Uyurken Bile Para Kazanma - İnternetten Para Kazanma

 Uyurken Bile Para Kazanma - İnternetten Para Kazanma

İnternetten para kazanmak, günümüzde çok yaygın olması ile beraber sizlere en kolay internetten para kazanma yollarını derledik. Sizlerde artık uyurken bile para kazanabilirsiniz. Peki günümüzde herkes internetten para kazanabiliyorken nasıl internetten para kazanılır? İşte detaylar... 

BU YAZI GÜNCEL DEĞİLDİR BURADAN GÜNCEL HALİNE GİDEBİLİRSİNİZ.


Gmail Açarak Nasıl Para Kazanılır? 

Gmail açarak para kazanmanın birçok yöntemi bulunmaktadır. Açtığınız mailleri sizden belirli bir ücret karşılığında satın alan birçok site bulunmaktadır. Maillerinizi bu siteler aracılığı ile sattıktan sonra, siteler bu mailleri İnstagram gibi platformlarda takipçilerini yükseltmek için kullanırlar. Örnek olarak 1 tane mail hesabı sattığınızda, o mail hesabını üzerine bir tane İnstagram hesabı açılabilir ve bu İnstagram hesabı ile kendi hesaplarına takipçi sağlıyorlar.

Bu şekilde karşılıklı kazançlı olmuş oluyorsunuz hem site takipçisini artırabiliyor, hem de siz de bunun karşılığında para kazanabiliyorsunuz. Telefonlarınıza maksimum 6 veya 7 mail açma sınırı bulunmaktadır. Bazı siteler sadece mail değil İnstagram hesabı da almaktadır. İnstagram hesabını "Yandex mail" "Yahoo mail" gibi platformlarda mail adresi açarak İnstagram hesabı oluşturabilirsiniz. Sizlere vereceğimiz örnek sitede hem İnstagram hem de maillerinizi satabilirsiniz.

Mail satarak para kazanabilmek için öncelikle telefonunuzdan veya bilgisayarınızdan "Gmail" uygulamasını açın, bu işlemden sonra isim ve soy isim gerçek isime benzer bir şekilde girilmesi gerekmektedir. kullanıcı adı neyse örnek olarak "mrtclk41" olarak koyarsanız maillerinizi satacağınız zaman herhangi bir sorun yaşamazsınız. Hesaplarınızın şifresini "şifre1234" yaparsanız birden fazla hesap satma imkanınız olduğundan dolayı hesapların şifresini unutmazsınız. Şifrelerin aynı olmasının bir problemi yoktur site sizin maillerinize girdikten sonra hesaplarınızın şifresini değiştirmektedir.

Açtığınız mailleri size verdiğimiz site üzerinden satabilirsiniz öncelikle bu siteye giren ve kayıt işleminizi tamamlayın, kayıt olurken girdiğiniz bilgileri gerçek bir şekilde vermeyi dikkat edin bunun nedeni ödeme alırken telefonunuza bir onay kodu gelecektir. Eğer bilgileriniz yanlışsa onay kodu gelmez ve sizde ödemenizi alamazsınız. 18 yaşının altında olsanız bile sizlere para çekme imkanı sunan bu site ile para ve ininal ödemeleri de bulunmaktadır. Öncelikle siteyi açın açtıktan sonra ana sayfa bölümünde gmail açma görevini seçin. Görev yönergelerini dikkatlice okuduktan sonra maillerinizi açıklama bölümüne yazın ve görevi onay yaşamasına gönderin. Ortalama 2 gün içerisinde göreviniz onaylandıktan sonra bakiyeniz hesabınıza eklenir.

Görev Yaparak Para Kazanma

Görev yaparak para kazanma en yaygın internetten para kazanma yöntemlerinden biridir. Sadece 1 siteye odaklı değil birkaç tane farklı görev yap para kazan sitesi kullanarak ek gelir kazanabilirsiniz. Bildiğiniz bir görev yap para kazan sitesi yoksa Youtube platformundan Sızdırılmam kanalını ziyaret ederek beğendiğiniz sitelerden kazanç sağlamaya başlayabilirsiniz.

Görev yaparak para kazanmak oldukça basittir sadece yapmanız gereken güvenilir bir siteye kayıt olmak sonrasında orda istenilen görevleri yapmak bu görevleri yaptığınızda alacağınız ücret altında yazar, görev yaptıktan sonra onay aşamasına düşer ve bakiyeniz eklenir bakiyeniz belli bir düzeye ulaştıktan sonra para çekebilirsiniz.


Sizlere verdiğimiz yöntemleri kullanarak siz de artık uyurken bile para kazanabilirsiniz. Şu anki döneminizde internetten para kazanmak çok kolaydır. Eğer bir işe veya bir yönteme yoğunlaşırsanız siz de internetten rahatlıkla para kazanabilirsiniz. Sizlere verdiğimiz yöntemleri yapmak zorunda değilsiniz, web sitemizden farklı yöntemleri de inceleyebilirsiniz veya kendi bulduğunuz üzerinde uzmanlaşmaya çalıştığınız yöntemleri de kullanarak internetten rahatlıkla para kazanabilirsiniz.

Sorularınıza önem veriyoruz ve yorumlar kısmından hemen sorularınızı cevaplıyoruz. Aklınıza takılan bir soru vs. varsa yorumlar kısmında kesinlikle belirtmeyi unutmayın. TeknoGelir.com...

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski