Shorte.st Tıklanma Taktikleri

Shorte.st Tıklanma Taktikleri

Shorte.st Tıklanma Taktikleri - Link Tıklanma Taktikleri

Shorte.st sitesi son zamanlarda internetten para kazanma kategorisinde popülerleşmeye başlayan bir link kısaltma sitesidir. Sizde Shorte.st üzerinden internetten rahatlıkla link kısaltarak dolar kazanabilirsiniz. İşte Detaylar...


Shorte.st İle Link Tıklanma Taktikleri

Shorte.st üzerinden link kısaltarak para kazanma imkanına sahipsiniz. Bir link kısalttıktan sonra, kısalttığınız linki herhangi bir kişi geçerse hesabınıza CPM (1000 Tıklanma Başına Gelir) yansımaktadır. CPM bütün sitelerde farklıdır. Örneğin A sitesinde CPM yani 1000 tıklanma başına gelecek olan para 10₺ ise, B sitesinde CPM 15₺ olabilir. Türkiye şartlarına göre dolar kuru yüksek olduğundan dolayı ve Shorte.st sitesi de CPM'i dolar üzerinden ödediği için daha fazla para kazanabilirsiniz.

Shorte.st sitesinde öncelikle bir link kısaltarak işe başlayabilirsiniz. Web sitemizden reklamınızı yapabileceğiniz bir link alın. Bu kişiye göre değişebilir, istediğiniz linki kısaltabilirsiniz ama web sitemizden aldığınız bir linkin reklamını yapabilirsiniz. Örnek olarak web sitemizde bulunan Pubg Bedava Hesap içeriğine girerek bu içeriğin linkini kopyalayın. Daha sonra Shorte.st sitesine girerek kısaltın. Siteniz size vermiş olduğu linki kopyalayın.

Bu işlemden sonra artık linklerinizi başka kişilere tıklatmanız gerekmektedir. Tıklanma alabilmek için sosyal medyayı ve yardımlaşma gruplarını kullanabilirsiniz.

1-) Sosyal Medya İle Tıklanma Almak

Tiktok, İnstagram gibi 1 günde milyonlarca kişinin giriş yaptığı sosyal medya platformlarını kullanarak rahatlıkla tıklanma arttırabilirsiniz. Örneğin Tiktok platformuna girin ve insanlara yararlı olabilecek bir video çekin. Bu videonun konusu Pubg mobile oyunundan bedava hesap almak olabilir. Sitemize girin ve arama kısmına "Pubg Mobile Bedava Hesap" yazın bu işlemden sonra karşınıza çıkan yayına tıklayın ve linkini kopyalayıp Shorte.st sitesinde kısaltın.

Bu işlemlerden sonra Tiktok uygulamasına girin ve insanlara pubg mobile bedava hesap almanın artık mümkün olduğunu ve nasıl alınacağı ile ilgili bir video çekin. Videonuzu izleyen kişiler nasıl bedava hesap alınır diye merak edip linkinize tıklayacaklardır. Linkiniz hesabınızı işletme hesabına geçirdikten sonra profilinize ekleyebilirsiniz.

2-) Yardımlaşma Grupları İle Tıklanma Arttırma

Yardımlaşma gruplarına katılarak sizde linklerinizi tıklatabilirsiniz. Yardımlaşma gruplarının mantığı siz bir kişinin linkine tıklayıp geçersiniz ve o kişide sizin linkinize tıklayıp geçer bu şekilde karşılıklı para kazanmış oluyorsunuz.

Eğer bildiğiniz bir tıklanma arttırma veya yardımlaşma grubu yoksa TIKLA butonuna basarak sizler için özel kurduğumuz gruba katılabilirsiniz.


Para Çekme İşlemi

Shorte.st sitesinden para çekebilmek için öncelikle 18 yaşında olmanız gerekmiyor. Herhangi bir Bitcoin veya Payeer hesabınızın olması yeterlidir. Payeer hesabını 18 yaşının altında olsanız bile açıp Türkiye'de geçerli olan banka hesaplarınıza veya İninal Papara gibi ön ödemeli kart firmasına paranızı gönderebilirsiniz.

Shorte.st Ödeme Yöntemleri

PayPal, Payoneer


Sizde verdiğimiz yöntemler ile artık Shorte.st sitesinden rahatlıkla tıklanma alabilirsiniz. Shorte.st sitesinden para çekebilmek için yukarıda vermiş olduğumuz ödeme yöntemi hesaplarından en az 1 tanesine sahip olmanız gerekmektedir. Shorte.st sitesi son zamanlarda dolar kuru üzerinden ödeme yaptığından dolayı birçok Türk kişiyi kendisine çekmiş bulunmaktadır. Shorte.st sitesi ile sorularınız vs. varsa kesinlikle yorumlar kısmından sormayı unutmayın. Yorumlarınıza önem veriyoruz ve hemen yanıtlıyoruz. Sizlere vermiş olduğumuz örnek videoyu izlerseniz sesli bir şekilde anlattığımız video ile farklı yöntemleri de öğrenebilirsiniz.

Umarız ki verdiğimiz yöntemler işinize yaramıştır. Kesinlikle videoyu izlemeyi unutmayın, web sitemizden farklı internetten para kazanma yöntemlerini de öğrenebilirsiniz.


Videolu Sesli Anlatım

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski