İbandan Paparaya Para Gönderme - Paparadan İbana Para Gönderme

 İbandan Paparaya Para Gönderme - Paparadan İbana Para Gönderme

Papara artık tanınmaya ve kullanıcısını arttırmaya devam ediyor. Peki paparadan banka hesabınıza para göndermek mümkün mü? İşte Detaylar...


Evet, Paparadan İbana veya İbandan Paparaya para göndermek mümkün. Peki Nasıl Yapacağız?

Paparadan İbana Para Gönderme

Papara uygulamasına girin, para transferi kategorisine tıklayın, para göndere basın üst bölümden Papara no/İban bölümüne gelin. İbanınızı Ortaya yazın ve devam ete tıklayın. Kaç TL göndereceğinizi yazın de göndere tıklayın 2-3 dakika içerisinde hesabınıza bakiyeniz ulaşacaktır.


İbandan Paparaya Para Gönderme

Banka hesabınızın uygulamasına girin ama öncelikle ön bilgilendirme olarak paparaya para gönderebilmek için banka hesabınızla papara hesabınızdaki kişilerin adının aynı olması gerekir bu sadece ibandan paparaya göndermede geçerlidir.

Banka hesabı uygulamanıza girin para transferi bölümüne tıklayın daha sonra papara uygulamasında girin daha sonra bakiyenizin sağ kısmındaki yatır butonuna basın, havale eft ile yatırı seçin, Banka seç bölümünde hangi banka hesabından para gönderecekseniz seçin karşınıza bir iban çıkacak onu kopyalayın.

Banka hesabınızın uygulamasına tekrar girin para transferi bölümüne girin ve iban bölümüne kopyaladığınız ibanı yapıştırın daha sonra ilerleyin ve açıklama bölümüne papara numaranızı yazın sonrada parayı gönderin. 5-7 Dakika içerisinde paranız hesabınıza ulaşır.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski