Ücretsiz Youtube Premium Nasıl Alınır?

Ücretsiz Youtube Premium Nasıl Alınır?

Ücretsiz Youtube Premium Nasıl Alınır? - Bedava Youtube Premium Nasıl Alınır? - Bedava Youtube Premium Hesabı

Youtube Premium son zamanlarda sıkça kullanılmaya başlayın Youtube platformunun çıkarmış olduğu bir ek pakettir. Youtube Premium sayesinde videolardaki reklamları kapatabilirsiniz, Youtube uygulamasını kapattığınız zaman video çalmaya devam ettirebilirsiniz. Ayrıca Youtube Music uygulamasını reklamsız bir şekilde kullanabilirsiniz. Peki bedava Youtube Premium nasıl alınır? İşte Detaylar...

Bedava Youtube Premium Almak Mümkün Mü?

Evet mümkün, sizlerde verdiğimiz yöntemler ile ücretsiz Youtube Premium alabilirsiniz.


BU YAZI GÜNCEL DEĞİLDİR, GÜNCEL HALİNE BURADAN GİDEBİLİRSİNİZ.



Bedava Youtube Premium Nasıl Alınır?

Verdiğimiz yöntemleri dikkatlice okuduktan sonra ücretsiz Youtube Premium alabilirsiniz.

1-) İninal İle Youtube Premium Almak

İninal arkadaşlarını davet et para kazan kampanyası ile bedava Youtube Premium alma imkanı sunmaktadır. Sizlerde sadece 3 arkadaşınızı davet ederek bedava Youtube Premium alabilirsiniz. Şuanda güncel Youtube Premium fiyatı 16.99₺'dir.

Öncelikle yöntemi uygulayabilmek için İninal uygulamasını indirmeniz gerekmektedir. İninal uygulamasını Google Play veya App Store mağazalarından indirip, cihazınıza kurabilirsiniz.

Kurulum işlemini bitirdikten sonra "md512174" kullanarak bedava 7₺ para kazanabilirsiniz. Bu bakiyeyi kazandıktan sonra 2 arkadaşınızı daha davet ederek Youtube Premium alabilirsiniz.

2-) Tosla İle Youtube Premium Almak

Tosla sayesinde birçok kişi ücretsiz Youtube Premium kullanmaktadır. Tosla ile bedava Premium almak için öncelikle uygulamayı kurmanız gerekir.

Google Play veya App Store mağazalarını açın ve arama bölümüne "Tosla" yazın. Daha sonra karşınıza çıkan uygulamayı indirin ve bilgisayarınıza kurun. Daha sonra uygulamayı başlatın.


Uygulamayı açtıktan sonra kayıt işlemini gerçekleştirin. Kayıt olurken gerçek bilgilerinizi vermeye özen gösterin. Bunun nedeni sizlerden kimlik doğrulaması istemektedirler. Doğru bilgi girişi yapmazsanız hesabınızı doğrulayamayabilirsiniz.

Daha sonra profiliniz bölümüne girin ve "Arkadaşlarını Davet Et" butonuna tıklayın. Karşınıza çıkan size özel üretilmiş kodu kopyalayın ve arkadaşlarınız ile paylaşın. Sizin kodunuz ile kayıt olan kişilerden 3₺ bakiye kazanırsınız ayrıca davet ettiğiniz arkadaşınızda aynı şekilde 3₺ bakiye kazanmaktadır.

Bu şekilde bedava bir şekilde Youtube Premium kazanabilirsiniz.

3-) Papara İle Youtube Premium Almak

Papara ile ücretsiz bir şekilde Youtube Premium alma imkanınız yoktur ama indirimli alabilirsiniz. Papara uygulamasında Youtube Premium satın alımında %50 para iadesi bulunmaktadır. Örneğin 15₺ ödeme yaparsanız 7.5₺ para iadesi alırsınız. Bu sayede %50 indirimli Youtube Premium alabilirsiniz.

Birçok kişi Papara uygulaması ile Youtube Premium satın almaktadır. Sizlerde eğer Papara kullanıyorsanız Youtube Premium fırsatını deneyebilirsiniz.

Tekno Gelir sitemizde, Ücretsiz kategorimiz ile bedava hesap veya oyun parası alabilirsiniz. Para Kazanma kategorimiz ile internetten para kazanmayı öğrenebilirsiniz. Bilgi kategorimiz ile işinize yarayacak bilgileri elde edebilirsiniz. İndirim Kodu kategorimiz ile de Yemek Sepeti, Getir gibi uygulamaların indirim kodlarını elde edebilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski