Dlive Nedir? - Dlive İle Para Kazanma

Dlive Nedir? - Dlive İle Para Kazanma

 Dlive Nedir? - Dlive İle Para Kazanma

Dlive 2017'de Amerikalılar tarafından kurulmuş bir canlı yayın yapma platformudur. Dlive üzerinden yayın yapan şu anda birçok kişi bulunmaktadır. Ayrıca Dlive bizlere yayın açarak aldığımız bağışlar ile para kazanma imkanı da sunmaktadır. Dlive Nedir? Dlive İle Nasıl Para Kazanılır? Gibi sorularınızın yanıtını bu yayından alabilirsiniz. İşte Detaylar...

Dlive Nedir?

Dlive şirketi 2017 yılında Amerikalılar tarafından kurulan bir canlı yayın yapma platformudur. Şuanda TRON ağı kullanan Dlive platformu gün geçtikçe üye sayısını artırmaya devam ediyor. Dlive bütün dünyada yayılmış olan ve yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlayan bir canlı yayın Platformudur.

Dlive İle Nasıl Canlı Yayın Açılır?

Önceki Dlive uygulamasında canlı yayın açabilmek için doğrulamalarınızı yaptırmanız gerekmektedir. Bu doğrulamalar telefon numarası, ad, soy ad gibi basit doğrulama vardır. Bu işlemleri bitirdikten sonra canlı yayın açma ekranına gelerek sizlere verilen özel kodu canlı yayın açma uygulamanıza girmeniz gerekmektedir. Bu işlemi "OBS" üstlenmektedir OBS uygulaması ile sizde bütün canlı yayın platformlarında canlı yayın açabilirsiniz.

Dlive İle Nasıl Para Kazanılır?

Yayıncılığın şuanki dönemimizde popüler olması ile beraber yayın platformları da artmaktadır. Peki Dlive ile nasıl para kazanılır? Dlive ile para kazanabilmek için öncelikle kendi oluşturdukları para birimine kazanmanız gerekmektedir. Bu para birimi "limon parası" olarak adlandırılmaktadır. Limon paralarını yayın açarak, sizin canlı yayınınızı izleyen kişilerden bağış olarak alabilirsiniz. Ayrıca ByNoGame, OyunFor gibi bağış alma sitelerinden de bağış alabilirsiniz 

Dlive Platformu'nun çoğu platformdan ayrı bir özelliği de bulunmaktadır. Dlive platformu ile sizde yayın izleyerek bile para kazanabiliyorsunuz. Para kazanabilmek için yayında izlediğiniz yayıncıların açtığı ganimet kutularından sizlere o kutudan çıkan ganimetin bir bölümü verilmektedir. Sizlere düşen pay hem yayında aktif olduğunuz süreye bağlıdır. Hem de yayıncının açtığı ganimet sandığına bağlıdır. Gelen bağışların birikmesi ile yayın devam ettikçe para kazanabiliyorsunuz. Yani kısacası Drive ile yayın izleyerek bile para kazanabiliyorsunuz.

Dlive platformunda 1 limon şuanda "0.012" dolar etmektedir. Şu anki güncel limon parası bu şekildedir. Yani 1000 limon parası 12 dolara eşittir. Bunu da günümüzdeki Türk Lirası'na dönüştürerek alacağınız paraya bakabilirsiniz. Para çekebilmek için de bir limit bulunmaktadır. Para çekebilmek için en az 4250 limon parası yani ortalama 400 TL gibi bir para ya tekabül etmektedir. Gerekli bakiyeye eriştikten sonrasında Dlive platformunun desteklediği TRON Ağrı ile birlikte borsa hesabınıza paranızı çekebilirsiniz.

Dlive 18 Yaş Gereksinimi Var Mı?

Canlı yayın açabilmek için 18 yaşında olmanız gerekmiyor. Ama Dlive platformundan ödeme alabilmeniz için bir borsa hesabınızın olması gerekmektedir. Borsa hesabınız yoksa paranızı buradan çekmeniz mümkün değildir. Borsa hesabı açabilmek için de en az 18 yaşında olmanız gerekmektedir. Dlive platformunun limon parası adlı para birimi ile 4250 limon parası biriktirdikten sonra borsa hesabınıza "TRON" ağı üzerinden paranızı gönderebilirsiniz. Yani yayın açabilmek için 18 yaşında olmanıza ve gerek yoktur, ama para çekebilmek için en az 18 yaşında olmanız gerekiyor.

Eğer bir büyüğümüzün borsa hesabı varsa oraya da çekebilirsiniz veya büyüğümüzün üzerine bir borsa hesabı da açabilirsiniz ama kesinlikle bir borsa hesabı açarken 18 yaşın altındaysanız büyüğünüze sormayı unutmayın. Yoksa başınız ağrıyabilir.

Evet sizlere belirttiğimiz şekilde siz de Dlive üzerinden yayın açabilir ve para kazanabilirsiniz. Paranızı TRON ağı üzerinden borsa hesabınıza çekebilirsiniz. Ayrıca yayın izleyerek bile para kazanabilirsiniz. Türkiye'de yavaş yavaş kullanıcı sayısını arttırmaya başlayan bu platform ileri zamanlarda birçok kişiye ev sahipliği yapabilir.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski