Brawl Stars Bedava Mega Kutu Alma

Brawl Stars Bedava Mega Kutu Alma - Brawl Stars Bedava Elmas Alma

Brawl Stars oyununda bedava bir şekilde Mega Kutu alma yöntemi bulundu. Sizlerde eğer Brawl Stars oynuyorsanız ve Mega Kutu alacak kadar elmasınız yoksa, bu yayınımızda sizlere bedava bir şekilde Mega Kutu almayı göstereceğiz. Peki bedava bir şekilde nasıl Mega Kutu alınır? İşte Detaylar...

Brawl Stars'tan Bedava Mega Kutu Almak Mümkün Mü?

Evet mümkün, günümüzde artık birçok oyunun ücretli içeriğini, bedava bir şekilde alabiliyorsunuz. Web sitemizin Ücretsiz kategorisine girerek, farklı oyunların bedava ek içeriklerini alabilirsiniz.


BU YAZI GÜNCEL DEĞİLDİR, GÜNCEL HALİNE BURADAN GİDEBİLİRSİNİZ.


Brawl Stars'tan ise bedava bir şekilde Mega Kutu ve elmas almak mümkün ve çok kolay, bu yayınımızda sizlere bedava bir şekilde elmas ve mega kutu almayı göstereceğiz.

Yapacağımız Yöntemler Hesabımıza Zarar Verir Mi?

Hayır vermez, kesinlikle sizden hesap ve şifre isteyen ve bedava elmas vadeden kişilere inanmayın. Hesabınız çalınabilir ve bir daha hesabınıza erişemeyebilirsiniz. Bizim vereceğimiz yöntemler hesabınıza zarar vermez ve hesap ve şifre istenilmeyecek yöntemlerdir.

Brawl Stars Bedava Mega Kutu Nasıl Alınır?

Bildiğiniz kadarı ile Brawl Stars oyununda Mega Kutu elmas ile alınmakta. Vereceğimiz yöntemler sizlere bedava elmas kazandırmakta. Bedava elmas almak günümüzde çok kolay. Bu yayınımızda sizlere bedava bir şekilde elmas almayı göstereceğiz.

1-) Tosla İle Bedava Elmas Alma

Tosla ile bedava elmas alabilmek için bir yaş sınırına ihtiyacınız yoktur. İstediğiniz yaşta Tosla ile bedava elmas alabilirsiniz. Tosla ile bedava elmas alan birçok kişi bulunmaktadır. Çoğu kişinin söylemediği ve sosyal medyada da fazla söz edilmeyen Tosla ile elmas alma yöntemi şu şekilde yapılmakta:

  • Telefonunuzu açın ve Google Play veya App Store uygulamalarına girin.
  • Arama kısmına "Tosla" yazın ve aratın.
  • Karşınıza çıkan Akbank'ın kendi uygulaması olan Tosla uygulamasını indirin.
  • Cihazınıza uygulama indirildikten sonra açın ve kurun.

Daha sonra kayıt ekranına gidin ve kaydınızı oluşturun. Kayıt olurken gerçek bilgilerinizi vermeye dikkat edin. Bunun nedeni telefon numaranıza ve e-posta adresinize doğrulama kodu gelmektedir. Yanlış bilgi girişi yaparsanız bu doğrulama kodunu göremeyebilirsiniz.

Kayıt işlemini tamamladıktan sonra TC kimlik numaranızı, profil ayarlarınızı tamamlayın.  Bu işlemleri tamamladıktan sonra profilinize girin ve "Arkadaşını Davet Et" butonuna tıklayın. Karşınıza çıkan, size özel üretilmiş olan kodu kopyalayın ve arkadaşlarınız ile paylaşın.

Arkadaşlarınız uygulamayı indirdikten sonra sizin referans kodunuzu girmeleri gerekir. Eğer referans kodunuzu girmezlerse hesabınıza para gelmez. Eğer ki arkadaşınız referans kodunuzu girip kayıt olursa iki tarafında hesabına 3₺ bakiye eklenir.

Bu şekilde para biriktirdikten sonra Brawl Stars oyunu için elmas satın alabilirsiniz. Tosla uygulamasının kendi mağazasına girerek Brawl Stars oyununu seçin. Daha sonra kaç elmas alacağınızı seçin ve satın alım işlemini gerçekleştirin. Bu şekilde bedava bir şekilde elmas elde edebilirsiniz.

2-) Ön Ödemeli Kartlar İle Bedava Elmas Alma

Ön ödemeli kart uygulamaları neredeyse her hafta kullanıcılara açık hale getiriliyor. Piyasaya birçok uygulama çıkması ile beraber, bu sayede uygulamalar kullanıcılarını arttırmak için kampanya sayılarını da arttırıyor. Sizlerde bu kampanyaları yapan uygulamaları bularak bedava bir şekilde para kazanabilirsiniz.

Kazandığınız para ile de Brawl Stars oyununda elmas satın alabilirsiniz. Bu şekilde bedava bir şekilde elmas almış oluyorsunuz.

Sizlerde verdiğimiz yöntemler ile bedava bir şekilde elmas alıp, oyun içerisinde bu elmaslar ile mega kutu alabilirsiniz. Umarız ki yayınımız işinize yaramıştır. Sorularınızı veya belirtmek istediğiniz düşünceleri yorumlar kısmında yazmayı unutmayın. TeknoGelir.com

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski