Fups Kart Nasıl Alınır? Fups Nasıl Kullanılır? Fups Ne İşe Yarıyor?

Fups Kart Nasıl Alınır? Fups Nasıl Kullanılır? Fups Ne İşe Yarıyor?

Fups Nedir? Fups Kart Nasıl Alınır? Fups Güvenilir Mi? Fups Kart Nerelerden Alınır?

Fups uygulaması son zamanlarda kullanıcıların kullanımına açılmış olan bir ön ödemeli kart firmasıdır. Sizlerde Fups uygulaması ile internetten alışveriş yapabilir, bankamatikleri kullanabilir, para yatırma çekme işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Sizler için Fups uygulamasını biraz detaylandıralım...



Fups Uygulamasını 18 Yaş Altı Kişiler Kullanabilir Mi?

Hayır yok, hesap yükseltme seçeneğini kullanabilmek için en az 18 yaşında olmanız gerekiyor. Eğer hesabınızı onaylamadan uygulamayı kullanacaksanız 18 yaşında olmanıza gerek yoktur.

Fups Kart Nasıl Alabilirim?

Fups uygulamasının mobil uygulamasından veya internet bankacılığından isminize özel bir kart sipariş edebilirsiniz. Ayrıca BIM, Trendyol, Carrefoursa, Hepsiburada mağazalarından isimsiz kart satın alabilirsiniz. Kart satış ücreti şuanda güncel olarak 5₺'dir.

Fups Hesabı Açmak Ücretli Mi?


Hayır tamamen ücretsiz, sadece Fups kartları mağazalardan temin ederken 5₺ ödemeniz gerekmektedir.

Fups Uygulamasını Nasıl İndirebilirim?

Android bir telefon kullanıyorsanız Google Play, İOS bir telefon kullanıyorsanız AppStore uygulamasını açın. Arama bölümüne "Fups" yazın ve aratın. Karşınıza çıkan uygulamayı cihazınıza indirin. Bu şekilde Fups uygulamasını kullanmaya başlayabilirsiniz.

Fups Uygulamasına Nasıl Kayıt Olabilirim?

İnternet bankacılığı ile veya mobil uygulama üzerinden "Kayıt Ol" butonuna basarak hızlı kayıt işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Fups Kartımın Şifresini Nasıl Belirleyebilirim?

Kartınızı teslim aldıktan sonra Fups uygulamasına girerek kartınızı eklemeniz gerekiyor. Kartınızı ekleme işlemini bitirdikten sonra kart ayarları kısmından şifrenizi belirleyebilir veya değiştirebilirsiniz.

Fups Kartımı Kaybettim Ne Yapmalıyım?

Kartınızı kaybettiyseniz mobil uygulamadan veya internet bankacılığından kartınızı iptal edin. Unutmayın sildiğiniz veya iptal ettiğiniz kart bir daha kullanıma açılmaz. Kartınızı uygulamadan iptal ettiğiniz takdirde hesabınızdaki bakiye gitmez veya eksilmez. Tekrardan yeni bir kart sipariş edebilir veya en yakın satış mağazasından kart temin edebilirsiniz. Aldığınız kartı tekrardan uygulamaya ekleyerek, eskisi gibi kullanmaya devam edebilirsiniz.

Fups Kartın Temassız Özelliği Var Mı?

Evet var, sizlerde temassız olarak Fups kartınızı kullanabilirsiniz. Temassız kullanımlar için kartınıza limit belirleyebilirsiniz. Ayrıca kartınızı temassız kullanıma açıp kapatabilirsiniz. (Temassız özellik satış mağazalarından aldığınız isimsiz kartlarda da geçerlidir.)

Fups Kartımı Yurtdışında Kullanabilir Miyim?

Evet yurtdışında Fups kartınızı kullanabilirsiniz. Ayrıca yurtdışındaki bankamatiklerden işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Dilerseniz uygulama içerisinden yurtdışı işlemlerini kapatabilirsiniz.

Fups Kart İle Taksitli İşlem Yapabilir Miyim?

Hayır yapamazsınız. Fups, bir ön ödemeli kart firması olduğundan dolayı taksit özelliği yoktur.

Fups Uygulamasından Farklı Hesap Açabilir Miyim?

Evet açabilirsiniz. Fups uygulaması kullanıcılarına en fazla 10 tane farklı hesap açma imkanı sunmaktadır.

Fups Hesabımı Kapatabilir Miyim?

Evet, tamamen hesabınızı silebilirsiniz. Hesabınızı tamamen silebilmek için bakiyenizi 0 yapmanız gerekiyor. Daha sonra ayarlar kısmına girerek hesabınızı tamamen kullanıma kapatabilirsiniz. Ayrıca hesabınıza satın aldığınız veya sipariş ettiğiniz bir Fups kart bağlı ise hesabınızı kapatamazsınız. Kartınızı başka bir hesaba geçirmeli veya kullanıma kapatmalısınız.

Fups Kartım İle Abonelik Başlatabilir Miyim?

Evet başlatabilirsiniz. Örneğin bir Youtube Premium üyeliği satın alarak düzenli bir şekilde ödeme yapabilirsiniz.

Fups Uygulamasının İşlem Ücretleri

  • Hesap açma ücreti: Ücretsiz
  • Aylık kullanım ücreti: Ücretsiz
  • İsime özel kart: 10 TL
  • Sanal kart: Ücretsiz
  • Fatura ödeme: Ücretsiz
  • ATM nakit çekim: %1 + 0.91 TL
  • ATM nakit yükleme: %1 + 0.91 TL
  • ATM bakiye sorgulama: 0.24 TL

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski