Youtube 1000 Abone 4000 Saat Nasıl Yapılır?

Youtube 1000 Abone 4000 Saat Nasıl Yapılır?

 Youtube 1000 Abone 4000 Saat Nasıl Yapılır?

Youtube son zamanlarda gelişmesiyle beraber içerik üreticilerine de önem vermekte. Youtube, yeni içerik üreticilerine sağlaması gereken kuralları/şartları sizlere para kazanma bölümünde açıklar. Bu bölümde sizlerden 1000 abone ve 4000 saat şartlarını karşılamanız istenir. Yeni içerik üreticileri için bu biraz zor olsa da sizlere vereceğimiz yöntemler ile beraber daha hızlı bir şekilde sizde para kazanmanızı aktif edebilirsiniz. İşte Detaylar...

BU YAZI GÜNCEL DEĞİLDİR BURADAN GÜNCEL HALİNE GİDEBİLİRSİNİZ.





Youtube 1000 Abone 4000 Saat Gereksinimi Nasıl Karşılanır?

Youtube platformunda önerilmek için seo skorunuza dikkat etmelisiniz. Düzenlediğiniz videonun etiketleri, başlığı, açıklaması çok önemli bu 3 şeyi çok iyi bir şekilde yaparsanız videonuz hangi kategoride içerik üretiyorsanız üst sıralara çıkacaktır.

1000 Abone olabilmek için izleyicilerinizi abone olmaya teşvik etmelisiniz, veya çekilişler, çekiliş yapamıyorsanız üyelere özel ödüller vs. bu yöntemleri kullanarak abone sayınızı arttırabilirsiniz.

4000 Saat gereksinimi için de izleyicilerinizi videonuzda tutabilmeniz gerekmekte.

4000 saat gereksinimi yeni içerik üreticileri için biraz zor bir gereksinim, bu yüzden izleyicilerinizi videonuzda tutun, örneğin videonun ortalarından bedava oyun kodu var gibi şeyler yaparak saat sayınızı yükseltebilirsiniz.

1 Yorumlar

Daha yeni Daha eski