZZAP KS Lakaplı Mustafa Çinkılınç, binlerce kişi tarafından merak ediliyor. Şimdi detayları sizlerle paylaşacağız..

Mustafa Çinkılınç Kimdir?


Sosyal Medyada KEZZAP KS Takma adı ile tanınan Mustafa Çinkılınç, Mersinde yaşıyor ve 20 Yaşındadır. Geçmişte YouTube'da çekmiş olduğu Yazılım, Eğitim, Finans, Oyun ve Alışveriş içerikleri ile Sosyal Medyada binlerce kişi tarafından tanınmıştır. Ek olarak 2020 yılında Zula Oyun e-spor Turnuvalarına katılıp, Zula Canlı yayınları yapmıştır.

Şu anda aktif olarak Bilgi, Finans, Haber, Yemek Tarifleri ve çeşitli kategorilerde toplamda 31 Tane web sitenin sahibidir. 2022 Eylül Ayında Google‘ın daveti üzerine İrlanda’ya gitmiş ve Google Emea Ödülünün Sahibi olmuştur. Sosyal Mecralarda Sosyal Medya Uzmanı, Yazar, Uygulama Geliştirici ve İş İnsanı olarak anılmaktadır.

20 Yaşında olan başarılı girişimcinin Onlarca web sitesi bulunmaktadır. KEZZAP KS olarak tanınmaktadır fakat ismi birçok kişi tarafından bilinmemektedir.

Mustafa Çinkılınç Nerelidir?

Mustafa Çinkılınç Aslen elazığlıdır fakat Mersinde doğmuştur ve Mersinde yaşamaktadır.

Mustafa Çinkılınç Kaç Yaşında?

Mustafa Çinkılınç 20 Yaşındadır.


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski