Nonolive İle Para Kazanma - Nonolive İle Nasıl Para Kazanılır?

 Nonolive İle Para Kazanma - Nonolive İle Nasıl Para Kazanılır?

Nonolive, son zamanlarda aktifleşen ve birçok içerik üreticisini barındıran bir yayın açma platformu. Bu platformda yayın açarak para kazanmak mümkün ve ziyaretçi sayısı fazla olduğundan dolayı izlenmeleriniz yüksek olabilir. Sizde Nonolive İle Para Kazanmak İstiyorsanız İşte Detaylar...

BU YAZI GÜNCEL DEĞİLDİR BURADAN GÜNCEL HALİNE GİDEBİLİRSİNİZ.



Nonolive gün geçtikçe büyümeye ve kullanıcı sayısını arttırmaya devam eden bir yayın platformu. Birçok içerik üreticisi ile anlaşma yapan Nonolive, büyümeye ve en iyi yayın platformu olmak için çalışmalarını sürdürmekte. Bu kadar hızlı büyüyen bir yayın platformunda izleyiciler artması ile beraber yayıncı olmak isteyen kişilerde olucaktır.


Nonolive İle Para Kazanma

Nonolive ile para kazanabilmek için öncelikle bir izleyici iseniz kendinize bir hesap oluşturun. Hesap oluştururken aktif kullandığınız bir mail ile kayıt olun çünkü unutma gibi şeyler olmamasından dolayı.

Daha sonra profilinize girin yayın başlığını düzenle bölümüne tıklayın ve yayınınız ile alakalı başlığı yazın. İçerik tipini vs. açacağınız yayına göre doldurun.

Canlı Yayın Aç butonuna basın ve aşağıda çıkan kodlar yayın açmamız için gerekli olduğu için kimseye göstermeyin nedeni ise sizin hesabınızdan yayın açılabilir.

Yayın açtığınızda bağışlarla para kazanabilirsiniz ama nasıl yayın açacağız?



Nonolive Yayın Açma

Bilgisayardan Yayın Açma
Obs Programını Kurun. Ayarlara gelin "YAYIN" bölümüne tıklayın platformlardan diğeri seçin yayın anahtarı kısmında Nonolive de almış olduğumuz yayın anahtarını girin. Canlı Yayına Başlaya Basarsanız Yayında Olursunuz.

Telefondan Yayın Açma

Telefonunuza Nonolive uygulamasını indirin. Kaydolun/Giriş yapın tam orta bölümde yayın açma bölümü bulunmakta oraya girdiğinizde hemen yayın açabilirsiniz.


Nonolive Platformunda Nasıl Gelişirim?

Takipçilerinize önem vermelisiniz, her gün düzenli yayın açmalısınız ve yayınlarınız için bir saat belirleyip aksatmamalısınız. Daha yeni Nonolive platformuna başlayacaksanız tanıdıklarınıza, arkadaşlarınıza, paylaşabildiğiniz herkese yayında olduğunuzu belirtin ne kadar fazla kişi olursa o kadar fazla kişi yayınınızı görüp tıklar.

Çekilişler yapın çoğu içerik üreticisininde yaptığı gibi kendi bütçenize göre çekilişler düzenleyip izleyiciyi yayında tutabilirsiniz.


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski