Vodafone Bedava İnternet - Vodafone Bedava GB

Vodafone Bedava İnternet - Vodafone Bedava GB

 Vodafone Bedava İnternet - Vodafone Bedava GB

Vodafone ile bedava internet kazanmak mümkün mü? Vodafone ile artık rahatlıkla internet kazanabilir ve bu yöntemi her zaman uygulayabilirsiniz sizlere vermiş olduğumuz yöntemleri ile her zaman internet kazanabilir ve bunları her yerde kullanabilirsiniz.



Vodafone ile Bazı internet kazanabileceğiniz platformlar ve Vodafone'un kendisi sizlere bedava internet vermekte bu internetleri bedava bir şekilde almak istiyorsanız bu yayını sonuna kadar dikkatli bir şekilde okumayı unutmayın vereceğimiz bütün yöntemleri uygularsanız 20 GB kadar internet kazanabilirsiniz verdiğimiz bu yöntemlerin hepsi denenmiştir bütün yöntemler internet vermektedir.


BU YAZI GÜNCEL DEĞİLDİR, GÜNCEL HALİNE BURADAN GİDEBİLİRSİNİZ.


Vodafone uygulamasını ilk defa indiriyorsanız sizden bir şifre isteyecektir bu şifreyi alabilmek için 7000 numarasına "S" harfi yazarak şifrenizi alabilirsiniz şifrenizi aldıktan sonra Vodafone'un uygulamasına tekrardan dönün numaranızı yazın ve altındaki şifre kısmına da aldığınız şifreyi yazın.

Sizlere vermiş olduğumuz yöntemler hem faturalı hem de faturasız hatlarda da geçerlidir.

Çark Çevirerek İnternet Kazanma

Çark çevirerek internet kazanmak Vodafone'un en yaygın internet kazanma yöntemlerinden biridir bu yöntemi Haftada bir kere uygulayıp internetinizi kazanabilirsiniz sadece internet değil uygulamanın size vermiş olduğu internet harici hediyeler ile farklı farklı hediyeler de kazanabilirsiniz Vodafone çark çevir yöntemi sizlere tek bir çark çevirme de 20 GB a kadar internet verme imkanı sunmakta Siz de Haftada bir kere Bu şarkı çevirerek 20 GB ne kadar internet alma şansını yakalayabilirsiniz.

Çark çevirebilmek için öncelikle Vodafone'un uygulamasına giriş sağlamanız gerekmektedir Vodafone'un uygulamasını Google Play'de veya App Store'da bulabilirsiniz Eğer bir Vodafone'luysanız vodafone'luyum seçeneğini işaretleyip uygulamayı giriş yapabilirsiniz uygulamanın en alt kısmında çerk çevirme yöntemi bulunmaktadır.



Vofafone Bedava 3 GB

Vodafone'un bir diğer internet kazanma yöntemi sizlere bedava bir şekilde kesiN olarak 3 GB internet kazanma imkanı sunmakta bu yöntemi sadece 1 defa yapabilir ve sadece 1 defa internet kazanabilirsiniz.

Bu yöntemi yapabilmek için tarayıcınızı açın arama kısmına "vodafon'u seviyorum" yazın ilk çıkan siteye girdiğinizde sizlere birkaç tane anket sorusu sorulacaktır.
 
Anketin Orta kısımlarına doğru sizden bir telefon numarası istenecektir bu telefon numarasının Vodafone'a kayıtlı olması zorunludur yoksa internetiniz gelmez. Verdiğiniz numaranın üzerine 3 GB internet tanımlanacaktır numaranızı girdikten sonra devam et butonuna basarak anketi bitirin ve internetiniz hattınıza tanımlarsın. Anketin hepsini okuyarak çözmek zorunda değilsiniz istediğiniz şıkları seçerek hemen anketi bitirebilirsiniz

Vodafone Yeni Hat Alanlara 20 GB İnternet Hediye

Vodafone yeni hat alanlara özel çarkı çevir uygulamasından ilk yapacağınız çark çevirme işlemine sizleri 20 GB internet hediye veriyor.

Bu hediyeyi alabilmek için farklı bir operatörden Vodafone'a veya yeni bir hat almak için Vodafone'a başvuru yapmalısınız bu işlemi yaptıktan sonra Vodafone mobil uygulamasına girin ve girişinizi sağlayın ve ilk çark çevirme işleminden sonra bedava bir şekilde Hakkınızda 20 GB internet tanımlanacaktır bu interneti bir hafta boyunca kullanabilirsiniz

 bu interneti alabilmek için şu anda tek yapmanız gereken şey farklı bir  operatörden Vodafone'a geçmek veya Vodafone'a yeni bir üyelik açmaktır Vodafone'a yeni bir üyelik açmak istiyorsanız Vodafone'un genel bayilerine giderek Yeni bir hat alabilir ve Vodafone ile Artık hizmet almaya başlayabilirsiniz 

Bu yöntemler ile birlikte rahat bir şekilde internetinizi alıp kullanabilirsiniz. Verdiğimiz yöntemler uzun zamandır kullanılan ve hala geçerli olan yöntemlerdendir.

Burada diğer internet kampanyalarını paylaşsaydık kampanyanın süresi dolabilir ve sizde internet alamayabilirdiniz.

Bunun için uzun zamandır geçerli olan kampanyaların bazılarını sizler için derledik. Umarız internet alabilirsiniz.

Tekno Gelir sitemizde, Ücretsiz kategorimiz ile bedava hesap veya oyun parası alabilirsiniz. Para Kazanma kategorimiz ile internetten para kazanmayı öğrenebilirsiniz. Bilgi kategorimiz ile işinize yarayacak bilgileri elde edebilirsiniz. İndirim Kodu kategorimiz ile de Yemek Sepeti, Getir gibi uygulamaların indirim kodlarını elde edebilirsiniz.



1 Yorumlar

  1. reis ınstagramfurkan.kartaa benim Üyelik Var Seni Davet Etsem Oluyormu Toslayınca Oluyormu

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski