Ücretsiz Dogecoin Kazanma - Ücretsiz Dogecoin Nasıl Alınır?

Ücretsiz Dogecoin Kazanma  - Ücretsiz Dogecoin Nasıl Alınır?

Dogecoin son zamanlarda birçok kişinin yatırım yaptığı bir kripto para haline geldi. Peki kolay bir şekilde ücretsiz nasıl dogecoin alınır? İşte Detaylar...

Bedava bir şekilde dogecoin kazanmak mümkün mü? Evet mümkün kolay bir şekilde dogecoin kazanabilirsiniz. Sizlere vereceğimiz yöntemler ile dogecoin kazanabilirsiniz.

Dogecoin Numarası Nasıl Alınır?

Ücretsiz dogecoin kazanabilmek için, bir dogecoin adres numarasına ihtiyacımız var. Bu adres numarasını kolayca almak mümkün. Çoğu kişinin de kullandığı ve güvenilir olan Binance üzerinden alacağız. Yapacağımız adımlar;

  • Binance Sitesine Girin
  • Bu Borsa Binance TR veya Binance Global olabilir. 
  • Kayıt Ol Butonuna Basın Ve Kayıt Olun
  • Siteye Girişinizi Sağlayın.
  • Sonrasında coin ara butonundan "Doge" yazın ve Dogecoin olan coine girin Yatır bölümüne girin ve karşınıza çıkan kodu kopyalayın.
  • Bu sizin dogecoin numaranızdır.

Ücretsiz Dogecoin Nasıl Kazanılır?

Bizlere dogecoin kazandıracak bazı platformlar bulunmaktadır. Bu platformlar borsalar veya herhangi kurulmuş siteler olabilir.

Dogecoin Kazanma Siteleri;

Örneğin internet tarayıcınıza "free dogecoin mining" yazın ve aratın karşınıza çıkan sitelerin hepsine güvenebilirsiniz. Çünkü bütün sitelere kayıt olmak ücretsiz olduğu için karşınıza çıkan bütün sitelere kayıt olun. E posta isteyen sitelere farklı bir e posta açarak o e posta adresini verin.

Kayıt olduktan sonra yapmanız gereken işler dogecoin adresinizi kaydetmek siteye kayıt olurken dogecoin adresinizi verip kayıt olduysanız bir işlem yapmanıza gerek yoktur. Ama para çekebilmek için dogecoin adresinizi para çekerken veya ayarlar bölümünden doge adresinizi kayıt edebilirsiniz.

Kayıt olup adresinizi kayıt ettikten sonra tek yapmanız gereken şey beklemek. Eğer site kapanmazsa ve sizin de dogecoin tutarınız ödeme alt limitine ulaştıysa paranızı hemen çekebilirsiniz.


Dogecoin Kodumuzu Paylaşmak Tehlikeli Midir?

Hayır değil sizin vereceğiniz kod ile sadece sizin hesabınıza dogecoin gönderebilirler. Bunun için verdiğiniz kod ile sadece sizlere kripto para gönderebilirler.


Ortalama Ne Kadar Para Kazanırım?

Ortalama olarak yapacağımız işten kazancınız siteye bağlıdır. Eğer kazım yapmaya başladığınız site güvenilir ve referans sitemine önem veriyorsa 5 tane siteden aylık ortalama 150$ para kazanabilirsiniz. Ama bu geçerlilik sadece güvenilir siteler için gereklidir.

Referans sitemi ile de para kazanabilirsiniz. Referans sitemi ne demek? Referans (arkadaşlarını davet etmek) demektir. Tanıdıklarınızı siteye/uygulamaya kayıt ederek para kazanabiliyorsunuz.

Bunun için sitelere kayıt olmak zaten kolay, bundan dolayı gördüğünüz bütün sitelere kayıt olun ve sürekli siteleri gözlemleyin. Kazanç sağlamaya başladığınız site kapanırsa artık o siteye girmenize gerek yok. Çünkü ödeme yapmayan siteler artık tekrardan ödeme yapmaları sadece %1 ihtimali vardır.


Yaptığımız İşlerde Bir Tehlike Var Mı?

Hayır yok, yasal bir şekilde mining (kazım) yapmak mümkün. Kullanmaya başladığınız siteniz sizden yasal olmayan şeyler istiyorsa kesinlikle artık o site ile bağlantınızı kesin. Bunun nedeni bir zamandan sonra bu site sizin başınızı ağrıtabilir, hiçbir siteye özel bilgilerinizi vs. vermeyin. Sitelere kayıt olurken de özel bilgi isteyen sitelerden uzak durun.


Dogecoin Nedir?

Dogecoin, Bitcoin kadar yüksek değerlere sahip olmayan kimin oluşturduğu belirsiz bir coin olarak tanımlanmaktadır.

Çoğu piyasada dogecoin sıralamaya alınmıştır. Şuanki sıralamalarda dogecpin 17-18 sırası arasında değişmektedir, bu sıranın anlamı coin değeri sıralamasıdır. Coinlerin değerine göre sıralamalar yapılmaktadır.

Dogecoin son zamanlarda gündemi takip ediyorsanız Elon Musk tarafından sürekli oynanmıştır. Elon Musk'un sözleri ile doge düşebilir veya artabilir durumda olmaktadır (şuanlık).

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski