Valorant Bedava Hesap Alma - Valorant Bedava VP Nasıl Alınır?

Valorant Bedava Hesap Alma - Valorant Bedava VP Nasıl Alınır?

 Valorant Bedava Hesap Alma - Valorant Bedava VP Nasıl Alınır?

Valorant son zamanlarda en çok oynanan FPS oyunlardan biri olan Valorant, birçok kişinin dikkatini çektiği kadar, para yatırmayı düşünen kişileri de etrafında toplamaya devam ediyor. Artık oyunlara para yatırmanıza gerek yok. Valorant oyununda bedava VP ve hesap nasıl alınır? İşte detaylar...


Valorant, Riot Games tarafından geliştirilmiş bir FPS oyunudur. Günden güne Valorant’ın  oyuncu sayısı artmaktadır, bu artışın sebebi oyundaki ücretsiz silahlar ile paralı silahların arasında hasar farkı, güç farkı, hız farkı, gibi şeylerin olmamasıdır yani oyun free-to-play, oyunun en çok oyuncu toplanmasının 1 ayrı sebebi de herkese açık ve ücretsiz bir oyun olmasıdır. 

Valorant en iyi FPS oyunlarının arasına girmeye başladı, Valorant en iyi oyun olmasının yanında silah skinleri birçok kişinin de dikkatini çekiyor ve almak isteyen topluluk bir hayli artıyor. Peki nasıl bedava bir şekilde hesap alınır? veya hesap yerine kendi hesabınıza VP almak mı istiyorsunuz? Artık mümkün.


BU YAZI GÜNCEL DEĞİLDİR, GÜNCEL HALİNE BURADAN GİDEBİLİRSİNİZ.





Valorant Bedava Hesap Alma

Sizlere vereceğimiz hesapların çoğu 1 ay boyunca kullanılmayan, çoğu silah skinli hesaplardır. Kullanacağınız hesapları keyifli bir oyun sürmek için kullanın. Bunun nedeni hesapların şifresinin değişmemesidir. On hesaptan sadece bir hesabın şifresi değişmiyor, yani hesapların şifresini değiştirebilirsiniz.

Bu hesapları oyun keyfinizi arttırmak için kullanmanız sizin için daha iyi olacaktır Eğer bu hesapları rekabetçi, sıralama kasmak için veya hesabın seviyesi vs.  yükseltmek için kullanırsanız 1 ay sonra bu hesaba Ulaşamayabilirsiniz Bu yüzden sizlere verdiğimiz içi dolu bütün hesapları oyun keyfiniz arttırmak için oynarsanız sizin için daha iyi olacaktır.

Valorant bedava hesapları alabilmek için öncelikle sizlere verdiğimiz linke tıklayın linke tıkladıktan sonra karşınıza gelen ekranda 5 saniye boyunca bekleyin bu işlemden sonra karşınıza devam et butonu çıkacaktır, devam et butonuna basın ve tekrardan geri gelin, tekrardan devam et butonuna basın bu sefer karşınıza valorant bedava hesaplar gelecektir.



Valorant Bedava Hesapları Almak İçin TIKLA


Valorant Bedava VP Alma

Valorant bedava VP kazanmanın birçok yolu bulunmaktadır. Sizlere bu yollardan sadece birkaç tanesini göstereceğiz. Gösterdiğimiz yollardan Eğer bir tanesini bile yaparsanız valorant oyununda bedava bir şekilde VP kazanabilirsiniz işte bu yöntemler;

Tosla İle Bedava VP Kazanma

Öncelikle tosla uygulamasını indirin. Kayıt olurken kayıtlı bir kişinin davet numarasını kullanırsanız hesabınıza bedava bir şekilde 3 TL bakiye eklenecektir. Tosla uygulamasını indirip Kayıt olduktan sonra artık para kazanmaya veya oyun kodları almaya başlayabilirsiniz. Oyun kodları veya Valorant bedava kodlar almak istiyorsanız Öncelikle Arkadaşlarınızı davet etmeniz gerekmektedir.

Arkadaşlarınızı davet ederek oyun kodu kazanabilmek için önce Tosla uygulamasının profilim bölümüne girin, profiliniz bölümünden arkadaşları davet et bölümüne tıklayın, bu işlemden sonra karşınıza bir tane kod çıkacaktır Bu kodu arkadaşlarınızla paylaşın ve her Tosla uygulamasına kayıt olan arkadaşınız Hem kendisi 3 TL hem de size 3 TL para kazandıracaktır. 18 TL olduktan sonra artık valorant oyunundan bedava bu şekilde 300 VP kazanabilirsiniz.


Yayınlardan Bedava VP Kazanma

Bazı yayıncılar kendi yayınlarına kişi toplayabilmek için sizlere hediyeler dağıtır. Bu hediyeler Steam oyun kodları veya farklı farklı oyunların paralı oyun kodları olabilir. Bu yöntemi, yayıncıların neredeyse hepsi kullanmakta. Sadece yayın izleyerek bile Bedava oyun kodları vermektedir. Bu yayıncıları bazı yayın platformlarına giderek birkaç tane yayıncı inceleyip bulabilirsiniz.

Yapmanız Gereken Şeyler;

Yapmanız gereken tek şey yayını izlemektir, yayıncılar yayını izleyerek kazandığınız puan ile sizlere Bedava oyun kodları sunmakta Bunun için sadece yapmanız gereken şey bir yayıncının yayınını izleyerek puan kazanmaktır.

13 Yorumlar

Daha yeni Daha eski