İnstagram İle Para Kazanma

İnstagram İle Para Kazanma

İnstagram İle Para Kazanma - İnternetten Para Kazanma

İnstagram son zamanlarda en fazla kullanılan sosyal medya platformlarından biri. Sizlerde sadece İnstagram ile 1 Günde 50 TL'ye kadar para kazanabilisiniz. İnstagram ile para kazanmak, internetten para kazanma yollarından sadece biri olsa da en fazla kazandıran yöntemlerden de biridir. Peki İnstagram ile nasıl para kazanılır? İşte Detaylar...

BU YAZI GÜNCEL DEĞİLDİR BURADAN GÜNCEL HALİNE GİDEBİLİRSİNİZ.


İnstagram Nasıl Para Kazanılır?

İnstagram ile para kazanabilmek için sadece bir cihaza ve internet bağlantısına ihtiyacınız vardır. Bu gereksinimleriniz eğer varsa hemen para kazanmaya başlayabilirsiniz. İnstagram bizlere para kazanma imkanı sunmasa da, İnstagram ile farklı para kazanma yolları bulunmaktadır.

Öncelikle ilk yapmanız gereken şey bir satış sitesi bulmaktır. Bunun nedeni insanlar İnstagram'da her gün popülerleşmeye çalışırken, sizlerde bu kişilere takipçi satarak para kazanacaksınız. Bunun için bir SMM panele ve bir satış sitesine ihtiyacınız var. SMM panelden alacağınız takipçileri, satış sitesinde satarak kar elde edeceksiniz ve bu şekilde para kazanacaksınız. İlk yapmanız gereken şeyler şunlardır:

  • Bir SMM panele kayıt olun. Bildiğiniz bir SMM panel yoksa TIKLA butonuna tıklayarak en güvenilir ve en ucuz SMM panel sitesine ulaşabilirsiniz.
  • Bir satış sitesine kayıt olun. Bildiğiniz bir site yoksa itemsatis sitesini kullanabilirsiniz.

Bu şekilde SMM panelinizi ve satış yapacağınız siteyi bulmuş olacaksınız. Bu gereksinimleri tamamladıktan sonra tek yapmamız gereken şey satış yapmak olacaktır.

İtem satış sitesine girin ve kayıt olun. Kayıt işlemini bitirdikten sonra profilinizi düzenleyin ve üst bölümde bulunan "İLAN EKLE" butonuna tıklayın. Karşınıza çıkan sayfada kategori olarak "İnstagram" kategorisini seçin, arama bölümüne "İnstagram" yazarak da bulabilirsiniz. Kategoriyi seçtikten sonra yan tarafta farklı bir kategori çıkacaktır, buradan da "Takipçi" kategorisini seçin. Bu şekilde ilan eklemeye başlayabilirsiniz.

"İlan Tipi" bölümünü "Stoklu" yapmanızı öneririz. Bu şekilde ilanınız kapanmaz ve her zaman aktif olmak zorunda olmazsınız. İlan başlığını dikkat çekici yapmanız gerekmekte. Örneğin "1000 Efsane Türk Takipçi" yazarak başlık oluşturabilirsiniz. Açıklama bölümünde ilan detaylarından bahsedin. Örneğin takipçiler 10 dakikada gelir, en sağlam takipçileri biz atıyoruz gibi cümleler oluşturun. Daha sonra ilanın fiyatını belirleyin. Sizlere verdiğimiz SMM Türk sitesinde "1000 Takipçi = 3.60 TL (Şuanlık)" siz bu ilana en az 5₺ yazabilirsiniz. Fiyatı belirledikten sonra ilanınızı yayınlayabilirsiniz.

Bu işlemden sonra tek yapmanız gereken şey beklemek. Kullanıcılar sizin ilanınızı satın aldığı zaman kullanıcı adlarını vereceklerdir. Takipçi atmak için SMM Türk sitesine girin ve "Yeni Sipariş" butonuna tıklayın. Buradan kategori bölümünü "İnstagram Karışık Takipçi (en ucuzu)" veya "İnstagram Türk Takipçi" yapın. Kategoriyi seçtikten sonra "Hizmet" bölümünde en ucuz hizmeti seçin. "Bağlantı" bölümüne takipçi atacağınız hesap linkini yapıştırın ve "Miktar" bölümüne de "1000" yazın bu işlemden sonra "Sipariş Ver" butonuna basın. Bu şekilde 1000 takipçi belirttiğiniz hesaba en kısa sürede ulaşacaktır.

Siparişi tamamladıktan sonra müşterilerinizden olumlu yorumlar isteyin ne kadar güvenilir olursanız o kadarda satışlarınız artacaktır. Bu yüzden olumlu yorumlara önem verin ve müşterilerinizden olumlu yorum yapmalarını isteyin.

Sizlere verdiğimiz yöntemleri le sizde artık İnstagram ile para kazanabilirsiniz. Aklınıza takılan sorularınızı vs. yorumlar kısmından kesinlikle belirtmeyi unutmayın. 

Detaylı Video

1 Yorumlar

Daha yeni Daha eski