Ücretsiz XBOX Game Pass Nasıl Alınır

Ücretsiz XBOX Game Pass Nasıl Alınır

Bedava XBOX Game Pass Nasıl Alınır? - Ücretsiz XBOX Game Pass Alma - XBOX Game Pass Nasıl Alınır? 

Xbox günümüzde Türkiye'ye yayılmaya başlayan ve gayet kullanışlı bir dijital oyun dağıtımı uygulamasıdır. Sizlerde ücretsiz bir şekilde Xbox kullanmak istiyorsanız tam aradığınız yayındasınız. Peki nasıl bedava Xbox Game Pass alınır? İşte Detaylar...

Bedava Xbox Game Pass Almak Mümkün Mü?

Evet mümkün, verdiğimiz yöntemler ile bedava Xbox Game Pass alabilirsiniz.


BU YAZI GÜNCEL DEĞİLDİR, GÜNCEL HALİNE BURADAN GİDEBİLİRSİNİZ.


Bedava Xbox Game Pass Nasıl Alınır?

Sitemizdeki Ücretsiz kategorisinde bedava oyun içeriği ve bedava oyun parası alabilirsiniz. Bedava Xbox Game Pass almanın birçok yöntemi bulunmaktadır. Sizlere vereceğimiz yöntemler ile bedava bir şekilde Xbox Game Pass alabilirsiniz.

1-) Tosla İle Bedava Xbox Game Pass Alma

Tosla ile bedava Xbox Game Pass almak mümkün. Yapmanız gereken şeyler çok basit. Sadece arkadaşlarınızı davet ederek para kazanıp, Xbox Game Pass alabilirsiniz. Arkadaşlarınızı davet ederek para kazanmak için öncelikle Tosla uygulamasına kayıt olmanız gerekiyor. Şu şekilde kayıt olabilirsiniz.

  • Google Play veya App Store mağazalarından birini açın.
  • Arama bölümüne girin ve "Tosla" yazıp aratın.
  • Karşınıza çıkan uygulamayı cihazınıza indirin ve kurun.
Daha sonra uygulamayı açın ve kayıt olun. Kayıt olurken herhangi bir kişinin referans kodu ile kayıt olursanız bedava bakiye kazanabilirsiniz.

Kayıt işleminizi bitirin ve profilinizi tamamlayın. Uygulamaya gerçek bilgilerinizi vermeye dikkat edin. Profilinizi tamamladıktan sonra "Arkadaşlarını davet et" butonuna tıklayın ve size özel üretilmiş kodu kopyalayın. Bu kodu arkadaşlarınız ile paylaşın ve uygulamaya kayıt olmalarını isteyin.

Uygulamaya sizin kodunuz ile kayıt olan kişilerden para kazanırsınız. Aynı şekilde sizin kodunuz ile kayıt olan kişilerde bakiye kazanır. Bu şekilde para kazanabilirsiniz. Kazandığınız para ile Xbox Game Pass satın alabilirsiniz.

Tosla ile para kazanma yöntemini birçok kişi kullanmaktadır. Ayrıca Tosla uygulamasının arkasında Akbank olduğundan dolayı insanlara güvenilir gelmektedir.

2-) İninal İle Xbox Game Pass Alma


İninal ile bedava Xbox Game Pass alabilirsiniz. İninal uygulaması uzun zamandan itibaren arkadaşlarını davet ederek para kazanma imkanı sunmaktadır. Arkadaşlarınızı davet ederek para kazanmak için öncelikle İninal uygulamasını indirmeniz gerekmektedir. İninal uygulamasını şu şekilde indirebilirsiniz:
  • Google Play veya App Store mağazalarını açın.
  • Arama bölümüne "İninal" yazın ve aratın.
  • Karşınıza çıkan uygulamaya tıklayın. Cihazınıza indirin ve kurun.
Bu işlemleri bitirdikten sonra kayıt işlemini gerçekleştirin. Kayıt olurken 18 yaşında olmanıza gerek yok. 18 yaş altı olsanız bile İninal uygulamasına kayıt olabilirsiniz. Kayıt işlemlerinde gerçek ve doğru bilgilerinizi vermeye dikkat edin. Kartınızın çalınma vs. durumlarında uygulamaya giriş yaptığınız bilgiler istenilmektedir.

Uygulamaya kayıt olduktan sonra "Arkadaşlarını Davet Et" butonuna tıklayın ve size özel çıkarılmış kodu kopyalayın. Bu kodu arkadaşlarınız ile paylaşın ve kayıt olmalarını isteyin. Uygulamaya kayıt olan kişi başına para kazanırsınız. Aynı şekilde kayıt olan kişi de para kazanır.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski