İnternetten Para Kazanma Yolları - İnternetten Para Kazanma 2021

 İnternetten Para Kazanma Yolları - İnternetten Para Kazanma 2021

İnternetten para kazanmak artık günümüzde kolaylaşmaya ve birçok kişinin de yapmaya başladığı bir iş haline geldi. Peki internetten nasıl ek gelir elde edilir?

BU YAZI GÜNCEL DEĞİLDİR BURADAN GÜNCEL HALİNE GİDEBİLİRSİNİZ.



İnternetten para kazanabilmek artık çok kolay, para kazanmanın yüzlerce yolu olması ile beraber bu işlerden ciddi paralarda kazanabilirsiniz. İşte bütün detaylar...

Sosyal Medya Hesabı Satarak Nasıl Para Kazanılır?

Öncelikle bir tane (örnektir) İnstagram hesabı oluşturun ismini vs. size bağlıdır bunlar önemli değil e posta adresinide yeni bir e posta açarak o eposta adresi ile güncelleyin.

Daha sonra bir SMM panel sitesine girin ve 2000 Takipçi satın alıp hesabınıza yönlendirin. Eğer bildiğiniz bir smm panel sitesi yoksa Sızdırılmam Youtube kanalını inceleyerek öğrenebilirsiniz.

Hesabınıza 2000 Takipçi attınız ve maliyeti 5₺ tuttu şimdi bizimde kazanç sağlamamız gerekmekte hesabı hesap satma sitelerine ilan olarak ekleyin 5₺ zararınız varsa o hesabı 25₺ fiyatına satarak kar edebilirsiniz. Facebook ile de çok rahat para kazanabilirsiniz sosyal medya alım satım gruplarına girip hesabınızı satabilirsiniz.


Sosyal Medya Hesabı Yöneterek Nasıl Para Kazanılır?

Sosyal medya hesabı yöneterek para kazanmak internetten para kazanma yolları arasında fazla bilinmiyor, ama eğer bu işi yaparsanız sizde çok ciddi paralar kazanabilirsiniz.

Para kazanabilmek için öncelikle Fiverr Upwork gibi siteleri ziyaret edebilirsiniz, Türk sitesi olarak Bionluk Sadece10 gibi platformları kullanabilirsiniz.

Sadece10 Sitesinden bahsedelim bu siteye üye olun, üye olduktan sonra kendiniz ilan ekleyebilir yada diğer müşterilerin eklediği ilanlara bakarak onlara yazabilirsiniz.

Örnek bir ilan eklemek için ilan başlığınıza "Ben Sosyal Medya Hesabınızı Yönetebilirim" yazın daha sonrasında açıklaması vs. her şeyi ayarlayın bu işlemlerden sonra fiyat bölümüne gelin fiyat, fazla yüksek bir fiyat olmasın ve alınabilecek bir fiyat olsun bu işlemleride yaptıktan sonra ilanınızı koyun.

İlanınızda günlük kaç gönderi atacağınızı ka. hikaye atacağınızı ne kadar aktif olduğunuzu vs. her şeyi belirtin.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski