Dolap Uygulaması Güvenilirmi? - Dolap Uygulaması Nedir?

Dolap Uygulaması Güvenilirmi? - Dolap Uygulaması Nedir?

  Dolap Uygulaması Güvenilirmi? - Dolap Uygulaması Nedir?

Letgo, Sahibinden gibi uygulamalara benzer olan Dolap, günden güne üye sayısını arttırmaya devam ediyor. Peki Dolap nedir? Ne işe yarar? Güvenilir mi? Sorularının yanıtını bu yayından alabilirsiniz.


Dolap Nedir?

Dolap, uygun fiyatla alışveriş yapabileceğiniz 2. el veya sıfır ürünleri satışa koyabileceğiniz bir uygulamadır. Kuruluş amacı Alım-Satım olan Dolap, Nisan 2016'da Cenk Çivici, Yiğit Darçın ve Hande İzmirlioğlu tarafından kurulmuştur.

BU YAZI GÜNCEL DEĞİLDİR GÜNCEL HALİNE BURADAN GİDEBİLİRSİNİZ



Bebek, çocuk, giyim, çanta, aksesuar, ayakkabı, hamile olmak üzere pek çok kategoride ürün alım-satımını yapabileceğiniz bu uygulamada ücretsiz bir şekilde ilan ekleyebilirsiniz.

Ayrıca bu uygulamanın arkasındaki şirket olan Trendyol uygulamanın güvenliğinide kat ve kat arttırmakta.

Ayrıca Derneklere, STK’lara ve SMA’lı çocuklara bağış yapabildiğiniz bu Dolap uygulamasında, Pınar Altuğ, Pelin Akil, Ayşe Tolga, Ayşegül Aldinç gibi ünlü isimlerin dolap profillerinden de alışveriş yapabilirsiniz.


Dolap Uygulaması Nasıl Kullanılır?

Öncelikle Dolap uygulamasını Google Play/App Store'da bulabilirsiniz.
  • Dolap uygulamasını indirin
  • Kayıt Ol'a basın
  • Bilgilerinizi doğru bir şekilde doldurun
  • ve uygulamaya girişinizi sağlayın
Anasayfa bölümünde önerilen ilanları görebilirsiniz. Önerilen ilanlara teklif verebilir satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Arama bölümüne istediğiniz ürünü 2. el veya sıfır ürünler bulabilirsiniz ayrıca Trendyol güvencesi ile.

Anasayfanın alt ikonlarından ürün ekle butonuna basıp elinizdeki ürünü ilana koyabilirsiniz kullanıcılar ürününüze yorum yapabilir, teklif verebilirler.


Dolap Uygulaması Güvenli Mi?

Dolap uygulamasında bağış yapmakta bulunmakta, ünlülere vs. bağış yapabilirsiniz peki dolap uygulaması bağışlar ve ödemeler konusunda güvenilir mi?

Kullanıcı yorumlarına bakarsanız, özellikle satıcıların kargo ücretinin yüksek maliyeti hakkında daha fazla şikayet ettiğini göreceksiniz.

Yani ödeme veya parasını geri alamama gibi şikayetlerle Dolap uygulamasında karşılaşmadık.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski