Pubg New State Ne Zaman Çıkacak?

Pubg New State Ne Zaman Çıkacak? - Pubg New State

Son zamanlarda duyurulan oyun haberlerinin en büyüklerinden biri olan Pubg New State duyurusu birçok oyuncunun dikkatini üzerine çekmiştir. Dünyanın en popüler hayatta kalma oyunlarından biri olan oyunlardan Pubg Mobile oyunu hem telefonlardan hem de bilgisayarlardan sürümleri de bulunmaktadır. Oyun geliştirici şirketlerinden biri olan Krafton yakın bir zamanda oyunu fragmanını duyurdu.


Pubg New State Son Durum

Geliştiriciler tarafından belirlenen çıkacak oyunun ismi Pubg New State olarak adlandırılacaktır. Pubg New State oyunu oyun geliştiricileri tarafından söylenen haberlere göre oyunun 2051 yılında geçeceği belirlendi. Bu da oyunda yeni nesil silahların olacağı teknolojik araçlar vs. gelişmiş bir oyun olacağı gibi gözükmektedir.

Oyunun geliştiricileri tarafından yapılan bir farklı açıklamalara göre Pubg New State oyununda şu anda hiçbir PUBG oyununda olmayan benzersiz yepyeni bir harita geleceği belirlendi. Ayrıca oyunun mekaniği ve grafikleri de benzersiz bir deneyim sunacaktır.

Pubg New State oyununun mantığı bütün PUBG oyunları gibi aynı olacaktır. 100 Tane farklı oyuncu bir haritaya inecek ve kalan son kişi oyunu kazanacaktır. Oyun bu şekilde diğer PUBG oyunlarına benzer bir şekilde hayatta kalma oyunu olarak çıkacaktır. Oyunda yeni silahlar yeni teknolojik aletler ve farklı farklı geliştiriciler tarafından eklenecek silahlar ve eklentiler de oyunu içerisinde yer alacak.


Pubg New State Hangi Platformlarda Çıkacak?

Pubg New State iOS ve Google Play Store üzerinden cihazlarınıza indirilebilecek bir durumda olmaya hazırlanıyor. Şu anda Android kullanıcıları Pubg New State oyununu ön kayıt yaptırabiliyorlar. İOS kullanıcıları için de kısa bir süre sonra App Store ekleneceğini ve İOS üzerinden de ön kayıt yaptırabileceklerini duyuruldu.

Oyunun ön kayıt süreci mobil oyun severler için bazı ayrıcalıklar da sunmaktadır. Eğer oyunu ile Android üzerinden ön kayıt yaptıysanız bazı ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz. Oyun çıktığı zaman da otomobil kaplaması hediyesi de kazanacaksınız.

Pubg New State Detaylı Bilgiler

Pubg New State ön kayıt yaptırmak istiyorsanız buradaki linke tıklayarak oyuna hemen kayıt yaptırabilirsiniz. Google Play Store sayfayına gittikten sonra, kayıt ol butonuna basarak oyuna öncelikli olarak indirebilmek için ön kaydınızı oluşturabilirsiniz. Oyunun sitesini incelemek istiyorsanız da buradaki linke tıklayarak oynun web sitesini inceleyebilirsiniz.


Pubg New State Nasıl İndirilir?


Şu anda birçok sosyal medya platformunda Pubg New State APK indirme linkleri de bulunmaktadır. Oyun şu an Beta sürümünde olduğundan dolayı APK indirseniz bile oyunda fazla bir şey yapamazsınız. Eğer oyun çok merak ediyorsanız APK Bir şekilde buradaki linke tıklayarak indirebilirsiniz. Oyunu indirdikten sonra cihazınıza kurun. Eğer cihazınız eski model bir cihazla oyunu kurmaya tekrardan düşünmeniz gerekmektedir. Çünkü bu oyun eski cihazları zorlamaktadır.


Pubg New State indirebilmek için telefonunuzun eski model olmaması gerekmektedir. Çünkü Pubg New State oyunu gelişmiş telefonlarda bile daha optimize olmadığından dolayı, eğer eski bir telefondan oyunu indirip oynamaya çalışırsanız kasma donma gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz.


Şu anda sizlere verebileceğimiz haberler bu kadardı. Oyunun web sitesine girdiğiniz zaman oyunun 11 Kasım tarihinde çıkacağını görebilirsiniz. Pubg New State oyunu diğer hayatta kalma oyunlarına kıyasla daha gelişmiş daha iyi grafikler, daha iyi oyun optimizasyonu olacağından dolayı birçok hayatta kalma oyunu geride bırakacaktır. Bunun için oyun geliştiricileri çok çalışmaktadır, oyunu en iyi bir şekilde çıkartmaya çalışmaktadırlar. Oyunu sizlere verdiğimiz link üzerinden güvenli bir şekilde indirebilirsiniz. İndirdikten sonra kurup hemen oyun deneyiminize göz atabilirsiniz, oyunda daha sunucular açılmadığından dolayı online bir şekilde oynayamazsınız ama eğitim bölümüne girerek oyunun grafiklerle deneyimini yaşayabilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski