İnternetten Para Kazanma 2022 - İnternetten Nasıl Para Kazanılır?

İnternetten Para Kazanma 2022 - İnternetten Nasıl Para Kazanılır?

İnternetten Para Kazanma, İnternetten Para Kazanma Yolları, İnternetten Para Kazanmak Mümkün Mü? Evden Para Kazanma, Ek Gelir Kaynağı, İnternetten Dolar Kazanma, Para Nasıl Kazanılır? Kolay Yoldan Para Kazanma

Günümüzde hızla yaygınlaşmaya başlayan internetten para kazanma konusu birçok kişinin ilgi odağına girmektedir. Bu yayınımızda "İnternetten Nasıl Para Kazanabilirim?" sorusunu, bütün detayları ile birlikte anlatacağız. Yayınımızda, internetten nasıl para kazanabilirim? İnternetten para kazanmak mümkün mü? Para nasıl kazanılır? sorularına yanıt vereceğiz. İşte Detaylar...

BU YAZI GÜNCEL DEĞİLDİR BURADAN GÜNCEL HALİNE GİDEBİLİRSİNİZ.


1-) Görev Yaparak Para Kazanma

Çok basit işler yaparak para kazanabileceğinizi biliyor muydunuz? Günümüzde görev yaparak birçok kişi gelir elde etmektedir. Görev yaparak para kazanma yönteminin herhangi bir yaş sınırı yoktur. 18 yaşının altında olsanız bile para kazanabilirsiniz. Peki görev yaparak nasıl para kazanılır?

Görev yaparak para kazanmak için aracı rolü oynayan ve sizlere görevler sunan bir siteye ihtiyacınız bulunmaktadır. Güvenilir bir site bulmak için Youtube Sızdırılmam kanalını ziyaret edebilirsiniz. Kendinize uygun bir görev sitesi bulduktan sonra hemen görevleri yapıp para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Görevleri görüntüleyebilmek için öncelikle bulduğunuz siteye kayıt olmanız gerekmekte. Kayıt işlemlerini bitirdikten sonra ana sayfa bölümünde bulunan görevleri inceleyerek kendinize uygun görevleri seçin. Herhangi bir göreve girdiğiniz zaman karşınıza "Görev Yönergeleri" bölümü çıkacaktır. Bu bölümde sizlere görevi nasıl yapacağınız anlatılmaktadır. Görevinizi "Görev Yönergeleri" bölümüne uygun yaptıktan sonra onay aşamasına gönderebilirsiniz. Onay aşaması sonrasında görevi doğru yaptıysanız hesabınıza bakiyeniz yansır. Bakiyenizi çekmek için şu adımları uygulayın:

  • Sitedeki "Para Çekme" bölümüne ulaşın. (Bu bölümde ödeme alt limitini öğrenebilirsiniz.)
  • Daha sonra hangi bankadan çekim yapacağınızı çekin ve İBAN bilgilerinizi doldurun.
  • Bilgilerinizi doldurduktan sonra "Para Çek" butonuna basın.
Bu işlemleri bitirdiğiniz zaman para çekme işleminiz onay aşamasına gönderilecektir. Site yetkilileri para çekme talebinizi inceledikten sonra 1-5 iş günü içerisinde ödemenizi gerçekleştirir.



2-) Anket Çözerek Para Kazanma

Gündelik hayatta sadece 10 dakikanızı ayırarak para kazanabileceğinizi biliyor muydunuz? Günümüzde anket çözerek ciddi paralar kazana birçok kişi bulunmaktadır. Peki anket çözerek nasıl para kazanılır?

Günümüzde yüzlerce anket çözerek para kazandıran site bulunmaktadır. Bu sitelerden en popülerleri Marketagent, Napolyon, Mobrog... Şeklinde ilerlemektedir. Yabancı bir site ile bu işe başlarsanız Dolar veya Euro kazanma şansına sahip olabilirsiniz.

Herhangi bir anket çözerek para kazanma sitesi bulduktan sonra hemen para kazanmaya başlayabilirsiniz. Para kazanmak için sitenin size sunmuş olduğu anketlere katılmanız gerekmekte. Bu anketleri cevaplarken doğru bilgilerinizi vermeye dikkat edin. Aksi takdirde site sizi doğrulayamaz ve para kazanamazsınız. Anketlere katıldıktan sonra bakiyeniz hemen hesabınıza yansır. Bu bakiyeyi şu şekilde çekebilirsiniz:
  • Kullandığınız anket çözerek para kazanma sitesinin "Para Çekme" bölümüne gelin.
  • Buradan ödeme bilgilerinizi doldurun ve çekim talebi oluşturun.
Bu işlemlerden sonra sitenin çalışma hızına bağlı olarak paranız banka hesabınıza gönderilir. Bu şekilde anket çözerek internetten para kazanabilirsiniz.

3-) İnstagram İle İnternetten Para Kazanma

İnstagram ile para kazanabileceğiniz birçok yöntem bulunmaktadır. Örneğin satış yapabilirsiniz veya takipçi satarak para kazanabilirsiniz. Bu yöntemler ile İnstagram üzerinden para kazanan birçok kişi bulunmaktadır. Peki İnstagram üzerinden nasıl para kazanılır?

İnstagram üzerinden para kazanmanın birçok yolu bulunmaktadır. Bu yollar arasından en popülerleri şunlardır:
  • Takipçi, beğeni ve yorum hizmeti satarak para kazanma,
  • İnstagram sayfası oluşturup, satış yaparak para kazanma,
Bu iki yöntem ile İnstagram üzerinden rahatlıkla para kazanabilirsiniz. Şimdi sizlere bu yöntemlerden biraz bahsedelim.

Takipçi, Beğeni ve Yorum Hizmeti Satarak Para Kazanma

Kullanacağımız bu yöntem internetten en kolay para kazanma yollarından biri. Yapmanız gereken tek şey güvenilir ve hızlı teslimat sağlayan bir SMM panel bulmak.

SMM panel nedir?

SMM paneller kullanıcılarına belirli bir ücret karşılığında takipçi, beğeni, yorum ve etkileşim gibi hizmetler sunar. Sizlerde herhangi bir SMM panele kayıt olarak detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Uygun fiyatlı ve güvenilir bir SMM panel bulduktan sonra artık tek yapmanız gereken şey takipçi, beğeni ve yorum satabileceğiniz müşteriler bulmak. Müşterilerinizi İtemSatış, GameSatış... Gibi sitelerden bulabilirsiniz. Bu siteler aracılığı ile ücretsiz bir şekilde ilan verip takipçi vs. satabilirsiniz. Takipçilerinizi sattıktan belirlediğiniz fiyat site bakiyenize eklenir. Ödeme alt limitini karşıladığınız zaman paranızı banka hesabınıza veya İninal, Papara gibi ön ödemeli kart firmalarına çekebilirsiniz.

İnstagram'dan Satış Yaparak Para Kazanma

İnstagram üzerinden satış yaparak para kazanabileceğinizi biliyor muydunuz? Çok basit bir sayfa oluşturarak bile İnstagram'dan para kazanabilirsiniz. Sayfanızda istediğiniz ürünün satışını yapabilirsiniz. Bu satışlardan gelir elde edip sayfanızı büyütebilirsiniz.

İnstagram üzerinden satış yaparak para kazanmak istiyorsanız öncelikle reklam yapmanız gerekmektedir. Bunun nedeni sayfanızı yeni açtığınız zaman kimse sizi tanımayacak ve sizden alışveriş yapmayacaklardır. Bundan dolayı küçük çaplı olsa bile sayfanız ile ilgili reklam yaparsanız olumlu etkiler görebilirsiniz.



4-) Youtube İle İnternetten Para Kazanma

Youtube, son zamanlardaki güncellemeleri ile birlikte artık içerik üreticilerine daha fazla değer vermektedir. Sizlerde Youtube üzerinden sadece video üreticiliği yaparak para kazanabileceğinizi biliyor muydunuz? Sizler için işi biraz detaylandıralım.

Youtube üzerinden para kazanabilmek için "Youtube İş Ortağı" olmanız gerekmektedir. Youtube iş ortağı olmanın bazı şartları bulunmaktadır. Zorunlu şartlar şunlardır:
  • Kanalınızın toplamda 1000 Abone olması gerekmektedir.
  • Toplamda bütün herkese açık videolarınızın 4000 saat (240.000 dakika) boyunca izlenmesi gerekmektedir.
  • Kanalınızın 2 adımlı doğrulaması açık olması gerekmektedir.
  • Kanalınızda topluluk kuralı ihlali olmaması gerekmektedir.
Eğer bu şartları karşılıyorsanız Youtube İş Ortağı programına başvurabilirsiniz. Başvurunuz onaylanırsa Youtube videolarınızda reklamlar yayınlanır ve sizde bu reklamlardan gelir elde edersiniz.

Kanalınızı geliştirmekte zorlanıyorsanız Youtube İzlenme Arttırma Yöntemleri ve Youtube Nasıl 1000 Abone Olunur? yayınlarımızı ziyaret edebilirsiniz.

5-) Tiktok İle İnternetten Para Kazanma

Tiktok, son zamanlarda ülkemizde en çok kullanılan sosyal medya adreslerinden biri olmuştur. Sizlerde Tiktok ile internetten kolayca para kazanabilirsiniz. Tiktok, gün geçtikçe içerik üreticilerine özel yeni para kazanma yöntemleri oluşturmaktadır. Peki Tiktok ile nasıl para kazanılır?

Tiktok ile para kazanmanın birçok yöntemi bulunmaktadır. Sizlere bu yayınımızda sadece 2 yöntem göstereceğiz. Bu yöntemler ile Tiktok üzerinden kolayca para kazanabilirsiniz. Yöntemler şu şekildedir:
  • Canlı yayın açarak para kazanma
  • Reklam yaparak para kazanma
Sizlerde vermiş olduğumuz iki yöntem ile para kazanabilirsiniz. Sizler için bu yöntemleri biraz detaylandıralım.



Canlı Yayın Açarak Para Kazanma

Tiktok üzerinden açtığınız yayınlarla para kazanabileceğinizi biliyor muydunuz? Açtığınız yayınlardan para kazanmak için izleyicilerinizin sizlere bağış göndermesi gerekmektedir. Aldığınız bağışlar hesabınızda para olarak birikir ve ödeme alt limitine ulaştığınız zaman banka hesabınıza gönderilir. Bu şekilde canlı yayın açarak para kazanabilirsiniz.

Tiktok üzerinden canlı yayın açmak için 1 şartı karşılamanız gerekmektedir. Hesabınızın toplamda 1000 takipçiye ulaşması gerekmektedir. Hesabınız 1000 takipçi değilse canlı yayın açamazsınız.

Reklam Yaparak Para Kazanma

Tiktok üzerinden reklam yaparak para kazanan birçok kişi bulunmaktadır. Sizlerde kısalttığınız linklerin veya Youtube kanalınızın reklamını yaparak para kazanabilirsiniz. Bu işi sizler için biraz detaylandıralım.

Tiktok üzerinden sayfanızın veya kısalttığınız bir linkin reklamını yaparak para kazanabilirsiniz. Tiktok, az takipçiniz olsa bile sizi keşfete düşürebiliyor. Bu fırsatı kullanarak reklam yaparsanız birçok kullanıcıyı sayfanıza, Youtube kanalınıza veya kısalttığınız bir linke çekebilirsiniz.

6-) Link Kısaltarak Para Kazanma

Sadece link kısaltarak para kazanabileceğinizi biliyor muydunuz? Herhangi bir sayfanın veya web sitesinin linkini kısaltarak para kazanma imkanına sahipsiniz.

Link kısaltarak para kazanmak için öncelikle linklerinizi kısaltabileceğiniz bir site bulmanız gerekmektedir. Günümüzde popüler sitelerden bazıları şunlardır:
  • Tr.Link
  • PND.tl
  • Pubiza
Bu 3 siteyi kullanarak linklerinizi kısaltabilirsiniz. Linklerinizi kısaltmak için şu adımları uygulayın:
  • Herhangi bir sitenin linkini kopyalayın. (Örnek teknogelir.com)
  • Kullanmaya başladığınız link kısaltma sitesine girin.
  • Ana sayfa bölümüne gelin ve "Linki Kısalt" bölümüne kopyaladığınız linki yapıştırın.
  • Daha sonra "Kısalt" butonuna tıklayarak linkinizi kısaltabilirsiniz.
Linkinizi kısalttıktan sonra kullandığınız site sizlere özel bir link verecektir. Bu linki kopyalayın ve arkadaşlarınız ile paylaşın. Verdiğiniz linke tıklayıp geçen kişilerden para kazanabilirsiniz. Birçok sosyal medya içerik üreticisi kullanıcılarına link verirken vereceği linki kısaltmaktadır. Bu sayede linkine tıklayan kullanıcılardan para kazanmaktadırlar. Sizlerde bu yöntem ile para kazanabilirsiniz.

Birçok link kısaltarak para kazanma sitesinde CPM bölümü bulunmaktadır. Çoğu kullanıcı "CPM" bölümünün ne olduğunu merak etmektedir. CPM, 1000 tıklanma başına alacağınız ücrete denmektedir. Örneğin linkinize 1000 kişi tıklar ve geçerse CPM bölümünde yazan tutar hesabınıza aktarılmaktadır.

Ayrıca link kısaltma sitelerinde paranızı çekmek için Papara kullanmanızı öneriyoruz. Ödeme yöntemi olarak Papara seçerseniz anında ödeme alabilirsiniz.



7-) Sosyal Medya Danışmanlığı Yaparak Para Kazanma

Büyük kitlelere hitap eden sayfalar, sayfa yönetimini kolaylaştırmak ve gönderilerini daha büyük bir kitleye duyurmak için sosyal medya danışmanlığı sunan kişiler aramaktadırlar. Sizlerde sosyal medya ile ilgileniyorsanız ve bu işten para kazanmak istiyorsanız sosyal medya danışmanı olabilirsiniz.

Sosyal medya danışmanı olmak için SEO gibi önemli işlevleri bilmeniz gerekmektedir. Eğer sosyal medya ile ilgili birçok şeyi biliyorsanız sosyal medya danışmanı olarak sayfalara kendinizi tanıtabilirsiniz.

8-) Web Sitesi Açarak Para Kazanma

Bu yöntem fazla bilinmese de en fazla kazandıran yöntemlerden biridir. Sizlerde bir web sitesi açarak ciddi gelirler elde edebilirsiniz. Peki bir web sitesi ile nasıl para kazanılır?

Öncelikle para kazanabilmek için bir web sitesi oluşturmanız gerekmektedir. Web sitenizi oluşturmak için Blogger, WordPress gibi siteleri kullanabilirsiniz.

Sitenizi oluşturduktan sonra bir alan adı (domain) almanız gerekmektedir. Alan adı, herhangi bir web sitesinin ismini ve adresini belirler. (Örneğin teknogelir.com) Bir alan adınız olmazsa kullanıcılar sitenize ulaşamaz ve işten para kazanamazsınız. Alan  adı almak için Google Domains sitesini kullanabilirsiniz.

Alan adınızı oluşturduktan sonra temanızı belirlemeniz gerekmektedir. Tema, web sitenizin şeklini ve düzenini belirler. Sizlerde hazır bir tema bulup düzenleyebilirsiniz. Temanızı belirlerken mobil uyumlu olmasına dikkat edin. Sitenize giren mobil kullanıcıları daha farklı bir ana sayfa ile karşılaşabilirler.

Tema belirleme işlemlerinden sonra artık sitenize yayın girmeye başlayabilirsiniz. Eğer Blogger kullanıyorsanız "+Yeni Yayın" butonuna tıklayarak yayın yazabilirsiniz. Yayınlarınızı yazarken SEO detayına dikkat etmeniz gerekmektedir. SEO, web sitenizin daha yüksek sıralara çıkması için çok önemli rol oynamaktadır. Yayınlarınızı yazarken SEO kelimelerine dikkat etmeniz gerekmektedir.

Yayınlarınızı yazdıktan sonra artık bu işten para kazanmaya başlayabilirsiniz. Ortalama 100-150 yayın aralığında, yayın miktarınız varsa sitenizden para kazanmak için başvuru yapabilirsiniz. Başvuru yapmak için bir Google Adsense hesabı açmanız gerekiyor. Hesabınızı oluşturduktan sonra web sitenizin alan adını girerek para kazanma başvurusu yapabilirsiniz. Başvurunuz onaylandıktan sonra sitenizde Google reklamları olacaktır. Bu reklamlar tıklandığı zaman para kazanmaktasınız. Kazandığınız parayı Google Adsense ana sayfanızdan takip edebilirsiniz.



9-) Çeviri Yaparak Para Kazanma

İnternetten çeviri yaparak para kazanabileceğinizi biliyor muydunuz? Sizlerde çeviri yaparak internet üzerinden Dolar, Euro vs. kazanabilirsiniz.

Freelancer, Upwork ve Fiverr gibi siteler ile rahatlıkla çevirmenlik işi bulabilirsiniz. Ayrıca bu işlerden saatlik ücret kazanıp ciddi gelirler elde edebilirsiniz. Çevirmenlik işini yaparken yazılı ve sözlü olarak çevirmenlik yapabilirsiniz. Yabancı diliniz pek iyi değilse ama yine de bu işten para kazanmak istiyorsanız metin çevirisi de yapabilirsiniz.

10-) Fotoğraf Çekerek Para Kazanma

Günümüz çağı o kadar gelişti ki artık fotoğraf çekerek bile para kazanabilirsiniz. Çektiğiniz fotoğrafları satarak aylık ortalama bir gelir elde edebilirsiniz. Hadi bu işi biraz detaylandıralım.

Öncelikle fotoğraf çekerek para kazanabileceğiniz platformlardan bazıları şunlardır:
  • shutterstock.com
  • stock.adobe.com
  • dreamstime.com
Bu sitelerden en popüler olanı ShutterStock sitesidir. Sizlerde bu siteye kayıt olup çektiğiniz fotoğrafları satabilirsiniz. Sitedeki en önemli kurallardan biri, çektiğiniz fotoğrafların %100'ü size ait olmalıdır. Fotoğrafları herhangi bir siteden vs. almamanız gerekmektedir.

11-) Yayın Açarak Para Kazanma

Günümüzde açtığı yayınlar sayesinde ciddi gelirler elde eden birçok kişi olduğunu biliyorsunuzdur. Sizlerde yayın açarak bu gelirleri elde edebileceğinizi biliyor muydunuz? İster telefondan, isterseniz de bilgisayardan yayın açarak para kazanabiliyorsunuz. Peki bu işten nasıl para kazanılır?

Yayın açarak para kazanmanın birçok yolu bulunmaktadır. Örneğin hem bağış alarak hem de yayın platformundan para kazanabilirsiniz. Günümüzde en çok kullanılan yayın platformları şunlardır:
  • Twitch
  • Youtube
  • Nimo TV
  • Tiktok
  • Nonolive
Bu platformlar arasından bir tane belirleyerek yayın açabilirsiniz. Eğer telefondan yayın açacaksanız Titkok platformunu kullanabilirsiniz. Yayınlarınızı bilgisayar üzerinden açacaksanız en fazla kullanılan Twitch ve Nimo TV platformlarını kullanabilirsiniz. Bu platformlar aracılığı ile yayın açarak gelir elde edebilirsiniz.



12-) Udemy İle Eğitim Vererek Para Kazanma

Eğer bir konu hakkında profesyonel olduğunuzu düşüyorsanız bu işten para kazanabileceğinizi biliyor muydunuz. Günümüzde bilgilerinize ihtiyacı olan birçok kişi olabilir. Üstelik bu bilgiler karşılığında size para bile ödeyebilirler.

Sizlerde Udemy üzerinden bir hesap açarak bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Bir konu hakkında profesyonel bilgilere sahipseniz bununla alakalı içerikler paylaşıp satabilirsiniz. Günümüzde birçok kişi Udemy ile pasif gelir elde etmektedir. Sizlerde içeriğinizi satarak sonsuza kadar gelir elde edebilirsiniz.

İçeriğinizi alan kişiler beğenirse sizi arkadaşlarına, ailesine vs. önerebilir. Bu yüzden kaliteli bir işçilik ortaya çıkarabilirseniz bu işten ciddi gelir elde edebilirsiniz.

13-) Editörlük Yaparak Para Kazanma

Günümüzde oyun içeriği üreten birçok kişi bulunmaktadır. Aralarında popüler olan içerik üreticileri, içeriklerinin daha kaliteli olması için bir editör ile anlaşırlar. Editörler, içerik üreticisinin ürettiği video başına para almaktadırlar. Bir video başına 400-500₺ aralığında para alan editörler bile bulunmaktadır.

Sizlerde video düzenleme, animasyon yapma gibi yönlerde profesyonel olduğunuzu düşünüyorsanız içerik üreticilerine başvuru yapabilirsiniz. Eğer kendinizi kanıtlayabilirseniz ciddi paralar kazanabilirsiniz. Bir içerik üreticisine vs. çalışmak istemiyorsanız kendinize özel bir edit kanalı açarak, bu kanaldan para kazanabilirsiniz.

14-) Uygulama Yaparak-Geliştirerek Para Kazanma

Uygulamaya yaparak veya geliştirerek günümüzde ciddi paralar kazanabileceğinizi biliyor muydunuz? Sizlerde uygulama yapıp yayınlayarak ciddi paralar kazanabilirsiniz.

Ayrıca bir uygulama geliştirme ekibine katılarak, tek bir uygulama üzerinde birkaç kişi çalışabilirsiniz. Eğer bu işe yeni başlayacaksanız uygulama yapma ve geliştirme programlarını profesyonel derecede bilmeniz gerekmektedir.

Yaptığınız uygulamaları Bionluk ve Sadece10 gibi platformlarda satabilirsiniz. Ayrıca uygulamanızı satmak yerine Google Play veya App Store mağazalarında yayınlayıp para kazanabilirsiniz. Uygulamanızı indiren kişiler reklamlar görür ve sizde bu reklamlardan gelir elde edersiniz. Eğer pasif bir gelir oluşturmak istiyorsanız uygulama geliştirmeyi veya uygulama yapmayı deneyebilirsiniz.



15-) Oyun Oynayarak Para Kazanma

Günlük hayatta sadece 10 dakika oyun oynayarak para kazanma imkanına sahipsiniz. Oyun oynayarak para kazanma uygulamalarını ve sitelerinden bazıları şunlardır:
  • Money Whale
  • Bounty
Uygulamaları ile oyun oynayarak para kazanma imkanına sahip olabilirsiniz. Kazandığınız parayı banka hesabınıza veya Papara, İninal, Tosla gibi ön ödemeli kart firmalarına çekebilirsiniz.

Ayrıca oynadığınız oyunlardaki parçaları veya silah kaplamalarını satarak para kazanabilirsiniz. Örneğin CS:GO oyununda kazandığınız bir silah kaplamasını paraya çevirebilirsiniz. Bu yöntem ile çok ciddi paralar kazanabilirsiniz.

16-) Domain Alıp Satarak Para Kazanma

Aratılma hacmi yüksek olan ve ilgi çekici bir domain adresi bulabilirseniz, bu domaini binlerce ₺'ye satabilirsiniz. Örneğin teknogelir.com domainini 75₺'ye satın aldınız ve birçok kişi tekno gelir aramasını yapıyor. Bu domaini satın almak isteyen birçok kişi olacaktır. Aldığınız domaini Facebook ve Telegram gruplarında satabilirsiniz.

Aratılma hacmi yüksek olan domain örnekleri teknogelir.com, gelirhanem.com...

17-) Kripto Para Al-Sat Yaparak Para Kazanma

Bir kripto para borsasında, kripto para al-sat yaparak para kazanabileceğinizi biliyor muydunuz? Sizlerde kripto para al-sat yaparak ciddi gelirler elde edebilirsiniz. Günümüzde en yaygın kullanılan kripto para borsaları şunlardır:
  • Binance
  • Coinbase
  • FTX
  • Kraken
Bu borsalar ile kripto para satın alabilirsiniz. Aldığınız kripto paranın projelerini, attığı adımları takip ederek yükselip veya düşeceğini tahmin edebilirsiniz. Kazandığınız parayı banka hesabı aracılığı ile çekebilirsiniz.

Ayrıca yatırım yapmadan önce alacağınız kripto paranın projelerini ve gelecek projelerini dikkatlice incelemeyi unutmayınız. Bu yöntem işinize yarayacaktır. YTD (Yatırım Tavsiyesi Değildir.)



18-) İkinci El Eşya Alıp Satarak Para Kazanma

Sizlerde ikinci el eşya alıp, daha fazla ücrete satarak para kazanabilirsiniz. Günümüzde birçok kişi ikince el eşya al-sat yaparak ek gelir oluşturmaktadır. Sizler için bu işi biraz detaylandıralım.

Örneğin 0 kalitede bir telefonun değeri 3000₺ sizler bu telefonu ikinci el olarak 2400₺ değerinde satın aldınız. Aldığınız telefonu 2500₺ tutarında satarsanız 100₺ kar elde edebilirsiniz. Bu yöntem ile birçok kişi günlük kazancını rahatlıkla çıkarmaktadır. Ayrıca Letgo, Sahibinden gibi uygulamaları kullanarak internet üzerinden ürününüzü daha hızlı satabilirsiniz.

19-) Yandex Toloka İle Para Kazanma

Sizlerde Yandex Toloka ile kolay görevler yapıp para kazanabilirsiniz. Yandex şirketi tarafından piyasaya sürülmüş Toloka sitesi ile, para kazanma imkanına sahip olabilirsiniz. Yandex Toloka sitesi içerisindeki kolay işleri ve görevleri yaptıktan sonra para kazanabilirsiniz.

Birçok öğrenci ve ev hanımı ek gelir oluşturmak açısından Yandex Toloka kullanmaktadır. Sizlerde çok basit işler yaparak para kazanmak istiyorsanız Yandex Toloka sitesini kullanabilirsiniz.

Yandex Toloka üzerinden kazandığınız parayı Papara hesabınıza hemen çekebilirsiniz. Ayrıca Toloka uygulaması Yandex şirketi tarafından piyasaya sürüldüğünden dolayı kullanıcılarına güven vermektedir. 18 Yaşının altında olsanız bile Papara ödeme seçeneği olduğundan dolayı siteyi kullanabilirsiniz.



20-) Yürüyerek Para Kazanma

Sweatcoin uygulaması ile yürüyerek para kazanabileceğinizi biliyor muydunuz? İnternet üzerinden cihazınıza indirebileceğiniz Sweatcoin uygulaması sayesinde yürüyerek para kazanabilirsiniz.

Sweatcoin üzerinden her adım başına sitesi içerisindeki jetonlardan kazanmaktasınız. Bu jetonlar hesabınızda biriktikten sonra banka hesabınıza ödemenizi çekebilirsiniz. Sweatcoin uygulaması, sunduğu ödeme kanıtları ile kullanıcılarına güven vermektedir.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski