18 Yaş Altı Akbank Banka Kartı Alma

 18 Yaş Altı Akbank Banka Kartı Alma

Akbank, son zamanlarda 18 yaş altı kişiler için Tosla uygulamasını herkese açık bir şekilde sunmuştu. Tosla bazı kişilere kendini beğendirse de, Tosla uygulamasını beğenmeyen kişilerde bulunmaktadır. Peki Akbank banka hesabı nasıl açılır? Akbank banka kartı nasıl alınır? İşte Detaylar...

Akbank, banka kartı alabilmek için 18 yaşında olmanız gerekiyor, ama 18 yaşının altındaysanız ve bir Akbank banka hesabı açmak istiyorsanız bunun çözümü mevcut.

Akbank Banka Kartı Nedir?

Akbank firmasından açacağınız banka hesabını diğer bütün bankalar gibi kullanabilir, banka hesabınızı 18 yaşının altında olsanız bile görüntüleyebilir ve aldığınız banka kartı ile bütün post cihazlarında ve alışverişlerinizde kullanabilirsiniz.

Ayrıca Akbank bankası tarafından kurulan Tosla, 18 yaşından küçük kişiler için çıkarılmış bir ön ödemeli karttır.


Akbank Banka Kartı Çıkarmak Ücretli Mi?

Akbank üzerinden alacağınız banka kartları adresinize kadar getirilir ve ücret talep edilmez. Banka hesabı açmak için yaptığınız başvuruda sizin adınızı bulunduran bir banka kartı, evinizin adresine kadar gelir.

Akbank Banka Kartında Temassız Özelliği Var Mı?

Evet var 350₺'ye kadar yapacağınız bütün alışverişlerde şifresiz temassız özelliğini kullanabilirsiniz.


Akbank Banka Kartı Nasıl Çıkarılır?

Akbank banka kartı çıkarabilmek için öncelikle 18 yaşın üstünde olmanız gerekmektedir. Eğer 18 yaşın altındaysanız ve banka kartı çıkartmak istiyorsanız bunun çözümü mümkün çok basit bir şekilde sadece Akbank  şubelerine giderek bile banka kartı çıkartabilirsiniz Peki nasıl?

Öncelikle Akbank şubelerine gitmeniz gerekmektedir. Evinizin yanındaki veya sizlere yakın olan bir tane şubeye giderek bir hesap açabilirsiniz. Şubelere gitmeden önce yanınızda biri velinizin olması gerekir. Eğer veliniz olmazsa bir banka kartı hesabı açamazsınız 18 yaşına kadar kullanabileceğiniz sizler için özel velinize kayıtlı ama sizin isminiz geçen bir banka kartı alacaksınız.

Şu anda yapabileceğiniz tek yöntem budur. 18 yaşın altındaysanız ve bir banka hesabı açmak istiyorsanız bu Herhangi bir banka olabilir bu yöntemden Farklı bir yöntem bulunmamaktadır

 

Yapacağımız adımlar şu şekilde;

Öncelikle yanınızda bir Veli ile Akbank şubelerinden bir tanesine gidin

Şubelerden bir tanesine gittikten sonra orada 18 yaşından küçük olduğunuzu ve bir banka hesabı açmak istediğinizi söyleyin yanınızda bir Veli olduğundan dolayı velinizden birkaç tane imza isteyeceklerdir. Ayrıca  sizden de bir veya iki tane imza alacaklardır bu işlemleri tamamladıktan sonra ortalama 1 hafta içerisinde sizlerin vermiş olduğu adrese bir banka kartı gelecektir.

Verdiğiniz adrese Ortalama bir hafta içerisinde banka kartınız ulaşacaktır. Banka kartımızı Akbank mobil uygulamasından tanımladıktan sonra artık her yerde bu kartı kullanabilirsiniz bu kartı alışverişlerde, pos cihazlarında, internet alışverişlerinde ve her yerde kullanabilirsiniz kartınızın şifresini Akbank mobil uygulamasından kartlarım bölümünden değiştirebilirsiniz Ayrıca temassız özelliğini 350 TL'ye kadar kullanabilirsiniz.

Evet yapacağımız işlemler bu kadardı artık bu işlemleri yaptıktan sonra bir banka kartına sahip olabilirsiniz aldığınız Banka kartını sizlere söylediğimiz gibi bütün her yerde kullanabilirsiniz Ayrıca kartınızda limit koymak için Akbank mobil uygulamasına girip kartınızın limitlerini güncelleyebilirsiniz. Eğer Akbank mobil uygulamasına giriş yapamıyorsanız sizden 18 yaşında olmanızı istiyorlarsa tekrardan bir Akbank şubesine gidip Akbank mobil uygulamasını kullanmak istediğinizi söylerseniz uygulama erişiminizi açacaklardır. 

Ayrıca sizlere yanıt veremediğimiz bütün soruları yorumlar kısmından sorabilirsiniz, Akbank web sitesinden veya Akbank müşteri hizmetlerini arayarak aklınızda kalan soruların hepsini müşteri hizmetlerine sorabilirsiniz Ayrıca Akbank tarafından kurulmuş olan tosla kartı almayı düşünüyorsanız web sitemizden inceledikten sonra alabilirsiniz.

Umarım Bilgiler İşinize Yaramıştır. TeknoGelir.com



Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski