Pubg Mobile Bedava Yoldaş Şahin Nasıl Alınır?

Pubg Mobile Bedava Yoldaş Şahin Nasıl Alınır?

Pubg Mobile gün geçtikçe kendini güncellemeye ve oyuna yeni ek paketler getirmeye devam ediyor. Oyuna daha önceden gelmiş olan "Yoldaş Şahin" peti, oyun içerisinde yanınızda durarak oyuna farklı bir hava katıyor. Peki bedava bir şekilde Pubg Mobile'den nasıl yoldaş şahin alınır? İşte Detaylar...

Pubg Mobile Bedava Yoldaş Şahin Alma

Pubg Mobile oyununu güncel takip ediyorsanız ve oynuyorsanız biliyorsunuz ki yoldaş şahin ücretli. Sizlere bu yayınımızda bedava UC almayı göstererek yoldaş şahin almanızı sağlayacağız. Yayını dikkatli bir şekilde okuduktan sonra sizde bedava UC alıp, yoldaş şahine sahip olabilirsiniz.


BU YAZI GÜNCEL DEĞİLDİR, GÜNCEL HALİNE BURADAN GİDEBİLİRSİNİZ.


Bedava UC almanın birden fazla yolu bulunmaktadır. Web sitemizde bedava UC alma ile ilgili yayınlar olsa da, bu yayında da sizlere bedava UC almayı göstereceğiz. Bedava UC almanın 3 ayrı kolay yöntemi bulunmaktadır. Bu 3 yöntemden birini uygulayarak bedava UC alabilirsiniz.

1. Yöntem

Tosla ile bedava UC alabileceğinizi biliyor muydunuz? Tosla uygulaması ile birlikte bedava bir şekilde UC kazanabilirsiniz. Yapmanız gerekenler şunlardır:

  • Google Play veya App Store uygulamasını açın.
  • Arama bölümüne "Tosla" yazın ve uygulamayı indirin.
  • Uygulamayı açın ve kayıt olun.
  • Kayıt olurken referans kodu bölümüne "JHG58" yazarak bedava 5₺ kazanabilirsiniz.
Kayıt olduktan sonra tek yapmanız gereken şey arkadaşlarınızı davet etmek. Arkadaşlarınızı davet ederek Tosla uygulamasından kazanç elde edebilirsiniz. İsterseniz bu kazancınızı nakit olarak Akbank ATM'lerinden çekebilirsiniz. İsterseniz de kazancınız ile Pubg Mobile oyununda UC satın alabilirsiniz.

Arkadaşlarınızı davet ederken sizin kodunuz ile kayıt olmaları gerekmektedir. Referans kodunuzu alabilmek için profilinize girin ve biraz aşağıya kaydırın "Arkadaşlarını Davet Et" butonuna tıklayarak referans kodunu alabilirsiniz.

Arkadaşlarınızı davet ettikten sonra hem siz, hem de arkadaşınız 3₺ kazanacaktır. Bu şekilde iki tarafta kazançlı çıkabilir.

2. Yöntem

Sizler için araştırıp bulmuş olduğumuz web sitesi ile kolay görevler yaparak Pubg Mobile oyunundan bedava UC kazanabilirsiniz. Web siteye ulaşmak için TIKLA butonuna basabilirsiniz.

Bu web sitesi ile sizlerde sadece kolay görevler yaparak para kazanabilirsiniz. Ayrıca siteden kazandığınız puanları paraya dönüştürüp hesabınıza çekebilirsiniz. Sizlere verdiğimiz siteye girin ve şu adımları uygulayın:
  • Sizlere verdiğimiz siteyi TIKLA butonuna basarak açın.
  • Eğer siteye ilk defa giriyorsanız kayıt olun.
  • Kayıt olduktan sonra girişinizi sağlayın ve ana sayfa bölümüne gelin.
Bu şekilde kısa bir kayıt işlemini tamamlayabilirsiniz. Ana sayfa bölümünde gördüğünüz kolay görevleri yaparak puan kazanıyorsunuz ve bu puanlar ile birlikte bedava UC veya para kazanıyorsunuz. Örneğin 1000 puan biriktirdiniz, 1000 puan sitede 1₺'ye eşit ve çok kolay kazanılmakta.

Sitedeki kolay görevleri tamamladıktan sonra "Market" bölümüne girerek bedava UC alabilirsiniz. Satın aldığınız UC "Siparişlerim" bölümüne gelecektir. UC kodunu aktifleştirdikten sonra Pubg Mobile hesabınıza aktarabilirsiniz.

3. Yöntem

Pubg Mobile çekilişlerine katılmak olacaktır. Bazı küçük çaplı yayıncılar ve içerik üreticileri kanallarını geliştirmek için sıkça çekiliş yapmaktadırlar. Sizlerde düşük izlenen veya içerik üretmeye yeni başlayan kullanıcıları ziyaret ederek çekilişlere katılıp UC kazanma şansınızı arttırabilirsiniz. Zaten izleyici sayısı düşük olduğundan dolayı kazanma oranınız daha yüksek olacaktır.

Sizlere verdiğimiz yöntemler ile sizlerde artık PUBG Mobile oyunundan bedava bir şekilde yoldaş şahin alabilirsiniz. Ayrıca sizler için hazırlamış olduğumuz detaylı ve sesli videoyu izleyerek daha detaylı bilgiler elde edebilirsiniz. TeknoGelir.com

Sesli Ve Detaylı Anlatım

3 Yorumlar

Daha yeni Daha eski