Link Tıklanma Arttırma Taktikleri - İnternetten Para Kazanma

Link Tıklanma Arttırma Taktikleri - İnternetten Para Kazanma

 Link Tıklanma Arttırma Taktikleri - İnternetten Para Kazanma

Son zamanlarda birçok kişinin başlamış olduğu link kısaltarak para kazanma yöntemi Gün geçtikçe hala kullanıcı sayısını artırmaya devam ediyor. Link kısaltarak Dolar TL euro gibi para birimlerini bile kazanabiliyorsunuz sizlere vereceğimiz taktikler ile sizde günlük 1000 2000 3000 tıklamaya kadar tıklanma alabilirsiniz.

BU YAZI GÜNCEL DEĞİLDİR BURADAN GÜNCEL HALİNE GİDEBİLİRSİNİZ.



Link Kısaltarak Nasıl Para Kazanılır?


Link kısaltarak para kazanma işe 18 yaşın altında olsanız bile sizlere para kazanma imkanı sunan yöntemlerden biridir. Bu yöntem ile rahatlıkla internetten para kazanabilir Eğer vereceğimiz tıklama taklitlerinden doğru bir şekilde yaparsanız aylık sizlere 2000 TL ile 3000 TL arasında TL veya dolar bile kazandırabilir.

Bu işe başlamak için öncelikle Bir tane link kısaltarak para kazanma sitesi bulmanız gerekiyor sizler için örnek olarak yayınımızı en aşağı kısmında örnek bir video yükledik bu video izleyerek birinin kısaltarak para kazanma sitesi öğrenebilirsiniz.

Link kısaltarak para kazanma yöntemi internetten en kolay para kazanma yollarından biridir. Link kısaltarak para kazanabilmek için  yapmamız gereken şeyler çok kolay.

Örnek olarak bir web sitesinin linkini  kopyalayın bu senin neyin kini kopyaladıktan sonra link kısaltarak para kazanacağımız senin içerisine girin ana sayfa bölümünden linkinizi yapıştırın bu işlemden sonra kısalt butonuna basarak linkinizi kısaltmış olacaksınız sizlere verilen linki başkaları ile veya arkadaş tanıdık dost gibi kişilere veya herkese linke tıklatarak para kazanma imkanı sunan Bu yöntem ek iş için ideal bir yöntemdir.

Link Kısaltarak Para Kazanma Yöntemleri

1. Yöntem

Bir yöntemimiz TikTok ile para kazanmak olacaktır, tiktok'u kullanarak Sizlerde günde 2000 ila 3000 tıklama arasında çok güzel  paralar kazanabilirsiniz yapmanız gereken tek şey bir tane konu bulmak Örneğin web sitemizden alabileceğiniz bir konu bulabilirsiniz ve sitemizden Pubg Mobile bedava UC dağıtıyoruz  bu dağıttığımız kodların Reklamını yaparak linkinizi  tıklatabiliriz  yapacağımız bu yöntem şu şekildedir;

Bir tane TikTok hesabı açın profilinize biyografinizi düzenleyin sonrasında video üretmeye başlayın video öğretmeye başlamadan önce TikTok uygulamasının sağ üst köşesindeki üç noktaya tıklayarak profil ayarlarınıza girin Profilinizi kişisel hesaptan işletme hesabına geçirin ve kategorize eğitim veya oyun olarak belirleyin.

Bu işlemi yaptıktan sonra artık profilinize link ekleyebilir veya farklı sitelerinin linklerini ekleyebilirsiniz artık bütün işlerimizi bitirdiğimizde göre linkimizi ekleme zamanına geldik.

Profilinizi düzenli bölümüne gelin web sitesi bölümüne kısalttığınız linki yapıştırın Eğer linkiniz hata veriyorsa bit.ly sitesine girin. Buradan da linkinizi kısaltırsanız bu hatayı giderebilirsiniz bu işlemi de yaptıktan sonra web sitesi bölümüne linkinizi yapıştırın ve kaydet tuşuna basın kaydettikten sonra tek yapmanız gereken video yüklemek videolarınızı yüklerken keşfete uyumlu ve insanların dikkatini çekebilecek bir video üretmeniz gerekmekte.
 
Bu videoları pubg Mobile bedava UC ev olarak yükleyebilirsiniz pubg bedava UC dağıtan sitelerin en güvenilir arasında Biz olduğumuz için bizim sitemizdeki pubg Mobile bedava UC linkini kısaltabilirsiniz.


2. Yöntem

Bu yöntemimizde linkimizi her yerde paylaşmak olacaktır insanlara açık bütün yerlerde link kısaltma izin veren ve link paylaşmayı izin veren gruplar da linklerinizi paylaşabilir ve tıklanma alabilirsiniz.

Örneğin bir link kısaltma grubuna katılarak linkinizi oraya koyabilir ve linkinizi tıklattırabilirsiniz. Bu yöntem sizlere fazla tıklanma kazandırmasada Eğer yapacağınız başka bir şey yoksa bu yöntemi kullanabilirsiniz  Eğer bir  link tıklama grubu bilmiyorsanız YouTube platformundan Sızdırılmam kanalına girerek öğrenebilirsiniz

Eğer yaptığımız yöntemler işinize yaradıysa, bu yayını başka kişilerle de paylaşmayı unutmayın yaptığımız yöntemlerde bir hata alıyorsanız veya yapamadığınız bir durum olursa bu yayının yorumlar kısmında Bizlere belirterek sorunlarınızı Burada da çözebilirsiniz

 

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski