Bedava Fizy Üyeliği Nasıl Alınır? Ücretsiz Fizy Alma

Bedava Fizy Üyeliği Nasıl Alınır? Ücretsiz Fizy Alma

Fizy Bedava Premium Alma - Fizy Kampanyaları - Fizy Nedir?

Fizy, son zamanlarda yaptığı reklamlar ile bünyesine binlerce kullanıcı eklemeye devam ediyor. Çoğu kullanıcı Fizy uygulamasının ücretsiz versiyonunu kullanmaktadır. Kullanıcılar, ücretsiz versiyondan şikayetçi ve çok reklam geldiğini iddia etmektedir. Sizlerde ücretsiz versiyon kullanmak istemiyorsanız tam aradığınız yayındasınız. Bu yayınımızı okuduktan sonra "Bedava Google Play kodu alma, bedava Spotify üyeliği alma, bedava Youtube Premium üyeliği alma" yayınlarımız dikkatinizi çekerse Ücretsiz kategorimizden bu yayınları ve daha fazlasını bulabilirsiniz. 

Fizy Nedir?

Fizy, intetnet üzerinden dijital müzik dinleme platformudur. 2008 yılında kurulmuş ve 2011 yılında Türkcell firmasının %70'lik bir hisse almasıyla Fizy uygulamasını baştan aşağı yenilemiştir. 


BU YAZI GÜNCEL DEĞİLDİR, GÜNCEL HALİNE BURADAN GİDEBİLİRSİNİZ.


Bedava Fizy Üyeliği Nasıl Alınır?

Ücretsiz bir şekilde Fizy üyeliği almak mümkün. Sizlere bu yayınımızda birkaç tane yöntem göstererek bedava üyelik almanızı sağlayacağız. Bu yöntemler şunlardır:

  • Nays İle Bedava Fizy Üyeliği Alma,
  • Tosla İle Bedava Fizy Üyeliği Alma,
  • İninal İle Bedava Fizy Üyeliği Alma,
Bu üç yöntemi kullanarak sizlerde Fizy üyeliğini ücretsiz bir şekilde elde edebilirsiniz. Hadi gelin bu yöntemleri biraz detaylandıralım.


1-) Nays İle Bedava Fizy Üyeliği Alma

Nays, İş Bankası tarafından kurulmuş bir ön ödemeli kart firmasıdır. Nays uygulamasının arkasında İş Bankası olduğundan dolayı çoğu kişi bu uygulamaya güvenmektedir. Uygulama, daha fazla kullanıcı toplamak açısından arkadaşlarını davet et para kazan kampanyası kullanmaktadır. Sizlerde her arkadaş davet ettiğinizde 10₺ para kazanabiliyorsunuz. Bu şekilde sadece 3 arkadaşınızı davet ederek Fizy üyeliği satın alabilirsiniz. Peki Nays uygulamasından arkadaşlarımızı nasıl davet edebiliriz?
  • Nays uygulamasını cihazınıza indirin ve kurun.
  • Kayıt işlemlerini tamamlayın ve hesabınızı onaylayın. (Kayıt olurken tamamen doğru bilgilerinizi girmeye özen gösterin.)
  • Ana sayfa bölümünde bulunan "Davet Et Para Kazan" butonuna tıklayın ve açılan sekmede arkadaşlarınızı uygulamaya davet edin.
Bu şekilde arkadaşlarınızı davet ederek kişi başı 10₺ para kazanabilirsiniz.

2-) Tosla İle Bedava Fizy Üyeliği Alma

Tosla, Akbank bankası tarafından kurulmuş olan bir ön ödemeli kart firmasıdır. Son zamanlarda yaptıkları reklamlar ile bilinirliğini arttıran firmalar arasında girmektedir. Daha fazla kullanıcı çekmek için "Davet Et Para Kazan" sistemini kullanmaktadırlar. Sizlerde arkadaşlarınızı davet ederek Tosla uygulaması üzerinden 5₺ bakiye kazanabilirsiniz. Aynı şekilde sizin kodunuz ile kayıt olan arkadaşınızda 5₺ bakiye kazanacaktır. Bu şekilde arkadaşlarınızı davet ederek bakiye kazanabilirsiniz. Biriktirdiğiniz bu bakiye ile Fizy üyeliği satın alabilirsiniz. Peki Tosla uygulamasından arkadaşlarımızı nasıl davet edebiliriz?

  • Tosla uygulamasını indirin ve cihazınıza kurun.
  • Uygulamaya kayıt olun ve hesabınızı onaylayın. (Kayıt olurken doğru bilgilerinizi vermeye özen gösterin onay aşamasında problem yaşayabilirsiniz.)
  • Uygulamanın ana sayfasına ulaştığınız zaman profilinize girin.
  • Buradan "Arkadaşlarını Davet Et" butonu tıklayın.
  • Karşınıza size özel üretilmiş bir referans kodu çıkacaktır. Bu kodu kopyalayın ve arkadaşlarınız ile paylaşın.
  • Bu kod ile kayıt olan kişilerden 5₺ bakiye kazanacaksınız.
Bu şekilde Tosla uygulamasından arkadaşlarınızı davet ederek para kazanabilirsiniz. Biriktirdiğinizi bu paraları ister başka yerlerde harcayabilir, isterseniz de Fizy üyeliği satın alabilirsiniz.

3-) İninal İle Bedava Fizy Üyeliği Alma

İninal, ön ödemeli kart firmalarının en yaşlıları arasında yer almaktadır. 2012 yılında kurulmuş olan bu firma, ön ödemeli kart hizmetini büyüten firmalar arasında yer almaktadır. İninal, uygulamasına daha fazla kullanıcı çekmek için "Arkadaşlarını Davet Et Para Kazan" kampanyasını başlatmıştır. Bu kampanya ile arkadaşlarınızı davet ederek 7₺ bakiye kazabiliyorsunuz. Aynı şekilde arkadaşınızda 7₺ bakiye kazanmaktadır. Peki İninal uygulamasından arkadaşlarımızı nasıl davet edebiliriz?
  • İninal uygulamasını cihazınıza indirin ve kurun.
  • Uygulamaya kayıt olun ve hesabınızı onaylayın.
  • Sol üst bölümden üç çizgiye tıklayın ve açılan sekmeden "Davet Et Para Kazan" butonuna tıklayın.
  • Karşınıza size özel üretilmiş olan bir kod çıkacaktır. Bu kodu kopyalayın ve arkadaşlarınız ile paylaşın.
  • Bu kod ile kayıt olan kişilerden 7₺ bakiye kazanabilirsiniz.
Bu şekilde arkadaşlarınızı davet ederek İninal uygulamasından para kazanabilirsiniz. Kazandığınıza paralar ile Fizy üyeliği satın alıp hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Anlattığımız bu yöntemler ile sizlerde ücretsiz bir şekilde Fizy üyeliği satın alabilirsiniz. Sorularınızı ve görüşlerinizi yorumlarda belirtmeyi unutmayın.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski