Brawl Stars Bedava Karakter Alma

Brawl Stars Bedava Karakter Alma

Brawl Stars Bedava Karakter Alma - Brawl Stars Bedava Elmas Alma

Brawl Stars oynayan kişilerin çoğu hesabında fazla karakter ve elmas olmasını ister. Sizlere verdiğimiz yöntemler ile artık bedava bir şekilde karakter alabileceksiniz. Verdiğimiz yöntemleri dikkatlice okuyup uyguladıktan sonra hesabınıza karakter alabilirsiniz. Peki Brawl Stars oyununda nasıl ücretsiz bir şekilde karakter alınır? İşte Detaylar...

Brawl Stars Bedava Karakter Almak Mümkün Mü?

Evet mümkün, artık internette Brawl Stars oyununda karakter ve elmas hilesi aratmanıza gerek yok. Tamamen güvenilir ve yasal bir şekilde günümüzde karakter ve elmas almak mümkün.


BU YAZI GÜNCEL DEĞİLDİR, GÜNCEL HALİNE BURADAN GİDEBİLİRSİNİZ.


Brawl Stars Bedava Karakter Nasıl Alınır?

Bedava bir şekilde karakter almak için, elmasa ihtiyacınız vardır. Alacağınız elmaslar ile kutular açıp karakter çıkarabilirsiniz. Yani bedava bir şekilde elmas kazanmamız gerekiyor. Bedava elmas almanın birçok yolu var ama biz sizlere en güvenilir ve birçok kişinin da uyguladığı yöntemler vereceğiz.

1-) Tosla İle Bedava Elmas Alma

Tosla ile bedava elmas alma yöntemi, bedava elmas alma yöntemleri arasında en sık kullanılan ve en kolay yöntemdir. Sizlerde sadece arkadaşlarınızı davet ederek Tosla üzerinden bedava bir şekilde elmas alabilirsiniz. Tosla ile bedava elmas almak için şu adımları uygulayın:

  • Google Play veya App Store mağazalarını açın.
  • Arama bölümüne "Tosla" yazın ve uygulamayı indirin.
  • Tosla uygulamasını indirdikten sonra açın ve kayıt olun.
  • Kayıt olurken gerçek bilgilerinizi vermeye dikkat edin. E-posta ve Telefon numarası doğrulamalarını da yapmayı unutmayın.
  • Kayıt olduktan sonra Tosla uygulamasını kullanmaya başlayabilirsiniz.
Kayıt olduktan sonra Tosla uygulamasından Brawl Stars elmas kodu satın alabilirsiniz. Tabii ki öncelikle para kazanmanız gerekiyor, para kazanmak için profilinize girin ve "Arkadaşını Davet Et" butonuna tıklayın. Daha sonra karşınıza gelen kodu arkadaşlarınız ile paylaşın ve Tosla uygulamasına kayıt olmalarını isteyin.

Arkadaşlarınız uygulamaya sizin kodunuz ile kayıt olduktan sonra bedava bir şekilde iki tarafta 3₺ (Üç Türk Lirası) kazanacaktır. Bu şekilde para biriktirdikten sonra uygulama içerisinden Brawl Stars bedava elmas alabilirsiniz.

2-) Çekilişlere Katılın

Youtube'da veya farklı platformlarda daha yeni içerik üretmeye başlayan birçok kişi bulunmaktadır. Bu kişilerin yayınlarına veya videolarına giderek bedava elmas kazanabilirsiniz.

Yeni içerik üretmeye başlayan ve bu işe yeni adım atmaya başlayan kişiler, izleyicilerine hediyeler sunarak takipçi ve izleyici sayısını arttırmaya çalışıyor. Brawl Stars yayını açan ve az izleyici sayısı olan yayıncıların (içerik üreticilerin) yanına gidip çekilişlere katılarak elmas kazanma ihtimalinizi arttırabilirsiniz.

3-) Kampanyaları Takip Edin

Kampanyaları takip ederek her gün elmas kazanabilirsiniz. Piyasaya neredeyse her hafta bir ön ödemeli kart firması çıkmaktadır. Ön ödemeli kart firmaları, piyasaya ilk çıktığı zamanlarda kullanıcılarına hediyeler ve kampanyalar sunmaktadır. Sizlerde bu kampanyalara katılıp para kazanabilirsiniz. Hesabınızda para biriktikten sonra Brawl Stars oyunundan bedava bir şekilde elmas satın alabilirsiniz.

Sizlere verdiğimiz yöntemler ile artık bedava bir şekilde elmas kazanabilirsiniz. Kazandığınız elmasları, Brawl Stars oyununa girip karakter almak için kutu alabilirsiniz. Umarız ki yayınımız işinize yaramıştır. Yorumlarınızı ve görüşlerinizi yorumlar kısmından belirtebilirsiniz. TeknoGelir.com

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski