Simba Vip Nedir? Simba Vip Güvenilir Mi?

 Simba Vip Nedir? Simba Vip Güvenilir Mi?

Simba Vip sitesi sizlere yatırım yaparak ciddi para kazanma imkanı sunan platformlardan biridir. Peki Simba sitesi güvenilir mi? Simba Vip Dolandırıcı Mı? Simba Vip Nedir? Gibi Sorularınızın yanıtını bu yayında alabilirsiniz. İşte Detaylar...


Simba Vip Nasıl Çalışır?

Simba bip Sitesi sizlere çok kısa zamanda fazla para kazanmayı iddia eden sitelerden biridir. Simba Vip sitesine benzer olarak takashimaya ve Happy Go sitelerde mevcuttur. Bu üç sitenin de mantığı neredeyse aynıdır. Bazı ürünleri satın alarak aldığınız ürünlerin kazancını elde ediyorsunuz. Yani örneğin 1000 TL'lik bir ürün aldınız, aldığınız ürün sizlere günlük 100 TL para kazandırıyor. Bu her gün devam ediyor. Bunu örnek olarak gösteriyoruz uygulama bu şekilde çalışmaktadır.


Simba Vip Nedir?

Simba Vip Sitesi sizlere alacağınız ürünün komisyonunu vererek para kazandıran bir para kazanma yöntemidir. Sizlere ciddi para kazanma imkanı iddia eden bu site, gerçek mi değil mi hala belirlenemedi.


Simba Vip Sitesi Güvenilir Mi?

Ülkemizde birçok kişi kolay yoldan para kazanmayı araştırmakta. Bu sebeple böyle ortaya çıkan uygulamalar birçok kişinin dikkatini çekmekte. Bu uygulamaların Çoğu da dolandırıcı veya ödeme yapmayan sitelerden oluşuyor 

Bu uygulama sizlere alacağınız ürünün komisyonuna vererek para kazandırma imkanı sunuyor. Şuanda sosyal medya ve diğer platformlarda ismi geçen Simba Vip, hala ödeme yapıyor mu? Belirlenemedi birçok içerik üreticisine sponsorluk teklifinde bulunan farklı farklı kişiler de bulunmaktadır. Bunlardan bazıları sponsorluğu kabul edip isten reklamını yapmaya başlamıştır. Peki bu uygulama güvenilir mi?

Uygulamadan alınan sponsorluk tekliflerinde göndereceği e-postası Google tarafından spam olarak işaretlenmiştir. Yani bizlere sponsorluk teklifinde bulunan kişi tehlikeli bir e-posta adresinden bizlere sponsorluk teklif ediyor Bu da uygulamanın güvenirliğini düşürmekte.

Sponsorluk teklifinde bizlere bir tane link verilmekte, bu linkten yapacağımız video veya göndereceğimiz postun altına bu linki koymamız isteniliyor. Bizlere bu linkten kayıt olan kişilere, kişi başı komisyon ödeneceği belirtilmekte.

Bu teklifleri benim YouTube kanalıma birçok Kez gönderildiğini gördüm. Bundan dolayı sizlere bilgilendirmek istedim. YouTube kanalımın adı Sızdırılmam bu kanalda internetten para kazanma gibi içerikler üretiyorum, bu kanala takashimaya, Happy Go ve Simba Vip siteleri sponsorluk teklifleri yaptı, bunların hepsini okuyup gözden geçirdikten Sonra hepsini reddettim.

Reddetmemin sebebi bana bir video çekme karşılığında çok ciddi bir gelir ödeyeceklerini söylemeleri oldu, bir video başına bana 500$'lık bir ödeme yapılacağı bildirildi. Bundan dolayı uygulamanın şimdiden dolandırıcı veya yalancı olduğu tarafına geçmeye başladım. Çünkü bana getireceğim kişi başına 10 dolar ödeme yapılacağı yapacaklarını söylediler ve bu çok yüksek bir rakam.

Şuan Youtube, İnstagram gibi dev sosyal medya platformlarında bile "internetten para kazanma" aramasında bu uygulama ve benzerleri gösterilmekte, bizzat uygulamayı denemiş biri olarak sizlere açıklamaları yapacağım.

Simba vip sitesi ".com" uzantısı bile alamamış durumda. Sitenin SSL sertifikası yok yani site Google tarafından güvenilir bir durumda değil.

Bu uygulama Bizlere çok ciddi gelirler elde edebileceğimiz idda etmekte bizlerden WhatsApp numaramızı veya Telegram kullanıcı Adımızı isteyerek bizimle iletişime geçmeye çalışıyorlar. Bunu çoğunlukla içerik üreticilerini yapmaktadırlar. İçerik üreticilerinin e-posta adreslerine bir reklam çalışması yapacaklarını ve bir WhatsApp numarası veya Telegram kullanıcı adı istenilmektedir. Bunun nedeni ise bizlerle konuşup bir sponsorluk anlaşması yapmaktır.

Yani uygulamayı incelediğimize göre bu uygulama bizlere göre güvenilir değil. Ödeme kanıtlarının olmaması Youtube İnstagram gibi sosyal medya adreslerinde birden yayılması bu gibi şeylerin reklam olabileceği iddası öne sürülmekte.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski