Youtube Ne Kadar Kazandırıyor? - Youtube Para Kazanma

Youtube Ne Kadar Kazandırıyor? - Youtube Para Kazanma

Youtube Ne Kadar Kazandırıyor? - Youtube Para Kazanma

Son zamanlarda birçok kişinin içerik üreticiliği yapıp para kazandığı platformlardan biri olan Youtube, hızla büyümeye ve kendini geliştirmeye devam ediyor. Peki Youtube platformundan para kazanmak mümkün mü? Para nasıl kazanılır? İşte detaylar...

BU YAZI GÜNCEL DEĞİLDİR BURADAN GÜNCEL HALİNE GİDEBİLİRSİNİZ.




Youtube Ne Kadar Kazandırıyor?

Youtube en yaygın kullanılan sosyal medya platformlarından biri, arkasında dev şirketlerden biri olan Google sizlere Youtube platformu üzerinden para kazanma imkanı sunmakta.

Şuanda en fazla kazandıran platform olan Youtube, sürekli kendini geliştirmeye çalışan bu platform gün geçtikçe izleyici sayısını da arttırıyor.

Peki youtube'dan ne kadar para kazanılır? Bunun cevabını vermek zor. Çünkü bu platformda izlenme başına para kazanmaktasınız mantık şu şekilde işlemekte, bir video yayınlarsınız BGBG (bin gösterim başına gelir) belirlenir. Daha sonra video 1000 izlendiğinde BGBG bölümünde yazan ücreti alırsınız.

BGBG şuna göre belirlenmekte eğer bir oyun kanalı açarsanız BGBG 1-2₺ olabilir. Ama bir eğitim kanalı açarsanız bu rakam 10-15₺ ücretlerine kadar çıkabilir yani çekeceğiniz içerik çok önemli.

Youtube İle Nasıl Para Kazanılır?

Öncelikle sizlere fikir vermek istiyoruz, Youtube platformunda eğitim içerikleri daha yüksek kazandırmakta ama oyun kategorisi de sizleri daha büyük bir kitleye hitap etmenizi sağlıyor bunun için hangi kategoriyi daha fazla seviyorsanız bu kategoride video üretmeye başlayın.

Youtube platformundan para kazanabilmek için 1000 abone 4000 saat gereksinimini sağlamanız gerekmektedir 4000 saat kuralı sizin videolarınızın toplam (240.000 dakika) boyunca izlenmeniz gerekiyor. Bu kurala gizlenmiş silinmiş videolar dahil değildir.

Kanalınız gereksinimleri karşıladıktan sonra onay aşamasına gönderebilirsiniz. Öncelikle bir Adsense hesabı açıyorsunuz bu hesabı onayladıktan sonra kanalınızı incelemeleri için onay aşamasına gönderin.

Eğer kabul edilirse Youtube ile iş ortağı olmuş olup artık para kazanmaya başlayabilirsiniz.



Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski