Telefondan Nasıl Dolar Kazanılır?

İnternetten nasıl para kazanılır? İnternetten para kazanmak mümkün mü? Telefondan nasıl dolar kazanılır? Telefondan nasıl para kazanılır? İşte Detaylar...

Son zamanlarda internetten para kazanma yollarını kullanarak para kazanan kişi sayısı oldukça artmıştır. Eğer sizde internetten para kazanmak istiyorsanız bu yayın tam size göre. Sizlere göstereceğimiz yöntemler ile sizlerde artık telefondan bile dolar kazanabilirsiniz.

BU YAZI GÜNCEL DEĞİLDİR BURADAN GÜNCEL HALİNE GİDEBİLİRSİNİZ.



Telefondan Nasıl Dolar Kazanılır?

Telefondan dolar kazanabilmek için uygulamanız gereken bazı yöntemler olacaktır. Eğer daha önce hiç internetten para kazanmadıysanız en basit bir şekilde nasıl para kazanılır? Bunları göstereceğiz.

Telefondan dolar kazanabilmek için aracı bir site kullanacağız. Bu sitenin adı "Marketagent" olarak bilinmektedir. Marketagent sitesi ile çok kolay işler yaparak para kazanabilirsiniz. Marketagent sitesinden para kazanabilmek için şu adımları uygulayın:
  • Tarayıcınızı açın ve arama kısmına "Marketagent" yazın. (Verdiğimiz link ile de siteye ulaşabilirsiniz.)
  • Siteyi açın ve "Kayıt" butonuna tıklayın.
  • Karşınıza çıkan sayfada cinsiyetinizi, adınızı, soy adınızı, e-posta adresinizi doğru bir biçimde girin ve bir şifre oluşturun. Daha sonra şartları kabul ettikten sonra "Kayıt" butonuna basın ve kayıt işleminizi tamamlayın.
Bu işlemleri bitirdikten sonra telefondan para kazanma yoluna bir adım daha atmış olacaksınız. Siteye kayıt olduktan sonra girişinizi sağlayın ve ana sayfa bölümüne girin.

Sitenin ana sayfa bölümünde "Güncel Bonus Puanları" yazmaktadır. Buradaki puan sizin Marketagent sitesi üzerinde kazandığınız puanları göstermektedir. Şuanda Marketagent sitesine "1000 Puan = 120₺" etmektedir.

Puanları biriktirebilmek için uygulamada çevirisi yapılmış halde "Aşağıdaki Konularda Fikriniz Sorulur" başlığının altındaki anketleri çözerek para kazanabiliyorsunuz. Hem de ister telefondan isterseniz de bilgisayardan anket çözerek dolar bazında para kazanma imkanına sahipsiniz.

Anketleri çözebilmek için, anketlerin sağ tarafında bulunan ok işaretine tıklayın ve hemen anketleri çözmeye başlayın. Anketleri çözerken doğru bilgilerinizi vermek size kalmıştır, ama sitenin size vereceği sonraki anketlerde farklı bir kişi olduğunuz tespit edilirse, katılım hakkına sahip olacağınız daha az anket gelecektir.

Siteden para kazandıktan sonra artık paranızı çekebilir, ve dilediğiniz gibi harcayabilirsiniz peki biriktirdiğiniz puanları paraya nasıl çevireceksiniz?


MarketAgent Para Çekme

Marketagent sitesinden kazandığınız puanları paraya çevirerek hesabınıza aktarabilirsiniz. Bunu yapabilmek için ana sayfa bölümüne gelin ve üst taraftan "Ekinlikler" yazısına tıklayın ve altta açılan butonlardan "Takas Pazarı" butonuna basın. Karşınıza birçok ödeme yöntemi çıkacaktır. Bu ödeme yöntemlerinden "WİSE" ödeme yöntemini önermekteyiz. Bu ödeme yöntemi ile banka hesabınıza paranızı çekebilirsiniz.

Wise ödeme yöntemine tıkladıktan sonra karşınıza açılan sayfada "Recipient Type (İBAN)" bölümüne İBAN numaranızı yazın. Eğer 18 yaşının altındaysanız ve bir banka hesabınız yoksa bir büyüğünüzün veya yakınınızın İBAN numarasını kullanabilirsiniz. Ayrıca web sitemizin arama kısmından "18 Yaş Altı Banka Hesabı Açma" yazarak kendi adınıza bir banka hesabı ücretsiz bir şekilde oluşturabilirsiniz. İBAN numaranızı yazdıktan sonra "PUAN" bölümüne hesabınızdaki puan miktarını yazın (minimum 1000 puan 120₺) daha sonra "Havale Et" butonuna basarak ödemenizi hesabınıza aktarabilirsiniz.

Önemli bir bilgilendirme Marketagent sitesinden kazandığınız para hesabınıza "Transfer genelde 3-5 işgünü içinde hesabınıza geçer."

Sesli Detaylı Video

1 Yorumlar

  1. Enjoy an unimaginable selection of on-line pokies at Europa with a generous bonus at your fingertips. If you will get get} previous the old style web site design of Europa, you’ll see that 온라인카지노 it is absolutely probably the greatest on-line pokies websites out there proper now. In phrases of banking, Europa has you lined with over 50 options together with broad range|a variety} of eWallets like Neteller and Neosurf. Although, it’s not attainable to pay with crypto right here just yet. A good bonus overall, however one that is introduced down in quality by the excessive wagering necessities applied to it.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski