Takashimaya Güvenilir Mi? - Takashimaya Gerçek Mi?

 Takashimaya Güvenilir Mi? - Takashimaya Gerçek Mi?

Son zamanlarda bir anda ortaya çıkan bu uygulama birçok kişinin dikkatini çekmesiyle beraber bünyesine birçok kullanıcı kattı. Birçok kişinin merak ettiği bu uygulama gerçekten bizlere gösterdiği ve idda ettiği kadar para kazandırıyor mu? İşte detaylar...


Ülkemizde birçok kişi kolay yoldan para kazanmayı araştırmakta. Bu sebeple böyle ortaya çıkan uygulamalar birçok kişinin dikkatini çekmekte.

Bu uygulama kendisine yatırım yapmanızı ve bir ürün almanızı istiyor, aldığınız bu ürünle vergi kazancı olarak kazanç sağlıyorsunuz. Peki bu uygulama güvenilir mi?

Şuan Youtube, İnstagram gibi dev sosyal medya platformlarında bile "internetten para kazanma" aramasında bu uygulama ve benzerleri gösterilmekte, bizzat uygulamayı denemiş biri olarak sizlere açıklamaları yapacağım.

Şuanda ödeme kanıtını belirtebilen kimse yok uygulamayı inceledim, daha .com uzantısı bile alamamış.

Bu uygulama bizlere kendisinin bir Japon firması olduğunu söylemekte ama bize gelen spam mesajlar ile +90 Türk numaraları Japon firması olduğu ihtimalini düşürmekte.

Uygulamanın geçmişine bakarsak kuruluşu 1829 Japonya olan bu firmanın daha bizlere göstereceği doğru bir kanıt bulunmamakta bunu söylememizin sebebi paranız alındığında geri iade politikası olmamasıdır.

Yani uygulamayı incelediğimize göre bu uygulama bizlere göre güvenilir değil. Ödeme kanıtlarının olmaması Youtube İnstagram gibi sosyal medya adreslerinde birden yayılması bu gibi şeylerin reklam olabileceği iddası öne sürülmekte.




7 Yorumlar

  1. Uugulama para iadesi yapiyor.bir nevi ciftlik bank vakasi gibi.keneim bizzat kullaniyorum.su ana kadar hic bir sorun yasamadim.yuzde 99 guvenilir degil.ama bu gibi uygulamalar guven verene kadar guzel para kazandiriyor.akilli davranirsan yani.sonsuza kadar oara kazanip burdan emekli olacagina inanan zaten ahmaktir😉

    YanıtlaSil
  2. Paralar gitti bir cok arkadasin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kendim uygulama içindeyim Mary şahisli kişiyle irtibata girdinizmi para yatırırken sen yada arkadaşların ?

      Sil
  3. Alanlar var ama sipariş dogrulama yapmak gerekiyormus

    YanıtlaSil
  4. Vergi iadesi salonu satılık maldan alınca doğrulama yapabilirsiniz arkadaşın dediği gibi güven saglayana kadar çok yedirir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. abi benim 16 000 içerde çekemiyorum varmı bir yolu

      Sil
Daha yeni Daha eski