Bedava App Store Kodu | Bedava iTunes Kod Alma

Bedava App Store Kodu | Bedava iTunes Kod Alma

Bedava App Store Kod Alma - Bedava iTunes Kodu Alma - iTunes Hediye Kartı - Ücretsiz App Store Kodu Alma

Sizlerde App Store kullanıyorsanız fiyatların biraz yüksek olduğunu fark edebilirsiniz. Bedava bir şekilde App Store kodu almak için en uygun sitedesiniz. Sizlere en doğru şekilde nasıl bedava bir şekilde App Store kodu alırsınız bunları göstereceğiz. İşte Detaylar...


Bedava App Store Kodu Almak Mümkün Mü?

Evet mümkün, günümüzde hilesiz ve yasal bir şekilde App Store kodu alabilirsiniz.


BU YAZI GÜNCEL DEĞİLDİR, GÜNCEL HALİNE BURADAN GİDEBİLİRSİNİZ.



App Store Bedava Kod Alma Yöntemleri

Bedava bir şekilde App Store kodu alabileceğiniz birçok yöntem bulunmaktadır. Sizlerde verdiğimiz birkaç yöntemi kullanarak bedava kod alabilirsiniz.

1-) Tosla İle Bedava App Store Kod Alma

Tosla ile günümüzde artık birçok yerden ücretsiz kod veya oyun içerikleri alabiliyorsunuz. Tosla, sizlere arkadaşlarınızı davet ederek para kazanma imkanı sunmaktadır. Ayrıca Tosla platformunun arkasında Akbank bankası olduğundan dolayı kullanıcılara güven vermektedir.

Tosla uygulamasından bedava kod almak için öncelikle uygulamayı indirmeniz gerekmektedir. Uygulamayı şu şekilde indirebilirsiniz:
  • App Store mağazasını açın.
  • Arama bölümüne "Tosla" yazın ve aratın.
  • Karşınıza çıkan uygulamayı indirin ve cihazınıza kurun.
Bu işlemlerden sonra uygulamayı açın ve kayıt olun. Kayıt olduktan sonra profil bilgilerinizi düzenleyin ve profiliniz bölümüne girin. Daha sonra "Arkadaşlarını Davet Et" butonuna tıklayın ve karşınıza çıkan kodu kopyalayın.

Daha sonra kopyaladığınız kodu arkadaşlarınızla, tanıdıklarınızla, ailenizle... Paylaşın. Tosla uygulamasına sizin kodunuz ile kayıt olan kişiler 3₺ bakiye kazanır. Ayrıca sizlerde aynı şekilde 3₺ kazanırsınız. Bu şekilde paranızı biriktirip bedava kod alabilirsiniz.


2-) İninal İle Bedava App Store Kod Alma

İninal birkaç yıl önceden beri sizlere arkadaşlarınızı davet ederek para kazanma imkanı sunmaktadır. Sizlerde İninal ile arkadaşlarınızı davet ederek para kazanabilirsiniz. İninal uygulamasından para kazanabilmeniz için öncelikle uygulamayı indirmeniz gerekir. Uygulamayı şu şekilde indirebilirsiniz:
  • App Store mağazanızı açın.
  • Arama bölümüne "İninal" yazın ve aratın.
  • Karşınıza çıkan uygulamayı indirin ve cihazınıza kurun.
Daha sonra uygulamaya kayıt olun. Kayıt olurken "md512174" kodunu kullanırsanız ücretsiz 7₺ bakiye kazanabilirsiniz. Kayıt işlemlerini bitirdikten sonra "Arkadaşlarını Davet Et" bölümüne girin ve kodunuzu kopyalayın. Bu kodu da aynı şekilde arkadaşlarınız ile paylaşın ve İninal uygulamasına sizin kodunuz üzerinden kayı olmalarını isteyin.

Kayıt olan kişiler 5₺ sizde 5₺ bakiye kazanacaksınız. İninal, birçok kampanya ve değişiklik yaptığından dolayı kazanacağınız miktar değişebilir. Bundan dolayı belirttiğimiz miktar değişiklik gösterebilir.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski