Payeerden Paparaya Para Gönderme

 Payeerden Paparaya Para Gönderme

Payeer Rus'ların internet bankacılığı olarak kullandığı bir platformdur. Peki Payeer'den Paparaya para göndermek mümkün mü? İşte Detaylar...


Evet, Payeerden Paparaya para göndermek mümkün, bu işlem için 18 yaşında olmalısınız eğer değilseniz sorun değil bir büyüğünüz veya 18 yaş üstünde biri varsa ondan yardım almanız yeterli.

Payeerden Paparaya Nasıl Para Gönderilir?

Öncelikle payeer hesabınıza girin  ve göndermek istediğiniz parayı veya kripto parayı LTC birimine dönüştürün. Bunun nedeni LTC en az işlem ücreti kesen birimlerden birisi.

Kendi adınıza veya bir 18 yaşında büyük birisinin üzerine Paribu Veya BTC Türk hesabı açın (eğer hesabınız varsa açmanıza gerek yok) hesabı açtıktan sonra LTC para birimini bulun. Yatırma işlemlerini seçin ve oradaki uzun kodu kopyalayın.

Payeer'e tekrardan girin Transfer butonuna tıklayın ve şu ayarlamaları yapın:
  • Choose system : Litecoin
  • Templates : Buraya Dokunmayın
  • Litecoin-address : Kopyaladığınız Uzun Kodu Buraya Yapıştırın
  • Amount : Ne Kadar LTC Göndereceğinizi Seçin Hesabınızdaki Bütün LTC'yi Gönderebilirsiniz.
  • SEND Butonuna Basın Ve 5 Dakika Bekleyin

5 Dakika bekledikten sonra artık Payeer ile işimiz bitti örneğin 1 LTC gönderdiniz Paribu veya BTC Türk hesabınıza 1 LTC ulaşmıştır. (Ortalam 5 Dakika) hesabınıza LTC geldikten sonra alım-satım bölümüne girin ve gelen LTC tutarını Türk Lirasına çevirin. Hesabınıza TL yansıdıktan sonra para çek bölümüne gelin Paparayı seçin papara numaranızı yazın ve ortalama 5 Dakikada Papara hesabınıza bakiye geçecektir.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski