Tr.link Tıklanma Taktikleri | Tr.link Tıklanma Arttırma

Tr.link Tıklanma Taktikleri - Tr.link Tıklanma Arttırma - Tr.link Tıklanma Hilesi - Tr.link Para Hilesi

Tr.link, linklerinizi kısaltarak para kazanabileceğiniz bir internetten para kazanma platformudur. Sizlerde Tr.link ile linklerinizi kısaltıp para kazanabilirsiniz. Kısalttığınız linkleri başka bir kişi geçtiği zaman para kazanabiliyorsunuz. Peki Tr.link sitesinde nasıl tıklanma arttırabiliriz? İşte Detaylar...

BU YAZI GÜNCEL DEĞİLDİR BURADAN GÜNCEL HALİNE GİDEBİLİRSİNİZ.


BU YAZI GÜNCEL DEĞİLDİR, GÜNCEL HALİNE BURADAN GİDEBİLİRSİNİZ.


Tr.link Tıklanma Taktikleri

1-) Tiktok İle Tıklanma Arttırma

Tiktok, reklam ve tanıtım açısından en iyi platformlardan biridir. Çok az sayıda takipçiniz olsa bile bir videonuz milyonlar izlenebilir. Bundan dolayı Tiktok kullanarak tıklanmalarınızı arttırabilirsiniz. Örneğin şu şekilde bir içerik üretebilirsiniz:

Öncelikle insanların dikkatini çekecek bir konu bulmalısınız. Brawl Stars bedava elmas konusu aratılabilir ve izlenebilecek bir konu, bu konuyu kullanabiliriz. Web sitemize girin ve Brawl Stars Bedava Elmas yayınına ulaşın. Bu ekrandayken Tiktok uygulamasını açın ve video çekmeye başlayın. Videodayken bedava elmas almak isteyen kişilerin biyografinizdeki linke tıklamalarını isteyin. Biyografinize de kısalttığınız bağlantıyı koyun. (Biyografinize link koymak için hesabınızı işletme hesabına geçirmeniz gerekmektedir.)

Bu şekilde birçok kişi linkinize tıklar ve geçer. Referans olarak TeknoGelir.com sitemizi kullanabilirsiniz.

2-) Twitter İle Tıklanma Arttırma

Twitter, kısa sürede binlerce kişiye ulaşabileceğiniz bir platform. Gündemi takip ederek Twitter ile rahatlıkla tıklanma arttırabilirsiniz. Örneğin şu şekilde bir paylaşım yapabilirsiniz:

#TeknoGelir etiketinin gündemde olduğunu varsayalım. Bu etiketi kullanarak bir Tweet paylaşırsanız kısa sürede binlerce kişiye paylaşımınızı gösterebilirsiniz.


3-) Discord Sunucuları İle Tıklanma Arttırma

Discord sunucuları ile linklerinizi tıklattırabilirsiniz. Birçok Discord sunucusu yardımlaşma kanalı açarak kullanıcılarına yardım etmektedir. Sizlerde bu sunuculara katılıp linklerinizi paylaşabilirsiniz. Bu şekilde azda olsa küçük bir tıklanma miktarı elde edebilirsiniz.

Bildiğiniz bir yardımlaşma sunucusu yoksa TIKLA butonuna tıklayarak sunucumuza gelebilirsiniz.

4-) Telegram Kanalları İle Tıklanma Arttırma

Telegram kanallarında da reklam yapabilirsiniz. Yardımlaşma için özel olarak kurulmuş birçok Telegram kanalı bulunmaktadır. Bu kanallara katılıp linklerinizi paylaşabilirsiniz. Bu şekilde tıklanmalarınızı arttırabilirsiniz.

Bildiğiniz bir yardımlaşma Telegram grubu yoksa TIKLA butonuna tıklayarak kanalımıza gelebilirsiniz.

5-) Youtube İle Tıklanma Arttırma

Günümüzde birçok kişi Youtube ile binlerce tıklanma almaktadır. Videolarınız az izlense bile, videolarınızı gören küçük bir kitle bulunmaktadır. Sizlerde Youtube'da kısa videolar paylaşarak linkinizin  reklamını yapabilirsiniz. En çok kullanılan ve en fazla işe yarayan yöntemlerden biridir.

Tr.Link Tıklanma Taktikleri Detaylı Video

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski