Yemek Sepeti Banabi İndirim Kodu | İndirimli Yemek Siparişi

Yemek Sepeti Banabi İndirim Kodu | İndirimli Yemek Siparişi

Yemek Sepeti İndirim Kodu - Banabi İndirim Kodu - Yemek Sepeti Banabi İndirim Kodu - İndirimli Yemek Siparişi

Yemek Sepeti Banabi, internet üzerinden yiyecek, içecek, atıştırmalık... Sipariş edebileceğiniz bir dijital market servisidir. Son zamanlarda Banabi reklamlarının sosyal ortamlarda artmasıyla birçok kişi Banabi kullanmaya başladı. Peki Banabi sitesinin kullanıcılarına sunduğu indirim kodları nelerdir? İşte Detaylar...

Yemek Sepeti Banabi İndirim Kodu Nasıl Kullanılır?

Tarayıcınızı açın ve arama bölümüne "Yemek Sepeti Banabi" yazıp, aratın. Karşınıza çıkan ilk siteye tıklayın ve indirim kodu kullanabilmek için Banabi sitesine kayıt olun. Kayıt olurken sizden şu bilgilerinizi istemektedirler:

  • Geçerli bir E-posta adresi
  • Şifre
  • Ad ve Soyad
  • Doğum Tarihi
  • Yaşadığınız Semt
Bu bilgilerinizi doğru bir şekilde doldurduktan sonra alışveriş yapmaya başlayabilirsiniz. İndirim kodunu uygulayabilmek için sepetinize en az 30₺ değerinde ürün eklemeniz gerekmekte. 30₺ tutarında ürün ekledikten sonra sol bölümden "Sepeti Onayla" butonuna basarak ödeme işlemine geçebilirsiniz. Bu sayfada "Kampanyalar" bölümünden indirim kodunuzu uygulayabilirsiniz. İşte sizler için hazırlamış olduğumuz indirim kodları:

Yemek Sepeti Banabi İndirim Kodları

Banabi İlk Siparişe Özel 20₺ İndirim Kodu

Bu kod ile sepet tutarınızı 20₺ değerinde ucuzlatabilirsiniz. Ayrıca bu kodu sadece 1 kere kullanma hakkına sahipsiniz ve sadece yeni hesaplara özel bir indirim kodudur. Kampanyalar bölümüne "BANABİ20" yazarak indirim kodunu aktif edebilirsiniz.

Sitemizdeki İndirim Kodu kategorisinde;

Yayınlarını ziyaret ederek indirimli sipariş verebilirsiniz. Sitemizdeki İndirim Kodu kategorisinde birçok platformun ve uygulamanın indirim kodu bulunmaktadır. Sizlerde bu kodlara göz atarak indirimli sipariş verebilirsiniz.


Banabi Ücretsiz Kargo Hizmeti

Sepetinizdeki toplam tutar 50₺ ve üstü ise getirme ücreti ödemek zorunda değilsiniz. Bu kampanya Banabi tarafından kullanıcılarına sunulmaktadır. Herhangi bir kod veya işlem yapmanıza gerek yoktur. Sepet tutarınız 50₺ ve üstü ise otomatik ücretsiz kargo ayarlanacaktır.

Banabi 25₺ Değerinde İndirim Kodu

Bu kod ile sepet tutarınızı 25₺ değerinde ucuzlatabilirsiniz. Bu kodu kullanabilmek için sepetinizde en az 75₺ değerinde ürün bulunması gerekmektedir. Aksi takdirde bu kodu kullanamazsınız. Kampanyalar bölümüne "MINE25" yazarak kodu aktif edebilirsiniz.

Banabi Kullanıcılara Özel Kampanyalar

Banabi uygulaması kullanıcılarına özel saatlik ve günlük indirim kodları yayınlamaktadırlar. Sizlerde uygulamayı takip ederek günlük indirim kodlarına sahip olabilirsiniz. Ayrıca üyeliğiniz uzun bir süre devam ediyorsa sizlere özel kampanyalarda sunulmaktadır.

Tekno Gelir sitemizde, Ücretsiz kategorimiz ile bedava hesap veya oyun parası alabilirsiniz. Para Kazanma kategorimiz ile internetten para kazanmayı öğrenebilirsiniz. Bilgi kategorimiz ile işinize yarayacak bilgileri elde edebilirsiniz. İndirim Kodu kategorimiz ile de Yemek Sepeti, Getir gibi uygulamaların indirim kodlarını elde edebilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski