Yatırım Yapmadan Para Kazanma - İnternetten Para Kazanma

 Yatırım Yapmadan Para Kazanma - İnternetten Para Kazanma

İnternetten yatırımsız bir şekilde para kazanmak mümkün. Peki nasıl hiç para yatırmadan gelir elde edeceğiz? İşte Detaylar...

BU YAZI GÜNCEL DEĞİLDİR BURADAN GÜNCEL HALİNE GİDEBİLİRSİNİZ.





Yatırımsız Para Kazanma
k Mümkün Mü?

Evet mümkün, internetten yatırımsız bir şekilde para kazanabilirsiniz ve yatırımsız para kazanmak internetten para kazanma yollarının en başında geliyor.


Yatırımsız Nasıl Para Kazanılır?

1₺ Bile para yatırmadan nasıl para kazanılır? Çok basit kolay görevler yaparak veya bir işletmeye çalışarak çok rahat bir şekilde para kazanabilirsiniz. İşte Yapmanız Gerekenler;


Sermayesiz Para Kazanma Yolları

Beğeni Atarak Para Kazanma

İnternetten en kolay para kazanma yollarından biridir. Bu yol ile internetten rahatlıkla para kazanabilir, ve istediğiniz zaman bu işi yapabilirsiniz. Yani bu işin bir zamanı veya süresi bulunmamaktadır.

Beğeni atarak internetten para kazanabilmek için ihtiyacımız olan birkaç tane site bulunmakta, eğer bir beğeni atarak para kazanma sitesi bilmiyorsanız, yayınımızın en alt bölümünde sizlere verdiğimiz videoda örnek bir siteyi görebilirsiniz.

Bir site bulduğunuzu varsayalım, bu siteye öncelikle kayıt olmanız gerekmekte bütün internetten para kazanma sitelerinde kayıt işlemi gerekmektedir.

Kayıt işlemini bitirdikten sonra siteye/uygulamaya girişinizi sağlayın. Bu işlemden sonra ana sayfa bölümüne geleceksiniz. Sizlere anlattığımız site yayınımızın en altındaki videoda gösterilen sitedir.

Sitenin sol bölümünde kredilerinizi yani siteden kazanacağınız parayı görebilirsiniz. Sitedeki şuan güncel değer;

"13.000 Kredi = 1₺" fiyatına eşittir.

Bu 13.000 kredi sizlere biraz fazla görünebilir, ama sitede kredi kazanmak çok kolay. Öncelikle sitenin sol tarafından ödeme kanıtlarına bakabilirsiniz bu sizin siteye güveninizi arttıracaktır.

Tekrardan sitenin solunda görebileceğiniz tanıtarak para kazanma eğer bir Youtube kanalınız varsa bu siteyi tanıtarak "50.000" kredi alabilirsiniz.

Sitenin sağ bölümünden para kazanacağınız panel bulunmaktadır bu panel üzerinden para kazanıp kredimizi arttıracağız. Örnek olarak, Youtube beğen butonuna basalım bu butona bastıktan sonra karşınıza yapmanız gereken görev gelecektir, görev şu şekildedir;

Karşınıza çıkan videonun kredi değerini görebilirsiniz. Alt bölümünde "BEĞEN" butonunu görebilirsiniz, bu butona basıp karşınıza çıkan videoyu beğenin, ve sayfayı kapatın. Bu şekilde hemen bakiyeniz hesabınıza yansır.

Siteden para çekebilmek için öncelikle üst bölümden "Krediyi Bakiyeye Dönüştür" butonuna basın ve kredinizi ₺'ye dönüştürün. Dönüştürdükten sonra ödeme alt limitine ulaştığınızdan emin olun, alt limitler şu şekildedir;

  • Papara: 7,50 TL
  • Steam Cüzdan Kodları: 10,00 TL
  • İninal: 15,00 TL
  • Banka Hesabı: 22,50 TL
  • Hediye Kartı Kodları: 25,00 TL
  • Kripto Para: 67,50 TL
Bu ödeme tutarına ulaştıktan sonra istediğiniz banka hesabınıza, papara hesabınıza veya steam kodu olarak siteden ödemenizi alabilirsiniz.

Para Çekebilmek İçin 18 Yaş Gerekiyor Mu?

Hayır gerekmiyor, bir papara veya ininal hesabınız varsa rahat bir şekilde "18 yaşında olmadan" para kazanabilirsiniz.

Bir banka hesabına para çekmek istiyorsanız ve 18 yaşının altındaysanız web sitemizin arama kısmına "18 Yaş Altı Banka Hesabı Açma" yazarak bilgilere ulaşabilirsiniz.


Referans  (Arkadaş Davet Ederek) Para Kazanmak

Arkadaş davet ederek para kazanmak çok kolay, ve kazançlı bir yöntemdir. Sadece 1 arkadaşınızı davet ederek bile para kazanabilirsiniz.

Arkadaş davet ederek para kazanmak şu şekildedir;

  • Arkadaşınıza bir bağlantı veya kod gönderirsiniz
  • arkadaşınız o kod ile kayıt olursa
  • Sizin hesabınıza referans karşılığı ne verilecekse yansız.
Durum bu şekildedir örnek olarak bir Tosla hesabı açalım. Tosla nedir bilmiyorsanız web sitemizin arama kısmından "Tosla Nedir?" yazarak öğrenebilirsiniz.

Tosla uygulamasını telefonunuza veya tabletinize, herhangi bir cihaza indirin. Kayıt olun, kayıt işlemini bitirdikten sonra profiliniz bölümünden "Arkadaşlarını Davet Et" butonuna basın. Bu işlemden sonra karşınıza gelen kodu kopyalayıp arkadaşınıza gönderin.

Karşı tarafın yapması gerekenler;
  • Tosla uygulamasını indirmek
  • Kayıt olurken sizin verdiğiniz kodu kullanarak kayıt olmak
Bu işlemden sonra bakiyeniz hemen hesabınıza yansır.


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski