Yayıncılara Ücretsiz Donate Gönderme - Ücretsiz Bağış Gönderme

Yayıncılara Ücretsiz Donate Gönderme - Ücretsiz Bağış Gönderme

 Yayıncılara Ücretsiz Donate Gönderme - Ücretsiz Bağış Gönderme

Ünlü yayıncılara veya istediğiniz bir yayıncıya ücretsiz bir şekilde donate (bağış) göndermek ister misiniz? Artık mümkün İşte Detaylar..

Yayıncılara ücretsiz bir şekilde bağış göndermek artık mümkün, çok basit bir şekilde yayıncılara bağış gönderebilirsiniz.

Yayıncılara Nasıl Ücretsiz Bağış Gönderilir?

Öncelikle bağış göndermek istediğiniz yayıncının kabasakal sitesine bağış alabiliyor olması gerekiyor.

Ücretsiz bir şekilde bağış gönderebilmek için. Sizlere verdiğimiz siteye TIKLA butonuna basarak kayıt olun. Kayıt olurken vereceğiniz bilgiler;

  • Adınız
  • Soy Adınız
  • Yaşadığınız Ülke
  • Telefon Numaranız
  • E posta Adresiniz
  • Şifre ve Tekrar Şifrenizi girin
Bu bilgilerinizi doldurduktan sonra kayıt işleminizi sağlayın ve siteye giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra bu sitenin amacı şu şekildedir;

Bu sitede oyun hesabı alıp satabilir veya oyun epinleri satın alabilirsiniz. Bu site en köklü ve güvenilir sitelerden biridir. Bu siteden eğer bir yayıncıysanız veya yayıncı olmayı düşünüyorsanız, bu siteden yayıncı başvurusu yapıp, yayınlarınızda izleyicilerinizden bağış alabilirsiniz.

Siteye kayıt olduktan sonra sol bölümden profil bölümüne girip, profilinizi doldurun. Bu işlemden sonra tekrardan sol bölümden "referans sistemi" bölümüne girin.
Karşınıza çıkan sayfanın en altı kısmında size özel belirlenen bir arkadaşlarını davet et linki bulunmaktadır. Arkadaşlarınızı ne kadar davet ederseniz, davet ettiğiniz kişi başı 0.50₺ (50 kuruş) bakiye alırsınız. Aldığınız bakiyeyi çekemezsiniz sadece bu bakiyeyi kullanabilirsiniz.

Örneğin bir e pin almak istiyorsanız bu bakiye ile alabilirsiniz veya bir yayıncıya bağış göndermek istiyorsanız bu bakiyeniz ile gönderebilirsiniz yani bedava bir şekilde oyun kodları epinler de alabilirsiniz.


Kabasakal Sitesi Güvenilir Mi?

Evet güvenilir, bu site en eski bağış alma platformlarından biridir, bu sitenin güvenilir olduğunu sitenin yorumlarından veya alışveriş yapan kişilerin yorumlarına bakarak öğrenebilirsiniz. Ayrıca yayınımızın en alt kısmında sizler için çektiğimiz kabasakal videosunu da izlerseniz ne yapacağınızı tamamen anlayabilirsiniz.

Kabasakal Sitesi 18 Yaş Gerektiriyor Mu?

Hayır gerekmiyor, bu siteden yayıncı olmak veya bakiye yüklemek için 18 yaşında olmanıza gerek yok, sadece şu şekilde bir sorun karşınıza çıkabilir. Eğer bir yayıncıysanız ve 18 yaşından küçükseniz sitede sadece iban ile çekim yapılabildiğinden dolayı paranızı çekemeyebilirsiniz. Bir büyüğünüzün İbanını kullanabilir veya sitemizin arama kısmından "18 yaş altı banka hesabı açma" yazarak detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Kabasakal Sitesi Kullanan Yayıncılar;

Kabasakal sitesini yeni duyuyor olabilirsiniz, ama birçok yayıncı bu siteyi hem tavsiye etmekte hem de bu siteyi kullanmaktadır peki hangi yayıncılar bu siteyi kullanmakta, sizler için birkaç tane yayıncı belirledik;

Naru: Bir League Of Legens oyunu yayıncısı ve izleyici sayısı da e-sporcu olduğundan dolayı bir hayli fazla.

Elayja: Bu kişide fazla bilinmese de twitch platformunda yayın yapan ve ortalama 1k izleyici sayısını geçen bir yayıncıdır, kabasakal sitesini önermektedir.

Wandays: Bir pubg oyunu yayıncısıdır twitch platformunda yayın yapmaktadır ve kabasakal sitesi kullanmaktadır.

Gördüğünüz gibi birçok içerik üreticisi ve yayıncı bu siteyi kullanmakta, bu siteye para yatırmak size bağlıdır. İsterseniz yatırabilirsiniz güven konusunda veya bir yanlış konusunda sorularınız olursa sitenin canlı desteğinden sorabilirsiniz.

Kabasakal Sitesine Nasıl Para Yatırılır?

Evet bu siteye para yatırabilmek için öncelikle, profilinize girin ve sol bölümden "bakiye yükle" bölümüne tıklayın. Karşınıza çıkan sayfada hangi yöntem ile para yatırmak istiyorsanız bu yöntemi seçin. Örnek olarak papara ile para yatırma seçeneğini seçtik, buradan kaç ₺ yatırmak istediğinizi seçin ve devam edin. Bu işlemden sonra para yatırabilirsiniz.


1 Yorumlar

Daha yeni Daha eski