Getir Yemek İndirim Kodu

 Getir Yemek İndirim Kodu - Getir Yemek Ücretsiz Yemek Siparişi

Getir yemek yeni kullanıcılar için ve eski kullanıcıları için yeni bir kampanya daha başlattı. Bu kampanya sayesinde 20 TL indirim koduna sahip olabilirsiniz. Bu kampanyayı kullanabilmek için sizlere vereceğimiz yöntemleri kullanırsanız bedava bir şekilde 20 TL indirim kodunu kullanabilirsiniz Getir Yemek indirim kodu nasıl alınır? İşte Detaylar...

Getir Yemek Nedir?

Getir Yemek, Nazım Salur tarafından 2015 yılında kurulmuştur. Mobil uygulaması aracılığıyla veya web sitesinden Lokanta yemek teslimatları ve market ürünleri hizmete sunan getir, Gün geçtikçe Türkiye dışında yabancı ülkelere de bayilerini açmaktadır. Getir yemek ile evinizden kolayca yemek siparişi verebilir ve  farklı farklı indirim kodları ile daha ucuza yemek sipariş edebilirsiniz 2019'un ikinci yarısında getir 1,5 milyon tane siparişe ulaştı yani getir üzerinden birçok kişi alışveriş yapmakta ve güvenilirliğine kanıtlamış nadir şirketlerden biridir.


Getir Yemek Siparişi Nasıl Verilir?

Getir uygulamasından veya web sitesinden yemek siparişi verebilmek için öncelikle Getir yemek web sitesine veya uygulamasına girin giriş yaptıktan sonra eğer yeni bir üyelik açacaksanız sizlere sunulan indirimlerine kullanabilirsiniz. Örnek olarak 20 TL yeni kullanıcılara hediye verilmektedir. Getir yemek uygulamasına Kayıt olduktan sonra karşınıza gelen bölümden istediğiniz yemeği seçip siparişinize devam edebilirsiniz, ödemenizi gerçekleştirdikten sonra ortalama 30 dakika içerisinde siparişiniz evinize veya belirttiğiniz adresinize ulaşır.


Getir Yemek Hangi Şehirlere Hizmet Veriyor?

Getir yemek firmasının hizmet verdiği iller İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa, Kocaeli, Bodrum, Sakarya, Tekirdağ, Eskişehir, Yalova, Antalya, Adana, Mersin, Düzce, Bolu ve Kayseri Şehirlerinde hizmet vermektedir.


Getir Yemek İndirim Kodu Nedir?

Getir Yemek tarafından sizlere verilen kodları kullanarak yemek siparişlerinizde indirim kullanabilirsiniz. Örneğin 20 TL'lik bir indirim kodunu sizlere verilen süre aralığında veya süresiz bir şekilde istediğiniz yemek siparişinde kullanabilirsiniz. Ayrıca sponsorlu kişilerden veya yayıncılardan aldığınız kodları da getir yemek üzerinden kullanabilir ve yemeklerinizde indirim sağlayabilirsiniz indirim kodlarınızı Eğer bir süresi varsa hemen kullanmanızı tavsiye ederiz Aksi takdirde bu kodu unutabilir veya uygulamaya giremeyebilirsiniz.


Getir Yemek İndirimli Yemek Sipariş Etme

Getir Yemek şu anda kullanıcılarına yeni bir indirim kodu tanımlamıştır. Bu indirim kodunun süresi şuanda bilinmemektedir. İndirim kodu 20 TL tutarında bir kerelik kullanma hakkınız bulunmaktadır. Bu kodu alabilmek için öncelikle yeni bir üye olmanız gerekmektedir Getir yemek sizlere verdiği Bu avantajı hemen kullanmanızı tavsiye ederiz kampanyanın suresi biterse bu kodu kullanamayabilirsiniz ve indirim alamazsınız.


İndirim Kodu Alabilmek İçin;

Öncelikle Getir yemek uygulamasına / web sitesine yeni kayıtlı bir hesap oluşturmanız gerekmektedir. Eğer kayıtlı iseniz farklı bir telefon numarasından Getir Yemek uygulamasına veya web sitesine kayıt olabilirsiniz. Kayıt işlemini bitirdikten sonra indirim kuponunuz hemen hesabınıza yansır. İstediğiniz bir yemeği seçin, yemeği seçtikten sonra  devam et butonuna basın, devam ettikten sonra kampanyaları seç butonuna basarak 20 TL'lik indirim kodunuzu seçin. Bu kodu seçtikten sonra  siparişinize 20 TL indirimli bir şekilde ödeme yapabilirsiniz. bu kampanya sadece bir kere kullanılabilir bunun için hızlı almanızı öneririz.


Evet yapacaklarımız bu kadardı umarız ki indirimli bir şekilde yemek sipariş etmişsinizdir. Eğer bir hata vs. alıyorsanız veya bir sorununuz varsa yorumlar kısmında belirtebilirsiniz yorumlarınızı hemen yanıtlayacağız veya Getir Yemek müşteri hizmetlerini arayarak sorununuzu belirtip çözümüne ulaşabilirsiniz.

Bu kampanya şu anda bütün yeni üyelere tanımlanmıştır. Eğer yeni bir üyelik açarsanız hesabınıza hemen kampanya yansır bunun için hemen yeni bir üyelik açmayı unutmayın üyeliğinizi açtıktan sonra 20 TL'lik indirim kodunu hemen kullanabilirsiniz.


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski