Evde Sabun Paketleyerek Para Kazanma - İnternetten Para Kazanma

Evde Sabun Paketleyerek Para Kazanma - İnternetten Para Kazanma

 Evde Sabun Paketleyerek Para Kazanma - İnternetten Para Kazanma

Evde gün geçtikçe farklı farklı iş yeni iş imkanları çıkmakta, ve bu imkanların çoğu ek gelir kazanmak isteyenler için en iyi yöntem. Sizde evde sabun paketlemek mümkün mü? Evde sabun paketleyerek para kazanılır mı? Sorularına cevap arıyorsanız, İşte Detaylar...

BU YAZI GÜNCEL DEĞİLDİR BURADAN GÜNCEL HALİNE GİDEBİLİRSİNİZ.




Öncelikle yapacağınız işten bahsedelim, hemen hemen çoğu öğrencinin veya ev hanımının araştırdığı sabun paketleyerek para kazanma, evde oturarak yapabileceğiniz en rahat işlerden biri. Bu yöntem kolay olduğu kadar asgari ücrete yakın bir ücrette kazandırmakta.

Sabun Paketleme İşlerinin Türleri
  • Hediyelik Sabun Paketleme
  • Kutulu Sabun Paketleme
  • Organik Sabun Paketleme


Sabun Paketleme Ne Kadar Kazandırıyor?

Sabun paketleme işi kolay olsada sizlere net bir kazanç sunmamakta. Aldığınız işin şartlarına göre çalışır, o kadar para kazanırsınız. Örneğin tek bir sabun paketleme başına 2₺ alıcaksanız kargonun size ait olması ve gerekli malzemelerinde sizden olması durumunda elinize 1 TL Ücret kalacaktır.

Bunun için anlaşma yapacaksanız eğer elinize geçecek net tutarı kesinlikle sormalısınız ve şartlarıda gözden geçirmelisiniz.

Bu durumda aylık 1700-2000₺ Aralığında para kazanabilirsiniz.


Evde Sabun Paketleme İşi Nasıl Bulunur?

Öncelikle bazı firmaların İnstagram, Facebook, Twitter gibi adreslerine mesaj atıp başvuru yapabilirsiniz veya İşkur'dan başvuru yapabilirsiniz bu 2 yöntem haricinde firmaların telefon numaralarını arayıp iş başvurusu yapabilirsiniz. 

Size karşılıksız olarak eşyaları vs. gönderecek kişilerden iş alabilirsiniz, ama sizden ücret isteyen kişi yada firma olursa kesinlikle GÜVENMEYİN.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski