Papara İle Para Kazanma Yolları - İnternetten Para Kazanma

Papara İle Para Kazanma Yolları - İnternetten Para Kazanma

 Papara İle Para Kazanma Yolları - İnternetten Para Kazanma

Papara son zamanlarda birçok kişinin kullandığı bir internet bankacılığı haline geldi. Papara sizlere çoğu şeyi ücretsiz hale getirirken aylık ücret vs. ödeme devrini de artık kapatıyor. Peki papara ile nasıl para kazanılır? İşte Detaylar...

BU YAZI GÜNCEL DEĞİLDİR BURADAN GÜNCEL HALİNE GİDEBİLİRSİNİZ.


Papara İle Para Kazanma Taktikleri

Öncelikle bizlere papara kendi imkanları ile para kazanma imkanı sunmamakta bunun nedeni papara, bir para kazanma platformu olmadığı için ve arkadaşlarını davet et özelliği de papara sitesinde aktif olmadığından dolayı para kazanamazsınız.

Papara ile para kazanabilmek için bazı aracı siteler kullanacağız. Bu siteler bizlere oturduğumuz yerden kolayca para kazanma imkanı sunacak. Yapacağımız işler çok basit olmakla beraber para çekebilmek için de papara uygulamasını kullanacağız. yani 18 yaşında olmanıza gerek yok.

Öncelikle yapacağımız işler;

  • Yorum yapmak
  • Youtube kanallarına abone olmak
  • Herhangi bir sosyal medya hesap gönderisine beğeni atmak.

Youtube Kanallarına Abone Olarak Para Kazanma

Youtube kanallarına abone olarak bile para kazanmak mümkün. Peki nasıl? Papara ile Youtube kanallarına abone olarak para kazanılır? Hemen gösterelim. Öncelikle bir para kazanma sitesine kayıt olun. Bu siteyi internet tarayıcınıza yazarak bulabilirsiniz şu şekilde "video izleyerek para kazanma siteleri" yazarak karşınıza çıkan sitelere kayıt olarak para kazanabilirsiniz.

Bir tane siteye kayıt olun, kayıt olurken sizlerden istenilen şeyler şunlardır;
  • Kullanıcı Adı
  • E posta adresiniz
  • Şifre ve Tekrar girdiğiniz şifre
  • Cinsiyetiniz
  • Bulunduğunuz Ülke
Bu istenilen şeyleri kayıt olurken girmek zorundasınız. Kayıt olduktan sonra karşınıza çıkan bölümde artık abone olarak kredi kazanabilirsiniz. Örneğin bir abone olma kategorisine girin. Sonrasında "Abone Ol" butonuna basın açılan sayfada abone olun ve sayfayı kapatın.

 

Nasıl Para Kazanılır?

Para kazandınız ve paranızı çekmek istiyorsunuz. paranızı çekebilmek için öncelikle kazandığınız krediyi paraya dönüştürmeniz gerekmekte. Parayı dönüştürmek için üst bölümden "krediyi bakiyeye dönüştür" bölümüne gelip hesabınızdaki ne kadar bakiye varsa hepsini paraya dönüştürün. Paranızı dönüştürdükten sonra artık para çekebilirsiniz.

Para çek bölümüne gelin ve papara bölümünü seçin kullandığınız sitede para çekme limiti ne kadarsa, o kadar paranızı biriktirip ödeme talebi verin.

Papara Hesabı Nasıl Açılır?

Papara uygulamasına veya sitesine girin ve şu adımları uygulayın

Giriş Yap Butonuna Basın
Telefon Numaranızı Veya E Posta Adresinizi Girerek Devam Et butonuna tıklayın
Sizden istenilen bilgileri doldurun ve uygulamaya kayıt işleminizi sağlayın.


Bu işlemlerden sonra kendi evinize ücretsiz bir şekilde kart sipariş edebilirsiniz. Bu kartı sipariş edebilmek için öncelikle kartlarım bölümüne girin ve ev adresinizi vs. doldurarak kartınızı evinize sipariş edebilirsiniz.

Kartınızı sipariş ettikten sonra kartlarım bölümüne girerek kartınızı aktive edin.

Artık elinize gelen kart ile bütün Atm'lerden para yükleyim çekebilirsiniz, bir banka kartı gibi kartınızı internet alışverişlerinde, post cihazlarında vs. kullanabilirsiniz.

Papara Güvenilir Mi?

Papara birçok kişinin çoğunluğu öğrencilerde dahil olmak üzere bir sanal internet bankacılığı uygulamasıdır. Kuruluş tarihi 2016 olan papara şuan ki zamanımıza kadar hiçbir sorunla karşılaşmadı. Örnek olarak bir para iadesi alacaksanız size bu konuda her zaman yardımcı olup iadeniz ne durumda öğrenebilirsiniz.

Papara Nasıl Kullanılır?

Papara uygulamasına kayıt oldunuz ve kartınızı aldınız. Peki nasıl kullanacağız? Papara kartınızı her yerde kullanabilirsiniz. Bütün ATM'lerden para yatırabilirsiniz. Bütün ATM'lerden para çekebilirsiniz. Temassız özelliği ile de temassız bir şekilde kartınızı kullanabilirsiniz.

İyi Kazançlar.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski