Bedava Spotify Premium Nasıl Alınır?

Bedava Spotify Premium Nasıl Alınır? - Ücretsiz Spotify Premium Nasıl Alınır? - Spotify Premium Hilesi

Spotify uygulamasını ücretsiz kullanıyorsanız müziklerin arasında reklam olduğunu fark edebilirsiniz. Reklamsız bir müzik deneyimi yaşamak istiyorsanız ve bunu ücretsiz bir şekilde yapmak istiyorsanız, İşte Detaylar...

Bedava Spotify Almak Mümkün Mü?

Evet mümkün, sizlerde bu yayını okuduktan sonra bedava Spotify Premium kullanabilirsiniz.


BU YAZI GÜNCEL DEĞİLDİR, GÜNCEL HALİNE BURADAN GİDEBİLİRSİNİZ.


Bedava Spotify Premium Nasıl Alınır?

Bedava bir şekilde Spotify Premium almak çok basit. Sizlerde verdiğimiz basit yöntemler ile Spotify Premium elde edebilirsiniz.

1-) Papara İle Spotify Premium Alma

Papara, kullanıcılarına özel çıkarttığı kampanyalar ile bilinmektedir. Papara uygulaması ücretsiz Spotify Premium alma imkanı sunmasa da %50 indirim ile Spotify Premium elde edebilirsiniz.

Spotify Premium'u satın aldıktan sonra (Papara Kartınız İle Satın Almanız Gerekmektedir.) Hesabınıza %50 İade hemen gelir.

2-) İninal İle Spotify Premium Alma

İninal kullanıcılarına arkadaşlarını davet ederek para kazanma imkanı sunuyor. Sürekli yeni kampanyalar ve fırsatlar ile kullanıcılarına yeni imkanlar sunmakta. Öncelikle kampanyayı kullanabilmek için İninal uygulamasını indirmeniz gerekmektedir.

İninal uygulamasını indirmek için Google Play veya App Store mağazalarını açın. Arama bölümüne "İninal" yazın ve aratın. Karşınıza çıkan uygulamayı indirin ve kurun.

Daha sonra "Arkadaşlarını Davet Et" butonuna tıklayarak size özel üretilmiş kodu kopyalayın. Bu kodu arkadaşlarınız ile paylaşın. Kodunuz ile kayıt olan kişilerden para kazanmaktasınız. Bu parayı biriktirip Spotify Premium satın alabilirsiniz.

Aynı zamanda sizin kodunuz ile kayıt olan arkadaşlarınızda bakiye kazanmaktadır.

3-) Kampanyalara Göz Atın

Piyasaya neredeyse her gün bir ön ödemeli kart çıkmaktadır. Yeni çıkan ön ödemeli kart firmaları kullanıcı çekmek için yeni kampanyalar ve fırsatlar çıkarmaktadır. Sizlerde bu fırsatları kullanarak para kazanabilir ve ücretsiz şeyler alabilirsiniz.

Bu ön ödemeli kartları Google Play veya App Store mağazalarından bulabilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski