İnstagram takipçi al

Ücretsiz Deezer Premium Nasıl Alınır?

Ücretsiz Deezer Premium Nasıl Alınır? - Bedava Deezer Premium Nasıl Alınır? - Deezer Premium Alma

Deezer son zamanlarda popülerleşmeye başlayan bir müzik dinleme platformudur. Deezer müziklerin arasına reklam eklediğinden dolayı bazı kullanıcıları rahatsız etmektedir. Müziklerin arasındaki reklamları kaldırmak için Premium almanız gerekmektedir Peki nasıl bedava Dezzer Premium alınır? İşte Detaylar...

Ücretsiz Deezer Premium Almak Mümkün Mü?

Evet mümkün, sizlerde bedava bir şekilde Deezer Premium alabilirsiniz. Gösterdiğimiz yöntemleri dikkatli bir biçimde okuduktan sonra bedava Premium alabilirsiniz.


BU YAZI GÜNCEL DEĞİLDİR, GÜNCEL HALİNE BURADAN GİDEBİLİRSİNİZ.


Ücretsiz Deezer Premium Nasıl Alınır?

Bedava Deezer Premium almanın birçok yolu bulunmaktadır. Sizlere vereceğimiz yöntemler ile bedava Premium alabilirsiniz.

1-) İninal İle Deezer Premium Alma

İninal ile Deezer Premium sahibi olan birçok kişi bulunmaktadır. Sizlerde İninal uygulamasını indirip kazanmaya başlayabilirsiniz. İninal uygulamasını şu şekilde indirebilirsiniz:

  • Google Play veya App Store mağazalarını açın.
  • Arama bölümüne "İninal" yazın ve aratın.
  • Karşınıza çıkan uygulamaya tıklayın, indirin ve kurun.
Bu işlemlerden sonra uygulamaya kayıt olun. Kayıt olurken "md512174" kodunu kullanarak ücretsiz bakiye kazanabilirsiniz. Uygulamaya kayıt olduktan sonra bütün bilgilerinizi doldurun ve profilinizi tamamlayın.

Bu işlemleri bitirdikten sonra "Arkadaşlarını Davet Et" butonuna tıklayın ve size özel üretilmiş kodu kopyalayın. Daha sonra kopyaladığınız kodu arkadaşlarınızla, tanıdıklarınızla... Paylaşın. Sizin kodunuz ile uygulamaya kayıt olan kişilerden para kazanırsınız. Aynı şekilde sizin kodunuz ile kayıt olan kişilerde para kazanır. Bu şekilde para biriktirip Deezer Premium alabilirsiniz.

2-) Kampanyalar İle Deezer Premium Alma

Piyasaya neredeyse her hafta yeni bir alışveriş uygulaması, yeni ön ödemeli kart uygulaması çıkmaktadır. Yeni uygulamalar kullanıcı toplamak için indirimler ve fırsatlar sunmaktadır.

Bu fırsatları ve indirimleri kullanarak para kazanabilirsiniz. Kazandığınız para ile Deezer Premium alabilirsiniz. Ayrıca kazandığınız parayı harcayabilirsiniz.

3-) Papara Kullanmak

Papara, Deezer için bir indirim şuanda sunmamaktadır ama neredeyse her hafta popüler uygulamalarda indirim yayınlanmaktadır. Papara kullanarak birçok uygulamada indirim elde edebilirsiniz. Örneğin Youtube Premium 14₺ ve Youtube Premium satın aldınız. Hesabınıza hemen 7₺ yatırılır ve %50 indirim kazanmış olursunuz.

Bu yöntem ile sizlerde birçok uygulamada indirim kazanabilirsiniz.


4-) Tosla İle Deezer Premium Alma

Tosla, kullanıcılarına arkadaşlarını davet ederek para kazanma imkanı sunmaktadır. Ayrıca her ay yeni gelen kampanya ve indirimlere de bilinmektedir. Sizlerde Tosla uygulamasını cihazınıza kurup para kazanabilirsiniz.

Para kazanmak için profiliniz bölümünden "Arkadaşlarını Davet Et" butonuna tıklayın ve size özel üretilmiş kodu kopyalayın. Bu kod ile arkadaşlarınız uygulamaya kayıt olursanız kişi başı para kazanırsınız. Aynı şekilde kayıt olan kişi de para kazanır. Bu şekilde paranızı biriktirip Deezer Premium alabilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski